Sveikos mergeles. )) As labiausiai didziuojuosi kad esu mergele del to, kad loginiu mastymu pasizymiu geriausiai is visu savo pazistamu rato. )) Visada bliaviai mastanti ir salta kaip ledas. As vienintele esu mergele ir tai tikrai jauciasi bendravime su kitais zenklais. )))
Dauguma tikrai atitinka. Ypac pradzia, zodis i zodi apie mane.. net keista pasidare..
Papildyta:
Man lygiai taip pat, tik del lyginimo tai nelabai
Papildyta:
QUOTE(nippe @ 2009 07 14, 00:19)
Na zinokit 95% parasytas aprasymas esu AS!!!! taip faina apie save skaityti....
Papildyta:
Mano pedantiskumas nuo nuotaikos priklauso galiu visa diena tvarkytis ir rekaut kas su batais eina, o kita ant tiek viskas DZIN kad savo spintos tingiu tvarkytis, viskas sujakta taip, kad pati nebezinau kur ko ieskot bet islyginti-sventas reikalas
Papildyta:
Mano pedantiskumas nuo nuotaikos priklauso galiu visa diena tvarkytis ir rekaut kas su batais eina, o kita ant tiek viskas DZIN kad savo spintos tingiu tvarkytis, viskas sujakta taip, kad pati nebezinau kur ko ieskot bet islyginti-sventas reikalas
Man lygiai taip pat, tik del lyginimo tai nelabai
As irgi mergele
Del tvarkos, tai man irgi turi buti tvarka
Del tvarkos, tai man irgi turi buti tvarka
as irgi mergele ir paskaicius net nebekyla abejoniu oj oj tos mergeles...
Mielos Mergelės, gal turit kuri nors broli ar sese kurie pagal zodiaka butu Veziai?? Mano brolis toks, jis uz mane metais vyresnis..bet mums taip nesiseka sutart.....
QUOTE(ambriu @ 2009 08 26, 12:38)
Mielos Mergelės, gal turit kuri nors broli ar sese kurie pagal zodiaka butu Veziai?? Mano brolis toks, jis uz mane metais vyresnis..bet mums taip nesiseka sutart.....
As mergele, brolis vezys
nepasakyciau, kad negaletumeme sutart, bet kad charakteriai nesutampa, tai jau tikrai
jis gan egoistiskas, letapedis, megstantys patinginiaut, o tuo paciu laiku labai bendraujantis, turintis daug draugu. Niekada nepades nieko namuose daryt, atrodo, gyvena tik savo malonumui del to dazniausiai ir pykstames
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 08 27, 13:39)
As mergele, brolis vezys
nepasakyciau, kad negaletumeme sutart, bet kad charakteriai nesutampa, tai jau tikrai
jis gan egoistiskas, letapedis, megstantys patinginiaut, o tuo paciu laiku labai bendraujantis, turintis daug draugu. Niekada nepades nieko namuose daryt, atrodo, gyvena tik savo malonumui del to dazniausiai ir pykstames
O ar ne daugelis broliu ir sesiu tinginiai? Su veziais sutariu gerai, kaip ir su kitais zenklais, na, gal tik su oziaragiu sunkiau, nes kazkodel galinejames kuris geresnis ir teisesnis.
QUOTE(te verde @ 2009 08 28, 20:04)
gal tik su oziaragiu sunkiau, nes kazkodel galinejames kuris geresnis ir teisesnis.
mano mamytė ožiaragis. sudėtingas atvejis....
QUOTE(something else @ 2009 08 28, 21:51)
mano mamytė ožiaragis. sudėtingas atvejis....
Pas mane irgi. Del ko dazniausiai nesutariate? Taip pat turiu kitu giminaiciu ir drauges dvi.