QUOTE(Ingredd @ 2008 01 16, 20:50)
Noriu nupirkti leliui vilnos kaldryte bet neapsisprendziu ar geriau pirkti su impilu, kai vilna viduj ar toki kaip pleduka is vilnos. Galvoju jei pleduka tai galima panaudoti ir vezimelyje, bet juk neklosiu vakare su tuo paciu lovyteje...
Aš irgi mąsčiau mąsčiau, bet nusipirkau su impilu- ją patogiau prižiūrėti, be to, vilna kartais turi specifinį kvapą ir jis erzina, o impilas kvapo neturi
Į lauką pirksiu kitą
QUOTE(ragnez @ 2008 01 25, 20:47)
Vietoje isbrauktu 3 punkte, 5 ir 8 punktu, investuociau i GERUS ZINDYMO KURSUS.
Geras pasiūlymas
Aš tai manau, kad visi tie buteliukai, pientraukiai ir t.t. reikalingi tuomet, jei iš anksto žinoma, kad mažiuką reikės palikti kelioms valandoms, tuomet teks rinktis ar naudoti mišinuką, ar palikti nutraukto pienuko
QUOTE(Ingredd @ 2008 02 04, 23:28)
Patarkit kokio dydzio kombinzona geriau butu nupirkti kova gimsianciam leliukui, o gal jo nelb reikia..
Jei i lauka tik po kokio men bus galima iseiti, gal tik tada ir pirkti, matysiu kiek leliukas paauges irt.t.
Mūsų mažius irgi kovą laukiamas
Aš pirkau 0-3 mėn
QUOTE(Ingredd @ 2008 02 05, 12:59)
O is ligonines ir i kaldryte susupta galima parvezt?
O kaip tokį susuptą kėdutėje pritvirtinti?
QUOTE(Julijasha @ 2008 02 09, 14:16)
As cia dar toki klausimeli turiu... Darytis epiduri ar ne... As kazkaip 100% buvau pries... Bijau salutiniu poveikiu. Bet kai paskaitau tai cia ziuriu daug kas darosi...
Pasirinkimas juk priklauso ne nuo to ar kiti darosi, o nuo to, kokios pačios pažiūros, žinios ir koks nusiteikimas skausmui