Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

Sveikos mamytes,
mano vaikelis gims balandzio vidury, kokius drabuzelius patartumet man pasiimti vezant ji is ligonines? Ar reikes silto kombinezo, gal uzteks uzsukti i silta pleduka, neisivaizduoju.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelija @ 2008 03 09, 13:40)
Sveikos mamytes,
mano vaikelis gims balandzio vidury, kokius drabuzelius patartumet man pasiimti vezant ji is ligonines? Ar reikes silto kombinezo, gal uzteks uzsukti i silta pleduka, neisivaizduoju.. blink.gif

Zinoma, vokeli pirkti - tikrai nepraktiska g.gif. Mes lapkriti vezem apvilke kombinezonu ir isuke i vilnoni pleduka (juo paciu reikia pridengti galvyte isejus i lauka). Per silta tikrai nebus susukus i kaldryte ar pleda. Jei jau bus siltoka kombinezono ir nebereiks. Gali pasiimti kokiu siltesniu rubeliu uzvilkti ant sliauztu: silto megztuko/dzemperiuko, kelnyciu, kojinyciu, siltesnes kepures (ant plonos virsaus). 4u.gif
P. S. Aisku buna ir plonu kombinezonu pirkti. Nes nezinai koks cia bus tas balandis ir siaip migdymui lauke praverstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ccikas: 09 kovo 2008 - 13:18
QUOTE(ccikas @ 2008 03 09, 14:15)
Zinoma, vokeli pirkti - tikrai nepraktiska g.gif.  Mes lapkriti vezem apvilke kombinezonu ir isuke i vilnoni pleduka (juo paciu reikia pridengti galvyte isejus i lauka). Per silta tikrai nebus susukus i kaldryte ar pleda. Jei jau bus siltoka kombinezono ir nebereiks. Gali pasiimti kokiu siltesniu rubeliu uzvilkti ant sliauztu: silto megztuko/dzemperiuko, kelnyciu, kojinyciu, siltesnes kepures (ant plonos virsaus).  4u.gif
P. S. Aisku buna ir plonu kombinezonu pirkti. Nes nezinai koks cia bus tas balandis ir siaip migdymui lauke praverstu.

Labai aciu uz info, dabar pasidare aiskiau biggrin.gif
Atsakyti
mes ligoninej gulejom 6 dienas - rubeliu keiciau daznai, tiek ir kepurytes, nes daznai atpildavo, tai pampersa prasysiodavo. Tik va kaip gimem labai mazi 49cm tai visi drabuzeliai buvo dideli - o cia nelabai gerai doh.gif geriausia pradziai nusipirkt pacius maziausius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelija @ 2008 03 09, 12:40)
Sveikos mamytes,

mano vyriausias sunus gimes balandzio gale. rengiau apatini bodi ilgom rankovem, vilnones kojinytes, siltus baltinukus ilgom rankovem, siltus sliauztukus, plona kepuryte, megztuka su kapisonu ir suvyniojom i kaldryte. kombinezona nupirkau tik rudeniuiu-ziemai.
bet is tiesu, jei neketini naudoti naturaliu vystyklu, patogiau vilkti apatini bodziuka ilgom rankovem, kombinezona-pizama (kelnytes ir baltinukai viename, susisagsto per prieki ir per viena klesne) ir plona virsutini kombinezona (pvz is fleece'o arba vilnos). tokius maziukus lengviau ir greiciau aprengti, kai maziau "detaliu" - tuo labiau, kad persirengineti jie nelabai megsta 4u.gif
Atsakyti
Man irgi ligninej rubeliai praverte, ypac apatiniai. Patarciau pasiimti merliuku keleta, jei vaikutis atpylinetu, nes su tom ligonines paklodem nesamone valyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2008 03 13, 20:46)
Man irgi ligninej rubeliai praverte, ypac apatiniai. Patarciau pasiimti merliuku keleta, jei vaikutis atpylinetu, nes su tom ligonines paklodem nesamone valyti  doh.gif

aciu mamytes thumbup.gif
Atsakyti
mums tai labai ruko drabuzeliu ligoninej, vis pro pampersa prasisiodavo, turejau keleta komplektuku betju buva per mazai, ir beveik viskas per maza buvo doh.gif lialius ne is mazuju gime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitaaa @ 2008 03 14, 16:15)
mums tai labai ruko drabuzeliu ligoninej, vis pro pampersa prasisiodavo, turejau keleta komplektuku betju buva per mazai, ir beveik viskas per maza buvo doh.gif  lialius ne is mazuju gime lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif taip taip, neprisipirkit super mazu rubeliu, nes kol pilve, leliukas atrodo bus kaip zvirbliukas, bet istiesu jie truputi didesni nei isivaizduoji bigsmile.gif As pagimdziau, uz poros valandu ziuriu i savo kiskute ir nesuprantu, kaip ji tam pilve galejo tilpti doh.gif Ir mums keli sliauztukai tiko tik 1 savaite blush2.gif
Atsakyti
Labukas,mamytes!mano vaikiukas turetu gimti liepa..jau bus silta ir grazu smile.gif tik va,kad jo mamyte visai zalia....neisivaizduoju kaip reiks ji parsivezti is ligonines...ta prasme kaip aprengti blush2.gif smile.gif aprengsiu rubeliais,isupsiu i pleduka,o tai dar reikia i koki kombinezioniuka deti...??uztenka vienos kepurytes ar dvieju reikia..?pirstinyciu reiks..?? blush2.gif bijau,kad mazgius neperkaistu...ir bijau,kad nesusaltu toks mazyliukas.....padekit....
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 03 14, 18:17)
Labukas,mamytes!mano vaikiukas turetu gimti liepa..jau bus silta ir grazu smile.gif tik va,kad jo mamyte visai zalia....neisivaizduoju kaip reiks ji parsivezti is ligonines...ta prasme kaip aprengti blush2.gif  smile.gif aprengsiu rubeliais,isupsiu i pleduka,o tai dar reikia i koki kombinezioniuka deti...??uztenka vienos kepurytes ar dvieju reikia..?pirstinyciu reiks..?? blush2.gif bijau,kad mazgius neperkaistu...ir bijau,kad nesusaltu toks mazyliukas.....padekit....

mano gustas yra gimes liepa 4u.gif
vilkau bodi trumpomis rankovemis, pizamyte trumpomis rankovemis ir trumpomis klesnemis, kojinytes, plona medvilnine kepurele be raisteliu ir susupau i minksta medvilnine kaldryte 4u.gif
Atsakyti
ir tiek uztenka ane..?aisku dar priklauso diena kokia...jei lyja ir vesu,storiau aprengt reikes...niu kaip gerai,iskart pagelbejai.aciukas mirksiukas.gif dar norejau paklaust...o ligoninej kai vaikuciui pampersus keist,tai yra kur ji nupraust ar slapiom servetelem valyt reikia..?kazkaip iskilo toks klausimelis...sorry,jei visai vista pasirodysiu..... blush2.gif tiesiog taip neaisku viskas,o viskam pasiruost norisi...
Atsakyti