Įkraunama...
Įkraunama...

Kol vyrui pirštu neparodysi-nepadarys

QUOTE(Moonte @ 2011 03 11, 20:54)
Juzyte, tikiuosi turite sunu, paziuresim, kaip jums vaikas nerupes kai jis prades kurti seima. As irgi panasiai sakiau, o dabar ziuriu, kad ziauriai sunku atsiriboti. Kiek jam bebutu metu, jis vis tiek mano vaikas, man skauda sirdis ir nesvarbu, kad jis bus vedes.

O kodėl turėtų skaudėti?
Atsakyti
Maniškis erzino mane, kai lėkštę padėdavo šalia kriauklės, o ne į kriauklę. Ir sakyk nesakius visvien tas pats doh.gif Tas pats ne tik su lėkštėm, bet ir su stalo įrankiais ir puodukais. Dabar yra indaplovė, bet ir į ją negali sudėti nešvarių indų smile.gif Bet dabar nebekreipiu dėmesio į tai, nes žinau, kad gadinsiuosi sau nervus, o ne jam. Telefonu pakrovejai suraizgyti, suraityti, o kai reikia pasiimti bamba, kad nėra tvarkos, kad neturi kantrybės tvarkyti, nors pats bardaką padaro rolleyes.gif Pirmiau viską tvarkiau, o dabar nusispjoviau į tai ir savo pakrovėją perkėliau i kitą dėžutę biggrin.gif O dėl savo kampo (rašomasis stalas, kompiuteris ir pan.) jis labai tvarkingas, ten nerasi ne vieno nereikalingo popierėlio, vaiko žaisliuko ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
Na tai reikia pirstu parodyti ir tada padaro. Kur problema? Kad jie telepatiskai minciu neskaito? Taigi pas juos selektyvinis filtras ant akiu uzdetas - jie tieisog nepastebi to, ka pastebi moterys.
Atsakyti
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 17, 00:41)
Na tai reikia pirstu parodyti ir tada padaro. Kur problema? Kad jie telepatiskai minciu neskaito? Taigi pas juos selektyvinis filtras ant akiu uzdetas - jie tieisog nepastebi to, ka pastebi moterys.

Kartais tas erzina biggrin.gif Va, maniskis uzsimojo koines ir maikes juodas susiskalbti, da imete dzinsus juodus ir uzgriebe mano balta suknele, aisku jis nepaziurejo, ar kartais nepapuole koks kitos spalvos drabuzis ir isskalbe viska, skunele jau nebebalta doh.gif Kai uzsiutau, nekaltom akytem ziuri ir aiskina, kad galejau paziureti gi, ka jis deda i skalbenke gun_bandana.gif Nu tai ar sunku paciam. O visai neseniai vietoj kecupo, zemuogiu uogienes uzsivare ant desreliu, nes ant stiklainio jug kecupas parasyta buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 17, 00:41)

Pritariu visais 200% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man net i galva nesauna pykti del tokiu dalyku schmoll.gif nors mano vyrui tai sauna doh.gif Ir tada as atsakau, kad mano gyvenime visai kitos vertybes tongue.gif
Man kazkaip realiai dzin kur jis padeda kojines ar lekstes biggrin.gif ramiai gyvenu savo gyvenima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2011 07 20, 12:52)
Kartais tas erzina  biggrin.gif  Va, maniskis uzsimojo koines ir maikes juodas susiskalbti, da imete dzinsus juodus ir uzgriebe mano balta suknele, aisku jis nepaziurejo, ar kartais nepapuole koks kitos spalvos drabuzis ir isskalbe viska, skunele jau nebebalta  doh.gif  Kai uzsiutau, nekaltom akytem ziuri ir aiskina, kad galejau paziureti gi, ka jis deda i skalbenke  gun_bandana.gif  Nu tai ar sunku paciam. O visai neseniai vietoj kecupo, zemuogiu uogienes uzsivare ant desreliu, nes ant stiklainio jug kecupas parasyta buvo  doh.gif

prajuokinot thumbup.gif toks tipiskas vyras (ne blogaja prasme mirksiukas.gif )
MV tai labai tvarkingas, labiau uz mane ir jauciu kaip gera, kad man nereikia sukti galvos del tavrkymosi ir del maisto gaminimo, nes tike viena, tiek kita labai megsta pats daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2011 07 27, 19:10)
prajuokinot thumbup.gif toks tipiskas vyras (ne blogaja prasme mirksiukas.gif )
MV tai labai tvarkingas, labiau uz mane ir jauciu kaip gera, kad man nereikia sukti galvos del tavrkymosi ir del maisto gaminimo, nes tike viena, tiek kita labai megsta pats daryt ax.gif

