Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

Sveikos 4u.gif
tai kur tos visos mergeles dingo g.gif jungiuosi ir as i jusu buri.. MB mergelius... o as mergele doh.gif nu derinys tai manau "geriau" nebuna doh.gif doh.gif
... kas del vyro mergeliaus plepumo galiu pasakyti, kad jie tyleniai, zodzio neispesi.. bent jau maniskis toks.. na, o ikauses truputuka visus griekus isvardina, kas sirdelej guli doh.gif
o as kaip mergele-tai ziauriai plepi... blush2.gif blush2.gif plepeciau su visais nesustodama... irnesakyk.gif kaip sakant: neduok pavalgyt, duok pasneket hihihi.gif
.. ir neretai mano liezuvis tampa mano pacios priesu-tiek prisidarau bedu per atviruma mastau.gif
tiesa, maniskis yra zenklo pradzioje, as-vidury... jis pedantas.. as tokia prie tinginiu sakyciau blush2.gif bet kas liecia del mokslu ir pan. tai cia jau as pedante.. o jis- doh.gif ..
zo, taip linksmai ir gyvenam.... dvi mergeles po vienu stogu ... karsta.gif hihihi.gif
Papildyta:
ai, dar prisiminiau, kad pries tai postuose skaiciau, kad mergeles niekad nebuna kalti ... cia tai gryna teisybe irnesakyk.gif kadangi abu tokie, tai pas mus namie kaltu ir nebuna liezuvis.gif aplinka kalta mastau.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
sveikos
maniskis mergele, zemaitis. -uzsispyres, nelabai perkelbesi, nebent taikyti riekia "lasas po laso technika" ir letai letai formuoti poziuri i kazkoki tai dalyka..
smalizius juodas
siaip buves mergisius, daug paneliu turejes, zino kaip su moteriska gimine elgtis:)
labai rupinasi savo isvaizda.kazkada net yra pasakes ---viskas jame yra grazu:)))
megejas pasimaivyti
kalba nedaug
labai i darba ziuri rimtai.
susipykus su juo pasijuntu tarsi kalta..kaip kazkas sake, jis tai niekad nelieka kaltas;))taikytis tenka man.....
kritika is jo liejasi placiai, karta nuejom pas mano drauge,jis ja buvo mates tik 1 karta, ir ji jam tokia zodzio kisenej nelaikanti pasirode. jos bute padarytas naujas remontas. tai jis nieko nepagyre, o 4 kritikas issake.drauge tik apsiniuake, nieko nesake, o paskui man teko atkenteti--ji man vienumoj viska isedjo..ir toliua jau juju santykiai nesusikloste-beveik nebendraujam su tais draugais..nes tarsi biolaukai maniskio ir josios nesutampa..gaila labai:((

bet siaip labai jau jis mielas wub.gif

ps.ka sako horoskopai apie mergele vaikina + svarstykle moterele?smile.gif
Atsakyti
MERGELĖ (08.23-09.22)

Mergelės ženklo žmonės linkę į praktiškumą. Jos turi organizacinių sugebėjimų, ką nors tvarkyti, planuoti. Be to jos negaili savęs jokiam darbui ir viską atlieka patikimai ir laikydamosi nuostatos, kad daro ne dėl savęs, bet dėl darbo. Mergelės visada pasiruošusios padėti ir turi poreikį, ką nors gero nuveikti visuomenės labui, kadangi dažnai priklauso socialinėms organizacijoms. Jos yra labai darbščios ir daro daug dėl kitų, nesirūpindamos savimi. Visiems pažįstamas jų didelis reiklumas sau ir kitiems kartais gali jas privesti prie pedantiškumo. Ypatingą dėmesį Mergelės skiria savo kūnui ir sveikatos temoms. Jos domisi mitybos, dažnai mediciniais klausimais ir teikia pirmenybę alternatyviems gydymo metodams. Kai kurios iš jų yra gabios gydymo menui.
Mergelė meilėje
Siekiantis Mergelės meilės ir žinantis jos prigimtį asmuo visada pirma turėtų pademonstruoti savo protą nei grožį. Labiau tikėtina, kad Mergelės daugiau linkusios į protingas mintis nei į gražų veidą ar dailią figūrą. Mergelės gali atrodyti šaltos ir santūrios, tačiau jos labai atidžiai renkasi draugus ir meilužius bei iš pirmo žvilgsnio aklai nepameta galvos. Jų požiūris į širdies dalykus praktiškas. Mergelė kurį laiką atsargiai vertins santykius su esamu partneriu prieš atverdama jam savo jausmus. Jos ieško jas gerbsiančio asmens, kuris būtų inteligentiškas, organizuotas, ir su kuriuo rastų absoliučiai bendrą kalbą. Savo partnerį Mergelė įsivaizduoja ne tik atsidavusį, patikimą ir nuoširdų, bet tai pat ir be galo protingą bei sąmojingą.

* Kaip suvilioti Mergelės vyrą: jis rimtas ir griežtas. Teikia pirmenybę ramioms, tylioms, paprastoms ir inteligentiškoms partnerėms. Jį galima pavergti romumu, sąmojingumu ir kantrybe. Leiskite suprasti, kad tau reikia jo. Patarimas: jis turi silpnybę elegantiškiems drabužiams ir teikia pirmenybę santūrioms spalvoms.


* Kaip suvilioti Mergelės moterį: ji elegantiška, graži, išmintinga ir rimta. Kad užkariauti jos širdį, reikės laiko ir kantrybės, tačiau bet kokiu atveju verta!!! Ji mėgsta intelektualius pokalbius ir rimtus, nuoširdžius santykius. Patarimas: pirmąjį vakarą pakvieskite ją į klasikinės muzikos koncertą.

Žemės ženklas, globojamas Merkurijaus. Merkurijaus įtaka pasireiškia tuo, kad šio ženklo žmonės paslaugūs, siekiantys tobulumo, santūrūs, ištikimi. Inteligentiškas, pastabus, pedantiškas, logiškai mąstantis. Vertina kitų išsilavinimą ir protą. Jiems svarbi praktiška gyvenimo pusė.

Po šiuo ženklu gimė: A. Paulauskas (liūto-mergelės riba), A. Brazauskas (mergelės-svarstyklių riba), Davidas, V. Gete, Rišeljė, L. Tolstojus, T. Dreizeris, Gotjė, G. Garbo, Sofi Loren.
Tinkamas partneris

Geriausi partneriai: Tauras ir Ožiaragis, taip pat Svarstyklės, Skorpionas, Vėžys, Liūtas. Nesutaria su Šauliu, Žuvimis, Dvyniais.

Žmonės, gimę po Mergelės ženklu yra gana prieštaringi. Jų išmintis susipynusi su protu, artistiškumas su tikslumu ir paprastumu. Tai jautrūs žmonės. Kasdienybėje tokie žmonės yra tikslūs, tvarkingi iki smulkmenų, bet patrauklūs ir labai patikimi. Ieškodami tobulybės, nusivilia kitais, o kritikuodami dažnai praranda pažįstamus. Charakteringi Mergelių bruožai — tvarkingumas, siekimas tobulėti. Po Mergelės ženklu gimę žmonės yra geri, teisingi ir mieli draugai. Pernelyg didelis atsargumas dažniau pakenkia nei padeda Mergelėms.

Mergelė — nesuprantamiausias ir paslaptingiausias Zodiako ženklas. Šio ženklo žmonės gali atrodyti šalti, bijantys kritikos, nors jų vidinis pasaulis labai jautrus ir šiltas.

Mados horoskopas: Mergelė

Šio zodiako ženklo moterys, vadovaudamosi iVillage.com mados horoskopu, jau žino, koks stilius joms tinkamiausias ir į kokią žvaigždę lygiuotis. Šią savaitę susigaudyti savo spintoje padėsime Mergelėms.

Kas vakarą prieš eidama gulti Mergelė gali būti sutikta prie lyginimo lentos su skardine krakmolo ir lygintuvu rankose. Jūs gerai rūpinatės savo ir šeimynos drabužiais, todėl jie jums atsilygina tuo pačiu.
Reklama

Iš prigimties esate minimalistė, bet dėvite tik tai, kas patogu ir nevaržo jūsų judesių. Užuosite tokias mados tendencijas, kurių kiti neužuodžia. Viskas turi būti tobulai tvarkinga ir tobulai patogu. Vien mintis apie bet kokius korsetus kelia jums juoką.

Kai renkatės naujo sezono garderobą, galvojate ne tik apie kokybę, bet ir apie kainą. Tačiau niekada nelauksite išpardavimo ir verčiau rinksitės kokybę, o ne kiekybę.

Kai išeinate iš namų, vilkite tradicinius, įprasto stiliaus drabužius, kelnių kantai idealiai išlyginti, o visos siūlės gula kaip nulietos. Jūs perkate paprastus, neekstravagantiškus, ilgai madingus drabužius, kurie puikiai pasiūti ir puikiai gula.

Kartais, kai oras šiltas, Mergelė gali ir paįvairinti savo garderobą bei apsivilkti trumpą palaidinę ar pademonstruoti gilesnę iškirptę – pilvuku ir krūtine Mergelės tikrai gali didžiuotis.

Jūsų šukuosena tinka bet kokiam sezonui – surišti arba susegti plaukai, kurie nekrinta į akis, bet ir nėra labai dalykiškai sušukuoti.

Jums labiausiai tinka natūralūs žemės atspalviai. Natūralios medžiagos ir spalvos: ruda bei smėlio.

Nors nemėgstate apsikarstyti papuošalais, auskarus ir žiedelį mūvite beveik visada. Nenorėdamos nuskriausti savo natūralios odos, galite rinktis nepretenzingus papuošalus su sardoniksu, onikso giminės akmeniu.

HOROSKOPAS pagal erogenines zonas (Mergelė)

Mergelės jautriausia zona - nuo pilvo apačios iki krūtinės. Todėl galite drąsiai jaudinti šį gana nemažą plotą liežuvio prisilietimais ar glostymais pirštų galiukais, taip pat karts nuo karto, “atsitiktinai” prisiliesdami plaukais.
Reklama

Be to, nestipriai, “perbėkite” nagu horizontaliai nugaros, paskui grįžkite ir taip keletą kartų. Mergelė pajus neįprastą pojūtį ir tai ją labai sujaudins.
Taip pat gerai padeda lytiškai susijaudinti paglostymai pilvo srityje muilu ar šiltu vandeniu. Mergelei labai patinka, kai vandens čiurkšlės, tekančios iš dušo, patenka ant pilvo ir taip masažuoja jį. Nepamirškite šito!
Jei vis dėlto jūs pirmiau atsidūrėte po dušu, o ne prie žvakių liepsnose skendinčio stalelio, tada pataikėte į “dešimtuką”, nes Mergelė teikia pirmenybę idealiai švarai, o paskui - meilei.

Profesijos horoskopas

Atsakingai renkasi profesiją, supranta, kad reikia įdėti pakankamai daug žinių ir energijos į savo atliekamą darbą. Nevengia mokytis, analizuoti, gilintis į dalykų esmę. Korektiškai ir mandagiai elgiasi su vadovais, taktiškai ir supratingai, o kartu ir reikliai su pavaldiniais. Labai atsakingai žiūri į finansus, nemėgsta rizikos. Mergelės – puikios gydytojų, veterinarių, farmakologijos profesijų atstovės. Nepamainomos, kur reikalinga pagalba – reabilitacinis gydymas – masažistės, dietistės, žolininkės. Dažnai renkasi dizainerio, tekstilininko, laikrodininko, net chemiko specialybes. Gali sėkmingai darbuotis klientų aptarnavimo telefonu, valymo paslaugų, skalbimo ir kitose panašiose srityse. Mergelės savo pasirinktą darbą mėgsta, vertina, dirba negailėdamos savęs, dažnai taip tempdamos sunkų, kitų kraunamą nešulį. Dažnai mergelių profesija ir darbas – esminė ir pati svarbiausia gyvenimo detalė.

