Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 04, 17:25)
Kiek aš supratau, tai pediatrė Virginija  ax.gif

na, tas vardas man nieko nesako... bet nueiti yra geriau nei nenueiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit kokio dydzio kombinzona geriau butu nupirkti kova gimsianciam leliukui, o gal jo nelb reikia.. g.gif Jei i lauka tik po kokio men bus galima iseiti, gal tik tada ir pirkti, matysiu kiek leliukas paauges irt.t.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2008 02 05, 00:28)
Patarkit kokio dydzio kombinzona geriau butu nupirkti kova gimsianciam leliukui, o gal jo nelb reikia..  g.gif  Jei i lauka tik po kokio men bus galima iseiti, gal tik tada ir pirkti, matysiu kiek leliukas paauges irt.t.

Jei oras nebus saltas tai i laukas galesit eit jau savaites ar dar maziau laiko, mes turejom 68dydzio kombinezona, kadangi buvo ziema tai dar ir po apacia daug prirengdavau. Seip tas kombinezonas mums tiko iki kol atsilo orai.
Kadangi maziukas gims kova jums kombinezono reiks porai menesiu, siulyciau pirkt ne paty silciausia geriau kol vaikas mazas silciau aprengt po apacia ar apklot daugiau, o dydi as imciau 68.
Atsakyti
Dar apie kombinezonų reikiamumą.
Jeigu vaikelis gims balandžio gale, tai gal visai dar nereikia kombinezono? Užteks tik šiltai aprengti einant į lauką. Juk jau gegužė bus. O kombinezoną pirkti jau ateinančiai žiemai?
Atsakyti
Na as ir mastau, gal kol kas nepirkt, palauksiu kol gims, ziuresiu kokie orai ir nuspresiu.. Juk parduotuviu aplink tai pilna.. mirksiukas.gif O is ligonines ir i kaldryte susupta galima parvezt?
Atsakyti
As cia dar toki klausimeli turiu... Darytis epiduri ar ne... As kazkaip 100% buvau pries... Bijau salutiniu poveikiu. Bet kai paskaitau tai cia ziuriu daug kas darosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2008 02 09, 15:16)
As cia dar toki klausimeli turiu... Darytis epiduri ar ne... As kazkaip 100% buvau pries... Bijau salutiniu poveikiu. Bet kai paskaitau tai cia ziuriu daug kas darosi...  g.gif

Aš dariausi epidūrą, jokio šalutinio poveikio. thumbup.gif
Mano pupai jau greit trys mėnesiai, ir nieko nejaučiu. t.y. nugaros skausmų, galvos ar dar kokių nors požymių, kuriuos jautė kitos.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2008 01 16, 20:50)
Noriu nupirkti leliui vilnos kaldryte bet neapsisprendziu ar geriau pirkti su impilu, kai vilna viduj ar toki kaip pleduka is vilnos. Galvoju jei pleduka tai galima panaudoti ir vezimelyje, bet juk neklosiu vakare su tuo paciu lovyteje...  g.gif

Aš irgi mąsčiau mąsčiau, bet nusipirkau su impilu- ją patogiau prižiūrėti, be to, vilna kartais turi specifinį kvapą ir jis erzina, o impilas kvapo neturi thumbup.gif Į lauką pirksiu kitą 4u.gif

QUOTE(ragnez @ 2008 01 25, 20:47)
Vietoje isbrauktu 3 punkte, 5 ir 8 punktu, investuociau i GERUS ZINDYMO KURSUS.

Geras pasiūlymas drinks_cheers.gif
Aš tai manau, kad visi tie buteliukai, pientraukiai ir t.t. reikalingi tuomet, jei iš anksto žinoma, kad mažiuką reikės palikti kelioms valandoms, tuomet teks rinktis ar naudoti mišinuką, ar palikti nutraukto pienuko ax.gif

QUOTE(Ingredd @ 2008 02 04, 23:28)
Patarkit kokio dydzio kombinzona geriau butu nupirkti kova gimsianciam leliukui, o gal jo nelb reikia..  g.gif  Jei i lauka tik po kokio men bus galima iseiti, gal tik tada ir pirkti, matysiu kiek leliukas paauges irt.t.

