Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(Vilmaxxx @ 2007 10 18, 15:05)
turiu pora klausimuku blush2.gif  kas do daiktas yra Microlax klizmutes? kaip jas naudoti?ir kuo jos padeda?
dar kilo klausimas kas yra siaustinukai? ispradziu maniau kad tai sliaustinukai bet po to supratau kad ne  g.gif  ax.gif  esu lb jauna tai kaikuriu dalyku nesuprantu 4u.gif
ir dar gal galit pasakyt kur galima nusipirkt tu tinkliniu kelnaiciu ir ku jos skiresi nuo paprastu? rolleyes.gif  ax.gif
buciau lb dekinga uz pagalba wub.gif
labai pravers man tas sarasiukas thumbup.gif  labai aciu mirksiukas.gif

Siausitinukai nebūtinai susiriša tik nugaroje, gali būti,kad ir šone. Nusipirkau ir aš pora tokių, matysiu kaip man jie patiks g.gif Manau, kad labai gerai taip vadinami bodžiai, kurie segasi per visaą priekį, o ne per galvą maunami.
Tinklinės kelnaitės Tena kainuoja Eurovaistinės nuo 3,02 iki 3,60lt. priklausomai nuo dydžio
Atsakyti
Mikrolax klizmute nebutina pirkti..Nzn kaip kituose GN bet as gimdziau klinikose ir pati sesute pasiule ta klizmute - dar sakiau issiusiu vyra tai parnes bet sako nereikia- pas mus ju yra. Tutele isidedi i uzpakaliuka ( galiukas yra plonas nebijok smile.gif ) ir isspaudi turini reikia butinai guleti ant sono ir suleidus dar paguleti apie 20min ( na man daugiausia 10min pavyko - nes buciau i wc nesuspejus smile.gif ). Siaip jei kirpta tarpviete tai sis dalykas nepamainomas - nes tustinantis ( bent jau man) labai skaudejo, tempe siules doh.gif doh.gif Bet viskas susitvarko gana greitai - nera ko jaudintis smile.gif
Atsakyti
beproto bijau as to kirpimo,ten jauti ka nors ar ne? ar labai skauda ? nes vienos sako kad skauda labai kitom nieko ten baisaus blush2.gif o as prisiskaiciau kaip ten viskas vyksta tai dbr net gimdyt bijau doh.gif ax.gif o kaip ten su tuo pienuku?jei jo nebus tai ka tada reikes daryt ir kaip vaikely maitinti? g.gif
Labai dekinga uz informacija mirksiukas.gif tie siaustinukai manau tikrai nepatokus dalykas unsure.gif o smelinukai tai man irgi atrodo kad geras daiktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei pienuko nebus (tik nenusiteik kad jo nebus) tai geriausias draugas bus mišinukas ir buteliukas thumbup.gif bet šeip stenkis maitintis sveikai ir nesinervinti be reikalo ir to pienuko bus ir bus...dar ir maitinančiai neblogai pientraukį turėt jei vaikiukas pilnai krutinės neištuština galima nutraukti dar...daugiau pienuko gaminsis thumbup.gif
Atsakyti
Mes nedaug ka panaudojom mano mažytė gimė labai maža tai daugelis drabužėlių buvo per dideli Vilmaxxx o tu nebijok biški paskaudės bet viską atpirks tavo kūdikėlis
Atsakyti
nežinau ar kas jau rašė, bet patarčiau i ligoninę vežtis daugiau liemenėlių, aš savo sugadinau kai pradėjau kopūstūs ir kt. kompresus kištis lotuliukas.gif nu ir plautis džiovintis ten nelabai nei patogu nei norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bog @ 2007 10 21, 17:03)
nežinau ar kas jau rašė, bet patarčiau i ligoninę vežtis daugiau liemenėlių, aš savo sugadinau kai pradėjau kopūstūs ir kt. kompresus kištis  lotuliukas.gif nu ir plautis džiovintis ten nelabai nei patogu nei norisi smile.gif

