Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(trr @ 2008 04 22, 11:19)
ai, su tuo nukramtymu tai tik skamba baisiai  irnesakyk.gif , realiai maitinant smarkiau skauda pirmas kelias sekundes kai paima (tada tikrai paspardai siena) po to normaliai, o ir uzgyja jie greitai. as tai perpykau ant to skausmo ir nieko nedariau ir jau po 3 dienu viskas sugijo, matyt nuo pieno ir vaiko seiliu  tongue.gif  o toliau maitinimas tapo malonumu. iki siol. wub.gif

as nusipirkau jau kazkoki tepaliuka...jei jau baisu labai bus,tai juo tuomet gydysiuos smile.gif bet tikekimes,kad maziulis greit ismoks taisiklingai valgyt ir nekankins mamytes savo tongue.gif svarbiau,kad tik pienelio butu ir tam mazuliui kuo ilgiau jo uztektu,o kitka galima istverti 4u.gif
Atsakyti
O man labai padėjo tepaliukas Bepanthen. Nors tik vieną kartą ir buvo nugraužęs spenelius, tačiau greitai užsigydžiau ir daugiau jokių vargų nebebuvo. Dabar net pati nebesuprantu, kaip tada galėjo nugraužti tuos spenelius g.gif

Na o dėl skausmo, tai man visai neskaudėjo, nors prieš gimdyma speneliai buvo labai jautrūs. Aš manau, kad svarbiausia nusiteikimas ir noras maitinti pačiai. Tada ir pienuko užteks ir neskaudės.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 24, 12:22)
O man labai padėjo tepaliukas Bepanthen. Nors tik vieną kartą ir buvo nugraužęs spenelius, tačiau greitai užsigydžiau ir daugiau jokių vargų nebebuvo. Dabar net pati nebesuprantu, kaip tada galėjo nugraužti tuos spenelius  g.gif

Na o dėl skausmo, tai man visai neskaudėjo, nors prieš gimdyma speneliai buvo labai jautrūs. Aš manau, kad svarbiausia nusiteikimas ir noras maitinti pačiai. Tada ir pienuko užteks ir neskaudės.

ta pati tepaliuka ir as pirkau smile.gif nu tikekimes ir man pades,jai ka mirksiukas.gif tai aisku svarbiausia nusiteikt,kantrybes turet ir dziaugtis tuo mazu klecku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 04 22, 11:19)
ai, su tuo nukramtymu tai tik skamba baisiai  irnesakyk.gif , realiai maitinant smarkiau skauda pirmas kelias sekundes kai paima (tada tikrai paspardai siena) po to normaliai, o ir uzgyja jie greitai. as tai perpykau ant to skausmo ir nieko nedariau ir jau po 3 dienu viskas sugijo, matyt nuo pieno ir vaiko seiliu  tongue.gif  o toliau maitinimas tapo malonumu. iki siol. wub.gif

Bet skamba tikrai baisiai doh.gif , gal del info pertekliaus?! mirksiukas.gif Prisiklausai, prisiskaitai visokiausiu atsiliepimu ir bijai visko blush2.gif . As irgi girdejau, kad Bepanthen tepaliukas labai gerai padeda uzgyti zaizdelem. Tikiuosi, kad labai tragiska nebus, vis gi dauguma mamu ismaitina savo lelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 25, 10:23)
Bet skamba tikrai baisiai  doh.gif , gal del info pertekliaus?!  mirksiukas.gif  Prisiklausai, prisiskaitai visokiausiu atsiliepimu ir bijai visko  blush2.gif . As irgi girdejau, kad Bepanthen tepaliukas labai gerai padeda uzgyti zaizdelem. Tikiuosi, kad labai tragiska nebus, vis gi dauguma mamu ismaitina savo lelius  drinks_cheers.gif

Specialiai speneliams yra kt. tepaliukas, Garmastan, jo ir nuplovinet nereikia pries maitinima, kas labai patogu thumbup.gif . O Bepanthen skirtas ivairesniems dalykams gydyti, kad ir tai paciai pasususiai rurytei patepti. Be to jo inf. lapelyje neparasyta, kad jo nereikia nuplovineti. Taigi, man su juo pradzioj gydant spenelius pastebejau, kad pabalsta vaikuciui aplink lupytes g.gif . Gal tas nieko blogo ir nedaro, bet visgi man paciai saugiau buvo spec. kremuka naudoti. O Bepanthen' irgi labai prisivygadijo/ja pasutimams thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 04 25, 10:36)
Be to jo inf. lapelyje neparasyta, kad jo nereikia nuplovineti.

