Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Auksuolė @ 2007 11 08, 23:47)
Bet, žinokit, kiek pažįstu Mergelių - vyrų, tikrai "sunkūs" jie žmonės  doh.gif . Aš ir su savuoju bandžiau šlifuoti santykius ir taip ir anaip: ir gražiuoju, ir piktuoju, na, niekaip man su juo neišeina  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif

Taip paklausius ir neviltis apima unsure.gif O dar rasydavo, kad "Mergeles seimos zmones" ir t.t. bet kazkaip to seimiskumo mazai pastebiu unsure.gif

Siandien kaip durnele dar prisisapnavau, kad MB atejo pas mane miegoti kartu i lova, nu bet toks tikroviskas sapnas, bet tik sapnas verysad.gif Jau ketvirta diena nesikalbam verysad.gif Na ziuresim kas bus toliau, kolkas nei vienas nenusileidziam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 11 08, 23:47)
Bet, žinokit, kiek pažįstu Mergelių - vyrų, tikrai "sunkūs" jie žmonės  doh.gif . Aš ir su savuoju bandžiau šlifuoti santykius ir taip ir anaip: ir gražiuoju, ir piktuoju, na, niekaip man su juo neišeina  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif

Visa beda, kad JIE nelinke slifuotis. biggrin.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 11 09, 09:13)
Taip paklausius ir neviltis apima  unsure.gif O dar rasydavo, kad "Mergeles seimos zmones" ir t.t. bet kazkaip to seimiskumo mazai pastebiu  unsure.gif

As tai galvoju, kad nereikia jau taip aklai prisiristi prie to mergeliu zenklo. Dabar mane supa trys vyrai-mergeles: MB, uosvis ir tevas. Tevas pvz seima praktiskai nesirupino, o vat MB seima yra viskas. Giliai sirdy jie myli savo artimiausius labai, tik, kaip sako MB, "vyrai negali atrodyti silpni". Gal del to daznai buna su tokia kauke. Bet 100 proc zinau, kad jei ko reikia seimai, atiduotu paskutinius marskinius. Tai vat du zmones, abu mergeles, o tokie skirtingi. Zinau tik viena, abu nori buti ivertinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_melynake @ 2007 11 09, 10:04)
1. Visa beda, kad JIE nelinke slifuotis.  biggrin.gif  schmoll.gif

2. As tai galvoju, kad nereikia jau taip aklai prisiristi prie to mergeliu zenklo. Dabar mane supa trys vyrai-mergeles: MB, uosvis ir tevas. Tevas pvz seima praktiskai nesirupino, o vat MB seima yra viskas. Giliai sirdy jie myli savo artimiausius labai, tik, kaip sako MB, "vyrai negali atrodyti silpni". Gal del to daznai buna su tokia kauke. Bet 100 proc zinau, kad jei ko reikia seimai, atiduotu paskutinius marskinius. Tai vat du zmones, abu mergeles, o tokie skirtingi. Zinau tik viena, abu nori buti ivertinti smile.gif

1. Tai vadinas reikia rasti toki kuris iskarto tiktu pagal visus kriterijus? mirksiukas.gif

2. Zinau kad nereikia viska nurasyti horoskopo zenklui, tiesiog norisi tiketis kad jei raso "Seimos zmogus" tai taip ir bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 11 09, 10:26)
Tai vadinas reikia rasti toki kuris iskarto tiktu pagal visus kriterijus?  mirksiukas.gif

Tai butu tiesiog idealu! mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš kiek mergelinų pažįstu tai visi alei vieno vienodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_melynake @ 2007 11 09, 10:41)
Tai butu tiesiog idealu!  mirksiukas.gif

O stai kur toki rasti? blink.gif Siandien pastebejau kad as krentu i aki netinkamiems vaikinams ir vyrams doh.gif Amziaus ju jau virs 30 apie 40, tie tai tik sypsosi ar akeles 'stato', o jaunesni lyg ir nepastebi g.gif ech... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 11 09, 10:14)
O stai kur toki rasti?  blink.gif Siandien pastebejau kad as krentu i aki netinkamiems vaikinams ir vyrams  doh.gif Amziaus ju jau virs 30 apie 40, tie tai tik sypsosi ar akeles 'stato', o jaunesni lyg ir nepastebi  g.gif ech...  lotuliukas.gif

man irgi taip amžinai. doh.gif nors vyresni man įdomesni, nu bet tik kaip pašnekovai, deja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 11 09, 12:18)
man irgi taip amžinai. doh.gif  nors vyresni man įdomesni, nu bet tik kaip pašnekovai, deja  rolleyes.gif

kai pasnekovai jie nam ir tinka ir patinka, bet kai pasisiulo i poras tai i kojas dedu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_melynake @ 2007 11 09, 09:04)
Visa beda, kad JIE nelinke slifuotis.  biggrin.gif  schmoll.gif
Bet 100 proc zinau, kad jei ko reikia seimai, atiduotu paskutinius marskinius. Tai vat du zmones, abu mergeles, o tokie skirtingi. Zinau tik viena, abu nori buti ivertinti smile.gif

Šlifuotis nelinkę, o tai reikia daryti abiems. Tai ir yra visa bėda, dedi visas pastangas, o tau, atsiprašant š... ant galvos doh.gif
Manasis priešingai, jei galėtų atimtų ir mano marškinius g.gif , bet pas jų šeimoje taip buvo, gal čia Mergelės bruožas nė prie ko mastau.gif
Atsakyti
Su vyresniais tik pakalbeti ir idomu biggrin.gif Be to jie tokie globejiski pasidaro, tiesiog jautiesi kaip su tevu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_melynake @ 2007 11 10, 08:39)
Su vyresniais tik pakalbeti ir idomu biggrin.gif Be to jie tokie globejiski pasidaro, tiesiog jautiesi kaip su tevu mirksiukas.gif

vava, o kadangi tėtį jau turiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 11 10, 11:17)
vava, o kadangi tėtį jau turiu... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti