kregzde, 28 Vas 2005 - 10:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
kregzde, 28 Vas 2005 - 10:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Hello! O tu ji bandyk kaip shuniuka uz gerai atlikta darba skirk dovanele
. gal paveiks?!??
![]()

Pritariu del dovaneliu. Tai turi buti nebutinai materialus daiktas. Vyram patinka,kai juos giria. Tai zodine dovanele

Aš pastebėjau pas save jei aš vyro prašau, burbuliuoju,kad kažka nuveiktu namų labui nes jis dabar remonta daro ir nenorėjo,kad namus remontuotu meistrai nes jis KOKYBIŠKIAU atliks. Tai jis nieko nedaro, išvada labai paprasta reikia mažiau burbuliuoti,o tada jis jau pradėda viską dirbti tenka net raminti,kad gal jau laikas pailseti,o ne dirbti

kažkada leptelejo,kad kada aš burbuliuoju ir pastoviai pirštu rodau ką jam nuveikti jam principai tada jau žaidžia ir nedaro!

Papildyta:
Lellija1013, 05 Vas 2014 - 13:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Lellija1013, 05 Vas 2014 - 13:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Pritariu del dovaneliu. Tai turi buti nebutinai materialus daiktas. Vyram patinka,kai juos giria. Tai zodine dovanele

O moterims nepatinka kai jas giria ?

Raselėuogelė, 27 Bal 2015 - 11:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Raselėuogelė, 27 Bal 2015 - 11:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
O kita šeima labai graži, draugiškai jau 30 metų gyvena, ne pijokai kokie, bet kai teko apsilankyt jų bute tai likau šokiruota- butas (daugiabutyje) nuo pastatymo laikų remonto nematęs, dar tarybinių plytelių likučiai vonioj kur nekur, kambariuose sienos nei dažų nei tapetų nematę, sena sofa ant kaladės pastatyta kur koja prieš en metų nulūžus
Nu va gyvena ir jiems gerai matyt abiems
Manau yra vyrų iš prigimties ne prie ūkiškų darbų, ir jokiais pagyrimais to nepakeisi, belieka keist vyrą arba požiūrį

matyt moteris toj šeimoj pakeitė požiūri

as is esmes irgi nesu is pedantisku,man daug kas tinka

C10H12N2O, 27 Bal 2015 - 12:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
C10H12N2O, 27 Bal 2015 - 12:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
matyt moteris toj šeimoj pakeitė požiūri
o gal jai visada taip tiko
![]()

Greičiausiai, arba atitiko kirvis kotą nuo pat pradžių

Raselėuogelė, 27 Bal 2015 - 15:50, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Raselėuogelė, 27 Bal 2015 - 15:50, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Greičiausiai, arba atitiko kirvis kotą nuo pat pradžių
Ir aš ne super duper pedantė, nu bet man sopka ant kaladės en metų nestovėtų, pati naują koją prisukčiau

nu dar ko, as nesukciau
' bandyciau padaryt taip, kad tas kojos nebuvimas pradetu trukdyti vyrui , ir prisuktu pats

C10H12N2O, 27 Bal 2015 - 16:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
C10H12N2O, 27 Bal 2015 - 16:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
nu dar ko, as nesukciau
' bandyciau padaryt taip, kad tas kojos nebuvimas pradetu trukdyti vyrui , ir prisuktu pats

Nulaužtum antrą ?