Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 03 14, 19:00)
ir tiek uztenka ane..?aisku dar priklauso diena kokia...jei lyja ir vesu,storiau aprengt reikes...niu kaip gerai,iskart pagelbejai.aciukas mirksiukas.gif dar norejau paklaust...o ligoninej kai vaikuciui pampersus keist,tai yra kur ji nupraust ar slapiom servetelem valyt reikia..?kazkaip iskilo toks klausimelis...sorry,jei visai vista pasirodysiu..... blush2.gif tiesiog taip neaisku viskas,o viskam pasiruost norisi...

pogimdyvinese palatose paprastai buna kriaukle ir vystymo stalas. kai rinksiesi kur gimdyt, pasidomek ir prieziura po gimdymo, paprasyk, kad parodytu ne tik gimdyklas, bet ir palatas po gimdymo.

naujagimi uztenka rengti vienu sluoksniu silciau, negu rengiesi pati: jei oras toks, kad gali buti trumpomis rankovemis, tai ir kudikui uztenka tokiu rubeliu, kaip aprasiau.
apskritai, jei vaziuosit namo masina, naujagimi reikia guldyti i pritaikyta autokedute. tada i dekuti nevyniosi, o tik pridengsi is virsaus.
Atsakyti
tik va kad masina dviviete.. biggrin.gif teks maziuka ant rankyciu iki namuciu laikyt,nes ant keliu tos kedutes nelabai isimontuosiu biggrin.gif niu kaip nors gal...dekui labai uz patarimus!!!!!
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 03 14, 21:00)
ir tiek uztenka ane..?aisku dar priklauso diena kokia...jei lyja ir vesu,storiau aprengt reikes...niu kaip gerai,iskart pagelbejai.aciukas mirksiukas.gif dar norejau paklaust...o ligoninej kai vaikuciui pampersus keist,tai yra kur ji nupraust ar slapiom servetelem valyt reikia..?kazkaip iskilo toks klausimelis...sorry,jei visai vista pasirodysiu..... blush2.gif tiesiog taip neaisku viskas,o viskam pasiruost norisi...

Man labai padėjo drėgnos servetėlės. Ligoninėje aš neprausdavau jo, nors pragulejom apie 17 dienų. Ir jokių iššutimų nebuvo. namie pradėjau prausti.
Atsakyti
Mano vaikas gime sausi, kai gryzinejom buvo salta diena, tai rengiau bodziuku ilgom rankovem sliaustu su pasiltinimu uzlenkiamom rankovem kad nereiktu pirstinukiu tada siltas kelnytes ir megztuka apatine kepuryte medvilnine ant virsaus silta kepuryte , kombinzonas su kailiu ir dar seseles suvyste i mano vilnoni pleduka, tai lelius ne oro turbut tiek prirengtas negavo lotuliukas.gif
o kas del gimdymo namu, tai gimdziau AK ten palatoj buvo kur leliu nupraust ir vystymo stalas su lempa virs, kad kaimyniu nezadint, o vienose palatose silta, o kitose salta, tai rubeliai man ivairus reikalingi buvo
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 03 15, 23:09)
tik va kad masina dviviete.. biggrin.gif teks maziuka ant rankyciu iki namuciu laikyt,nes ant keliu tos kedutes nelabai isimontuosiu biggrin.gif niu kaip nors gal...dekui labai uz patarimus!!!!!

blink.gif Gal tu nueik i SM tema apie autokedutes. Gal praeis noras vezti vaika ant ranku. blink.gif