Mūsų mažius irgi kovą laukiamas drinks_cheers.gif Aš pirkau 0-3 mėn ax.gif

QUOTE(Ingredd @ 2008 02 05, 12:59)
O is ligonines ir i kaldryte susupta galima parvezt?

O kaip tokį susuptą kėdutėje pritvirtinti? g.gif unsure.gif

QUOTE(Julijasha @ 2008 02 09, 14:16)
As cia dar toki klausimeli turiu... Darytis epiduri ar ne... As kazkaip 100% buvau pries... Bijau salutiniu poveikiu. Bet kai paskaitau tai cia ziuriu daug kas darosi... 

Pasirinkimas juk priklauso ne nuo to ar kiti darosi, o nuo to, kokios pačios pažiūros, žinios ir koks nusiteikimas skausmui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 02 09, 23:17)
Pasirinkimas juk priklauso ne nuo to ar kiti darosi, o nuo to, kokios pačios pažiūros, žinios ir koks nusiteikimas skausmui  mirksiukas.gif

ax.gif nu matai nusiteikimas tai optimistinis cool.gif Bet tai gal del to kad pirmas nestuke.gif. O kaip ten bus doh.gif kas zino .
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 05, 11:03)
Dar apie kombinezonų reikiamumą.
Jeigu vaikelis gims balandžio gale, tai gal visai dar nereikia kombinezono? Užteks tik šiltai aprengti einant į lauką. Juk jau gegužė bus. O kombinezoną pirkti jau ateinančiai žiemai?

balandzio gale jau zieminio kombinezono nereiks. bet juk yra pirkti lengvesniu plonu kombinezonu smile.gif pvz., is storesnio flyso (fleece) - kaip buna suaugusiems sportiniai dzemperiai is tokios medziagos. arba, maciau, kad domites naturaliais vystyklais, tai rasakiloj galima isigyti vilnoni kombinezona smile.gif toks kombinezonas pravers ir vesesni vasaros vakara smile.gif
kitai ziemai kombinezona nuspirksit rudeni - nes vaikai auga labai nevienodai, todel tikrai sunku atspeti, kokio dydzio drabuzeliu reikes smile.gif

QUOTE(Ingredd @ 2008 02 05, 12:59)
Na as ir mastau, gal kol kas nepirkt, palauksiu kol gims, ziuresiu kokie orai ir nuspresiu.. Juk parduotuviu aplink tai pilna..  mirksiukas.gif  O is ligonines ir i kaldryte susupta galima parvezt?

negalima, labai nesaugu schmoll.gif
reikia isigyti autokedute. geru firmu autokedutes turi specialu idekla, kuris prilaiko naujagimio nugaryte ir galvyte, kad vaikutis nebutu susmukes smile.gif o autokeduteje mazuti galima uzkloti pleduku. taip dar net patogiau, negu guldyti su storu kombinezonu, nes masinoje slta, vaikuciai kaista. kombinezono nenuvilksi, kai vaikuis prisetas, o pleduka galima nukloti arba uzkloti - pagal aplinkybes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 11 vasario 2008 - 09:58
Mamytes 4u.gif

Gal zinot kur gariunuose pardavineja baltarusiskus rubelius ? Girdejau kokybe nebloga ju. Ne taip kaip lenkisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2008 02 11, 10:23)
Mamytes  4u.gif

Gal zinot kur gariunuose pardavineja baltarusiskus rubelius ? Girdejau kokybe nebloga ju. Ne taip kaip lenkisku  doh.gif

Kur Griunuose, tai nezinau, bet Kalvariju turguje ju taip pat yra mirksiukas.gif kai ieisi pro pagriondinius vartus bus darzoviu stalai paejus tarp ju pamatysi rubus, na matysis, kad baltarusiski wink.gif tai ten kas antra bobulyte jais prekiauja... ir siap Kalvariju turguje daug tokias rubelias prekiaujanciu tetulyciu yra.
O kas liecia kokybe subnku paskayti, ar jie geresni ar ne, man jie buvo kokybiskesni, nei Kotrynoj ir Cipoline pirkti rubeliai...
Atsakyti