Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

Buna kad prireikia parodyti ir pirstu,bet visad padaro tai ka pasakau smile.gif
Atsakyti
pasitaiko visaip, nematau tame problemos
Atsakyti
Daznai tenka doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2005 02 28, 10:33)

kregzde, 28 Vas 2005 - 10:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

kregzde, 28 Vas 2005 - 10:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Hello! O tu ji bandyk kaip shuniuka uz gerai atlikta darba skirk dovanele biggrin.gif . gal paveiks?!?? biggrin.gif

Hello! O tu ji bandyk kaip shuniuka uz gerai atlikta darba skirk dovanele biggrin.gif . gal paveiks?!?? biggrin.gif

Pritariu del dovaneliu. Tai turi buti nebutinai materialus daiktas. Vyram patinka,kai juos giria. Tai zodine dovanele thumbup.gif
Atsakyti
Labai patiko Baltos rožės pasakymas, Pritariu!
Aš pastebėjau pas save jei aš vyro prašau, burbuliuoju,kad kažka nuveiktu namų labui nes jis dabar remonta daro ir nenorėjo,kad namus remontuotu meistrai nes jis KOKYBIŠKIAU atliks. Tai jis nieko nedaro, išvada labai paprasta reikia mažiau burbuliuoti,o tada jis jau pradėda viską dirbti tenka net raminti,kad gal jau laikas pailseti,o ne dirbti lotuliukas.gif
kažkada leptelejo,kad kada aš burbuliuoju ir pastoviai pirštu rodau ką jam nuveikti jam principai tada jau žaidžia ir nedaro!
Atsakyti
Niekada to daryti nereikia.
Atsakyti
neprisimenu,kad buciau kada bambejus...
Atsakyti
Netenka nei burbuliuoti nei pirštu rodyti, pats mato ir žino ką reik padaryt ir daro wub.gif Bet pažįstu vieną šeimą kur stumk-trauk, tai vargsta moteris kaip reikalas doh.gif Net prie namo statybų pati griovius kasa kad tik jis prieitų dirbt, ir gaila ir sakyt nėra ką, padės moteris sveikatą su tokiu doh.gif O kita šeima labai graži, draugiškai jau 30 metų gyvena, ne pijokai kokie, bet kai teko apsilankyt jų bute tai likau šokiruota- butas (daugiabutyje) nuo pastatymo laikų remonto nematęs, dar tarybinių plytelių likučiai vonioj kur nekur, kambariuose sienos nei dažų nei tapetų nematę, sena sofa ant kaladės pastatyta kur koja prieš en metų nulūžus doh.gif Nu va gyvena ir jiems gerai matyt abiems blush2.gif Manau yra vyrų iš prigimties ne prie ūkiškų darbų, ir jokiais pagyrimais to nepakeisi, belieka keist vyrą arba požiūrį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lellija1013 @ 2014 02 05, 13:57)

Lellija1013, 05 Vas 2014 - 13:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Lellija1013, 05 Vas 2014 - 13:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Pritariu del dovaneliu. Tai turi buti nebutinai materialus daiktas. Vyram patinka,kai juos giria. Tai zodine dovanele  thumbup.gif

Pritariu del dovaneliu. Tai turi buti nebutinai materialus daiktas. Vyram patinka,kai juos giria. Tai zodine dovanele  thumbup.gif

O moterims nepatinka kai jas giria ? biggrin.gif Tai belieka sėdėt ir vienam kitą girt, o darbai ir stovės nepadaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 27, 11:13)

Raselėuogelė, 27 Bal 2015 - 11:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Raselėuogelė, 27 Bal 2015 - 11:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O kita šeima labai graži, draugiškai jau 30 metų gyvena, ne pijokai kokie, bet kai teko apsilankyt jų bute tai likau šokiruota- butas (daugiabutyje) nuo pastatymo laikų remonto nematęs, dar tarybinių plytelių likučiai vonioj kur nekur, kambariuose sienos nei dažų nei tapetų nematę, sena sofa ant kaladės pastatyta kur koja prieš en metų nulūžus  doh.gif Nu va gyvena ir jiems gerai matyt abiems  blush2.gif Manau yra vyrų iš prigimties ne prie ūkiškų darbų, ir jokiais pagyrimais to nepakeisi, belieka keist vyrą arba požiūrį  biggrin.gif

O kita šeima labai graži, draugiškai jau 30 metų gyvena, ne pijokai kokie, bet kai teko apsilankyt jų bute tai likau šokiruota- butas (daugiabutyje) nuo pastatymo laikų remonto nematęs, dar tarybinių plytelių likučiai vonioj kur nekur, kambariuose sienos nei dažų nei tapetų nematę, sena sofa ant kaladės pastatyta kur koja prieš en metų nulūžus  doh.gif Nu va gyvena ir jiems gerai matyt abiems  blush2.gif Manau yra vyrų iš prigimties ne prie ūkiškų darbų, ir jokiais pagyrimais to nepakeisi, belieka keist vyrą arba požiūrį  biggrin.gif

matyt moteris toj šeimoj pakeitė požiūri biggrin.gif o gal jai visada taip tiko ax.gif
as is esmes irgi nesu is pedantisku,man daug kas tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 27, 12:29)

C10H12N2O, 27 Bal 2015 - 12:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

C10H12N2O, 27 Bal 2015 - 12:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

matyt moteris toj šeimoj pakeitė požiūri biggrin.gif o gal jai visada taip tiko  ax.gif
as is esmes irgi nesu is pedantisku,man daug kas tinka  ax.gif

matyt moteris toj šeimoj pakeitė požiūri biggrin.gif o gal jai visada taip tiko  ax.gif
as is esmes irgi nesu is pedantisku,man daug kas tinka  ax.gif

Greičiausiai, arba atitiko kirvis kotą nuo pat pradžių mirksiukas.gif Ir aš ne super duper pedantė, nu bet man sopka ant kaladės en metų nestovėtų, pati naują koją prisukčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 27, 15:50)

Raselėuogelė, 27 Bal 2015 - 15:50, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Raselėuogelė, 27 Bal 2015 - 15:50, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Greičiausiai, arba atitiko kirvis kotą nuo pat pradžių  mirksiukas.gif Ir aš ne super duper pedantė,  nu bet man sopka ant kaladės en metų nestovėtų, pati naują koją prisukčiau  biggrin.gif

Greičiausiai, arba atitiko kirvis kotą nuo pat pradžių  mirksiukas.gif Ir aš ne super duper pedantė,  nu bet man sopka ant kaladės en metų nestovėtų, pati naują koją prisukčiau  biggrin.gif

nu dar ko, as nesukciau
' bandyciau padaryt taip, kad tas kojos nebuvimas pradetu trukdyti vyrui , ir prisuktu pats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 27, 16:47)

C10H12N2O, 27 Bal 2015 - 16:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

C10H12N2O, 27 Bal 2015 - 16:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nu dar ko, as nesukciau
' bandyciau padaryt taip, kad tas kojos nebuvimas pradetu trukdyti vyrui , ir prisuktu pats  cool.gif

nu dar ko, as nesukciau
' bandyciau padaryt taip, kad tas kojos nebuvimas pradetu trukdyti vyrui , ir prisuktu pats  cool.gif

Nulaužtum antrą ? biggrin.gif
Atsakyti