Atsakyti
Mano dukrytei 2,5 men. Gime 56 cm. ugio, bet kai kuriuos 56 dydzio drabuzelius dar ir dabar nesiojam, kai kuriuos jau isaugom. Prisipirkau kraiteliui visko pagal kazkur Supermamoj rasta sarasa, bet bodziuku visiskai nenaudojau (nors dar ir dovanu papildomai gavau), zymiai pattogiau siaustinukai. Niekada nepirksiu nei savo vaiukams nei kitiems dovanu per galva maunamu drabuzeliu. Mergyte gime sausi, namuose nebuvo labai silta, tai 2 megztuku buvo per mazai. Vilnones kojinytes labai gerai. Bepanten tepalas nelabaiu tiko. Bet Sudocrem labai gerai padejo, kai vieni pampersai netiko. Gavom dovanu slaiuztuku, kur ant petuku uzsisega, bet zymiai patogiau keist sauskelnes, kur sliauztukai atsisega tarp kojyciu.
Atsakyti
Mano patirtis byloja biggrin.gif Neprisipirkit drabužėlių į priekį, tarkim, mano Benediktas praleido 62 rubelių numerį, labai greit išstypo. Pirmosiomis savaitėmis labiausiai prireikė siaustinukų, šliauštinukų, susegamų baltinukų, kepuryčių, pirštinyčių, megstukų. Kas be ko, kombinezonas, pirkom didesnį, kad greit neišaugtų. Nuo pirmų dienų iki dabar naudojam pampersus, mums tinka, bepanthen tepalas irgi tinka, iššutimų pfu pfu neturėjom. Dabar neišsiversčiau be bodžiukų, šliaužtų, kelnių, megstukų, nes viską arba nuseilėjam arba išterliojam košėmis biggrin.gif
Atsakyti
niu viskas aisku...dekui uz tiek info mirksiukas.gif butinai pasinaudosiu!!!uoj sunku kazka leliui pirkt...neisku nei kokio dydzio bus,nei kokiu rubeliu reikes...bet visko po biskiuka gerai turet smile.gif nusipirkau ta bepanthen tepaliuka,tikiuosi geras bus.niu ziuresim smile.gif
Atsakyti
Mums neprireike vilnoniu kojinyciu, nes buvo labai karsta. Visiskai nepanaudojau ideklu i liemenele, nes pienas nebego (tiesa, su pirmagimiu tai upeliais tekejo) lotuliukas.gif Be vienkartiniu serveteliu neisivaizduoju vaiko auginimo. Kaip ten auginau pirmaji be ju lotuliukas.gif Issutimams naudojau tik saltalankiu alieju.Vystymo stalo nereikejo ir nepirkciau - galima pervystyt ir ant lovos. Nepirkciau daugiau karuseles muzikines virs lovytes. O vat aukle tai yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Naudoju kasdien ir visur, kur tik prisireikia.Sis daiktas tai tikrai atsipirko su kaupu.
Atsakyti
niu man ideklu i lemenele reikia...priespienio jau nemazai...dar 2men iki gimdymo,o jo jau su kaupu bega.... smile.gif ypac naktimis....tikiuosi daug pienelio savo maziui turesiu.vystymo stalo irgi galvoju nepirkt...nei kur jo laikyt yra..nuprausiu maziu,isivyniosiu siltai i ranksluosti ir jri ka kambary pamperi uzdesiu smile.gif bus vasara,silta,tai nesusals mazgiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 03 31, 15:20)
niu man ideklu i lemenele reikia...priespienio jau nemazai...dar 2men iki gimdymo,o jo jau su kaupu bega.... smile.gif ypac naktimis....tikiuosi daug pienelio savo maziui turesiu.vystymo stalo irgi galvoju nepirkt...nei kur jo laikyt yra..nuprausiu maziu,isivyniosiu siltai i ranksluosti ir jri ka kambary pamperi uzdesiu smile.gif bus vasara,silta,tai nesusals mazgiukas smile.gif

Mums vystymo stalas tai labai pravercia ax.gif . Laikom vonios kambary ji ant skalbimo masinos. Labai patogu nuprausus uzpakaliuka kriaukleje iskart pervystyt, nereikia nest plikarures i kambari. Be to juk, ypac pirmais men. daznai buna ir purptelejimu ir pasisiojimu, tai nelabai man patiktu jei visa lova butu apdergta doh.gif

Su iklotais i liemenele gal irgi kaip kam ax.gif . Bet man tai ju ilgai reikejo, o ir reikia (tik nusibodo pirkt - brangu, tai pakeiciu juos isidedama koki merliuko gabaleli), nes maitinant visalaik pienelis teka ir is kitos kruties, o pirmom savaitem po gimdymo ir nemaitinant pienelis versdavos, tai buciau buvus visa slapia schmoll.gif

Serveteliu prisireikia tik nakti ir sveciuose, nes galima ir po kranu apiprausti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ccikas: 01 balandžio 2008 - 12:47
gerai,kai i vonia telpa toks daiktas kaip skalbimo masina... smile.gif pas mus va vonioj yra tik kojai kur padet ir iskart lipt maudytis... smile.gif tai nelabai bus kur ta pervystymo stala deti..tai teks turbut i kambari nesiotis....hm...kiek problemeliu visokiu,bet manau susitvarkysim kaip nors.... smile.gif
Atsakyti