Dar SM cia skaiciau, visgi lietuviai nemoka versti doh.gif arba specialiai neisvercia, nu bet vaistas gi g.gif visomis kitomis kalbomis parasyta kad visgi si tepala reikia butinai nuplauti smile.gif
Papildyta:
Cia smulkiau parasyta garmastan
Atsakyti
reiks nuplaut tai nuplausim...o ka daryt.... smile.gif pirkau,nes praktiskas jis.ne tik speneliam tinka,o ir issutusiam vaiko uzpakaliukui..kiek ten tiem speneliam patepsi...o pirkt 2 atskirus tepaliukus,kazkaip nesamone...poto stoves ir ges.... 4u.gif
Atsakyti
As tai nusipirkau vaiko ruriukui sudocrem tepala nuo issutimu, gidejau laaabai geras ax.gif o va garmastan dar nepirkau, bet man reikia g.gif antspenius irgi turiu ax.gif nu ne simtus kainuoja, kad ir panaudosiu kelis tik kartus, gal liks antram biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 04 25, 12:06)
reiks nuplaut tai nuplausim...o ka daryt.... smile.gif pirkau,nes praktiskas jis.ne tik speneliam tinka,o ir issutusiam vaiko uzpakaliukui..kiek ten tiem speneliam patepsi...o pirkt 2 atskirus tepaliukus,kazkaip nesamone...poto stoves ir ges.... 4u.gif

Ne tik tas nepraktiska smile.gif . Nepraktiska ir tai, kad vaikuciui ima ir nebepucia pilvo ir lieka Espumizan'o, kuri atidarius reikia per men. suvartoti, tai nebent pats gali isgert ji jei reikalas yra biggrin.gif . O skirtumas tarp Garmastan ir Espumizan tik 6 Lt. Arba kudikio vaistu nuo uzkietejusiu viduriu jei viso kiekio neprireikia (aisku jei paciam panasios bedos irgi gali isgerti smile.gif ). Skirtumas vos 4 Lt. Tai nesugrusi visu kiekiu kudikiui vien del to, kad paskui arba stoves ir lauks kol galiojimo laikas nepasibaigs gal dar pravers arba teks ismest, kai reikia cia ir dabar. Daug kur prasimeti arba pati arba siaip - taip gaunasi priklausomai nuo aplinkybiu. O kur dar netinkancios kudikio odos priemones? Dukrytei bere pilviuka nuo vieno brangaus kremuko doh.gif Juk nesam aiskiariages vangos, kad viska numatyti ir zinoti kaip bus, ar tiks, kiek reikes ir pan. Tai tokios jau tos kudikio auginimo ir viso ko gero norejimo ypatybes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 04 25, 12:30)
Ne tik tas nepraktiska smile.gif . Nepraktiska ir tai, kad vaikuciui ima ir nebepucia pilvo ir lieka Espumizan'o, kuri atidarius reikia per men. suvartoti, tai nebent pats gali isgert ji jei reikalas yra biggrin.gif . O skirtumas tarp Garmastan ir Espumizan tik 6 Lt. Arba kudikio vaistu nuo uzkietejusiu viduriu jei viso kiekio neprireikia (aisku jei paciam panasios bedos irgi gali isgerti smile.gif ). Skirtumas vos 4 Lt. Tai nesugrusi visu kiekiu kudikiui vien del to, kad paskui arba stoves ir lauks kol galiojimo laikas nepasibaigs gal dar pravers arba teks ismest, kai reikia cia ir dabar. Daug kur prasimeti arba pati arba siaip - taip gaunasi priklausomai nuo aplinkybiu. O kur dar netinkancios kudikio odos priemones? Dukrytei bere pilviuka nuo vieno brangaus kremuko doh.gif Juk nesam aiskiariages vangos, kad viska numatyti ir zinoti kaip bus, ar tiks, kiek reikes ir pan.  Tai tokios jau tos kudikio auginimo ir viso ko gero norejimo ypatybes smile.gif  4u.gif

niu bet jei galima nusipirkt viena,tai kam pirkt du?? smile.gif aisku jei netiks tai ir kitoki pabandysim,ant tokiu dalyku taupyt negalima...reikia,tai reikia,svarbu,kad vaikiukui gerai butu.bet pradziai neprisipirksi belekiek beleko....isbandysim ir ziuresim...jei reiks dar kazko ieskosim,jei netiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 25, 10:23)
Bet skamba tikrai baisiai  doh.gif , gal del info pertekliaus?!  mirksiukas.gif  Prisiklausai, prisiskaitai visokiausiu atsiliepimu ir bijai visko  blush2.gif . As irgi girdejau, kad Bepanthen tepaliukas labai gerai padeda uzgyti zaizdelem. Tikiuosi, kad labai tragiska nebus, vis gi dauguma mamu ismaitina savo lelius  drinks_cheers.gif

isivaizduok, kad kalbam apie pirsto isipjovima, juk teko kadanors tai patirti, na tai cia panašu, kelios dienos ir praeis, pasimirš mirksiukas.gif 4u.gif svarbu kaip ir bet kokiai žaizdelei ar žaizdai nebuti drėgmėje ir gauti kuo daugiau oro voniu.
mažiau baimes ir daugiau pasiryžimo ir jums viskas pavyks. 4u.gif biggrin.gif o geriausias atpildas bus sveikas, be rūpesčių augantis mažius.

P.S. galeciau tai visa gyvenima maitinciau, kad tik gaminti nereiketu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neskubėkit dar tų tepaliukų pirkti. Man tai gimdymo namuose davė įvairių mėginėlių. Tiesą sakant kai kuriuos mėginėlius dar naudoju iki šiol. Ne nemažas ten kiekis. O dėl Bepanthen tepaliuko, tai per kursus gydytoja sakė, kad jo nuplauti nereikia prieš maitnant kūdikį. Aš neplaudavau.
Atsakyti