Namai pagal Mergele:

Mergelės - praktiškos ir racionalios, todėl puikiai žino, kaip turėtų atrodyti jų namai. Šio ženklo atstovų būste galima rasti "privalomus" baldus: sekciją, pietų stalą, žurnalinį staliuką ir kt. Mergelės mėgsta pastovumą, nekenčia eksperimentų, retai paiso naujausių mados tendencijų, todėl tikrai negriaus sienų, o juo labiau neleis perdažyti ryškiomis spalvomis. Jos - švaros maniakės, todėl įsitikinusios: juo mažiau daiktų, ant kurių sėda dulkės, tuo geriau. Beje, Mergelės namuose tikrai bus didelė spinta su antresolėmis, lova su didele patalynės dėže - joms būtina turėti pakankamai vietos daiktams, kuriuos reikėtų sutalpinti, nes sunku išmesti.

Jungiames Mergeles! 4u.gif
Atsakyti
Pradzioj skaiciau ir galvojau, kad jau beveik tiesa ax.gif bet pradejau skaityti apie mada ir paskui iki galo nieko tinkamo jau neberadau smile.gif
Is tiesu nezinau ar galeciau save pavadinti tipiska mergele smile.gif
Neseniai buvau uzvedusi panasia tema, klausiau mergeliu- moteru- paneliu kokios jos yra, ar daug mato panasumu taro tikros saves ir horoskopu apibudintos blush2.gif
O del tinkamu- netinkamu partneriu, kazkur skaiciau, kad zuvytes visai tinka, nes zodiaku rate yra priesais mergele. Tai as labiau tuo ir tikesiu, nes vistik norisi apie save ir savo zuvyte tik teigiama girdeti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vienur rašo, kad gerai sutaria su žuvimis [turiu omeny kitą tinklap.], o čia rašo, kad nesutaria. Tikėk ar ne - rinktis jau čia. doh.gif
Atsakyti
Aš pagal zodiaka mergelė, pradžia gera, o vėliau netinka man. Dėl tvaros, tikrai reikalauju iš visų jos, jai mano daiktas padėtas toje vietoje jis ir turi likti ten ax.gif
Atsakyti
as esu mergele ir dziaugiuosi.labai geras zenklas.esminiai bruozai atitinka smile.gif
Atsakyti
Seniai čia lankiausi. Bet jau kiek temų apie Mergeles doh.gif . Žiūriu, kad šita tema neužbaigta, o kita jau atidaryta.
Atsakyti
Sveikos mergeles,
jungiuosi prie jusu burelio. As tai pat mergele, galiu pastebeti, kad daug tiesos isgirdau. Kaip kazkas jauminejo anksciau buvau plepute ir del to daznai patinukentedavau, taciau dabar kazkaip atvirksciai pasidare kazkur "dingo" mano plepumas ir dabar esu tarsi tas katinas, kuris vaiksto vienas. tongue.gif Tiesa, kad megstu aptarineti zmones, jei kas mane kritikuoja kiek sunkiau tai buna istverti, taciaumanau, kad mergeles labai nuosirdus ir geri zmones, kurie niekada neatsisakys padeti draugui ir jo neisduos kaip jau minejo tai prieraisus zmones. wub.gif Esu gan pedantiska, o jeigu ka nors darau siekiu maksimaliu rezultatu, kad viskas butu atlikta idealiai. Tai tiek pradziai galiu pasakyti apie mergeles smile.gif
Dziugu prisideti prie cia esanciu mergeliu, malonu su visomis susipazinti. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
As dabar nustebus likau,nes suzinojau,kad vienas pazistamas yra mergele ir draugas yra mergele,ir jie tooookie skirtingi,kad sunku patiketi.. blink.gif
Kiek maciau atsakymu,tai vyrai mergeles yra tyleniai,hm,manasis grynai toks, o as tauskalas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 12 15, 22:06)
As dabar nustebus likau,nes suzinojau,kad vienas pazistamas yra mergele ir draugas yra mergele,ir jie tooookie skirtingi,kad sunku patiketi.. blink.gif
Kiek maciau atsakymu,tai vyrai mergeles yra tyleniai,hm,manasis grynai toks, o as tauskalas... doh.gif



o cia tavo naujas draugas?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2008 12 16, 11:50)
o cia tavo naujas draugas?



Na,vienas yra draugas is seniau,bet tik dabar susipratau,kad jo zodiakas mergele,o MB irgi mergele:)
Atsakyti