Oi nea, su tvarka pas mus amzinas karas doh.gif O del maisto, tai gamina, kai nera pagaminta ir jau skrandis marsa groja rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras rado isseiti, jsi nesitvarko ir negamina, nes man tie darbai patinka, pageidautina kad jo tuomet isvis namie nebutu, bet jam kai as tingiu ar nenoriu ir betvarke ar nepagaminta vakariene diskonforto nesukelia, aisku buna momentu kai reikia susitvarkyt, pvz kai griztu is atostogu ar ilgesnes isvykos arba tiesiog nespeju visada yra galimybe sumoket 50 Lt mergaitems ir jos viska padaro. Tiesiog panos atsipalaiduokit vyro darbas ne namus kuopt o juos saugot ir zmona rupintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2011 07 28, 22:06)
Mano vyras rado isseiti, jsi nesitvarko ir negamina, nes man tie darbai patinka, pageidautina kad jo tuomet isvis namie nebutu, bet jam kai as tingiu ar nenoriu ir betvarke ar nepagaminta vakariene diskonforto nesukelia, aisku buna momentu kai reikia susitvarkyt, pvz kai griztu is atostogu ar ilgesnes isvykos arba tiesiog nespeju visada yra galimybe sumoket 50 Lt mergaitems ir jos viska padaro. Tiesiog panos atsipalaiduokit vyro darbas ne namus kuopt o juos saugot ir zmona rupintis 4u.gif

O kieno darbas namus kuopt? blink.gif Taip iseina, kad vienas tvarko, kitas meto doh.gif lotuliukas.gif
Na, gal jums ir patinka, kai paneles smirineja po jusu namus ir juos tvarko, man tai nea schmoll.gif O elementari tvarka turi buti...
Siaip tema apie tai, kad kol pirstu neparodysi- nepadarys, tai ne butinai namu kuopimas, yra vyru kurie ir rozetes nesisuks ar lemputes nepaskeis, kol pirstu neparodysi. Mes cia apie tai, jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
su vyru gyvenu 4 metus,jau nebegaliu doh.gif geda pries tevus doh.gif jam visada reikia pasakyti,kad tu eik kazka daryti doh.gif namie indus kartais isplauna,grindis plauna daznai,bet apie kazkokio daikto sutaisyma ar vinuko ikalima i siena jau nebekalbu doh.gif nusipirkome stala su kedemis,stovejo supakuotas 5 dienas kol neapsikentusi pati viska surinkau,o jis tesugebejo manes paklausti,kodel jam nepasakiau,kad man taip skubiai tu baldu reikia blink.gif turime masina,vairuoju as,jis net nesugeba rato pakeisti be mano pagalbos doh.gif jeigu kazkoks gedimas buna tai jo net neverta klausti doh.gif mat jis ne mechanikas blink.gif nebegaliu as su tokiu gyventi schmoll.gif noriu skirtis unsure.gif
Atsakyti
Su kai kuriais vyrais problema yra ne tame, kad reikia pirštu parodyti, o klausimas, ar parodžius pirštu - jis tai padarys... biggrin.gif
Atsakyti
as boba vedziau tam, kad surinktu mano kojines, isplautu indus ir namus tvarkytu.
Priesingu atveju..kam man ta boba?
Ne..nu rimtai. Kam mum, vyram, tos bobos jei jos nifiga neatlieka savo funkciju...
Kazkas atsakys :-seksui.
Nu nafik...
Zmona, kaip sekso partneris, vyrus nustoja domint jau po metu.
Ai.. dar pamirsau: kad pagimdytu man sunu, su kuriuo varytume pazvejot, o kai uzaugs padetu prie ukio..ir vakare bonka padarytumeme.
Atsakyti