Būtinai bent dvi liemenėles maitinančiai ir įklotų į liemenėlę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darga @ 2007 10 18, 19:31)
Microlax klizmutes tai vaistai (tokia nedidele tutele) i uz..... kad issitustintum, to prireikti gali po gimdymo nes sunkoka iseiti i tualta.
Siaustinukai tai apatiniai marskineliai susisiauciantys nugaroje (man asmeniskai jie nepatinka, daug patogiau smelinukai trumpom ar ilgom rankovytem)
Tinklines kelnaites gausi vaistineje, nusipirk pora kad prasiskalbti galetum ir pilnai pakaks nes jos siaip nepigios. Jos patogu, nes atrodo kaip pedkelnes, nespaudzia ir iskalbus greit dziusta.
Sekmes  4u.gif

Klizmutes tai super.Pirmam kartui reikejo dvieju iskart, nes labai jau bijojau eiti i tualeta.
O tinkliniu kelnaiciu nepirkau.Tiesiog nusipirkau "bobuliskas" kelnaites.Jos gana gerai laike, o po to ismeciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupux: 22 spalio 2007 - 13:24
Mano bus gruodinukas,o pirkau 56 dydzio trumparankoviu (ir be ilgos kojyciu dalies) bodziuku.Ko gero neprireiks,ar ne ? g.gif
Atsakyti
kazin ko is drabuzeliu reikes mazyliui balandzio pradzioje turbut dar bus vesoka g.gif as vis pirkineju drabuzelius po truputy nors manau daug ju nei nebus panaudota biggrin.gif nju bet nieko tokio liks kitam vaikeliui,gal galit patart kokiu spalvu drabuzelius pirkt jei dar nezinai kas gims?
Atsakyti
QUOTE(Vilmaxxx @ 2007 10 23, 09:59)
kazin ko is drabuzeliu reikes mazyliui balandzio pradzioje turbut dar bus vesoka g.gif  as vis pirkineju drabuzelius po truputy nors manau daug ju nei nebus panaudota biggrin.gif  nju bet nieko tokio liks kitam vaikeliui,gal galit patart kokiu spalvu drabuzelius pirkt jei dar nezinai kas gims?

Baltus, gelsvus,zalsvus,melsvus su ruzavu,ruzavus su melsvu,ivairiai margus wub.gif
Pas mane kol kas gaunasi daugiausiai baltu,bus kaip mazas angelelis,visas baltas baltas wub.gif
nepraktiska,bet paziurejau,kad visai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskute @ 2007 10 22, 16:49)
Mano bus gruodinukas,o pirkau 56 dydzio trumparankoviu (ir be ilgos kojyciu dalies) bodziuku.Ko gero neprireiks,ar ne ? g.gif

tai bodziuku bent jau as su ilga kojyciu dalim tai ir nemacius. ant bodziuko desi marskinukus, o ant ju sliauztus jau;)
o man po gimdymo labai prireike pientraukio, nes grizus namo is ligonines pradejo pienukas sparciai gamintis, zuikis tiek neisvalgydavo ir pradejo krutine skaudet. tai labai palengvejo nusitraukus:) dar mum prireike espumisano lasiuku, mazei labai pilvuka pute doh.gif ir labai dziaugiaus, kad daug paluciu ir merliuku turejom, nereikejo skalbt daznai. seilinukai irgi labai geras dalykas, nes kai atpilineja, tai atsibosta perrenginet kelis kartus per diena. 56 dydzio drabuzeliu turejau gal kokius 4 komplektukus ir gerai, kad daugiau nepirkau. nors tekdavo kas vakara juos skalbt, bet maze juos isaugo per kokias 3 savaites. dar po gimdymo pritrukau vienkartiniu iklotu i liemenele.
Papildyta:
QUOTE(kiskute @ 2007 10 23, 09:24)
Baltus, gelsvus,zalsvus,melsvus su ruzavu,ruzavus su melsvu,ivairiai margus wub.gif
Pas mane kol kas gaunasi daugiausiai baltu,bus kaip mazas angelelis,visas baltas baltas wub.gif
nepraktiska,bet paziurejau,kad visai grazu wub.gif

o zinok kaip tik balti labai praktiska ir labai grazu;) bent jau as linkus suderint drabuzelius, tai balta prie visko tinka blush2.gif o ir jei issiteps labiau, tai galesi aukstesnej temperaturoj skalbt. be to leliukas daug graziau atrodo baltais drabuzeliais ax.gif as pati kol nezinojau kas gims pirkau gelsvus, baltus ir zalsvus, bet balti buvo graziausi;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 23 spalio 2007 - 11:37