Sveikos. Buvau truputį apleidusi šią temą, bet dabar vėl stengsiuos nors retkarčiais apsilankyti ir pasidalinti mintimis apie savo mergelių
QUOTE(sachar @ 2007 11 08, 10:04)
o svarbiausia, kad vaidina kankini, nu pakesti to negaliu. Biski kas jam netinka tai iskarto "Viskas as blogiausias, del visko kaltas tik as" ir tt. Bet cia joks ne prisipazinimas, o netiesioginis kaltinimas man, tipo as tokia negera tik ir ieskau priekabiu
mėgsta mėgsta šitaip kaltinti, kai pats būna kaltas
QUOTE(nezinoma @ 2007 11 08, 12:02)
ir kas amn atsakys kaip tos rutinos atsikratyt?
esmė tokia, kad aš pvz net nenoriu kažką daryt. net nenoriu stengtis. apatiška viskam pasidariau pastaruoju metu.
Dėl rutinos namuose reikia abiems stengtis. Jeigu tu viena ką nors darysi, o iš jo pusės bus visada tik tas pats... patikėk, nieko iš to nesigaus
QUOTE(undi @ 2007 11 26, 14:22)
sveikos, nu va prisijungiu as i jusu bury, tik tiek kad as dar mergeliu nelabai pazystu,o va mano nauja simpatija mergele..
tai norisi ji geriau pazinti ilindau pas jus pasiskaityt kas per zmogeliukai tiek mergeles;)
bet va kiek jau laiko bendrauju su savo mergele, kad nekalbus jau pastebejau oi oi oi. bet va kazkaip man klausimas iskilo kai susirasinejam sms tai jis labai meilus atrodo ir labai graziai kalba, o va kai susitinkam toks saltas atrodo, kelios akimirkos siltumo ir vel kaip niekur nieko..net nzn po paskutinio susitikimo taip ir pasimeciau ar as jam tikrai patinku..pasakyk jus mergeliu ekspertes ar ju tokia natura?;)ar cia kazkas negerai..
Na, kai nematai žmogaus akis į akį, visada būni drąsesnis
Manajam tas negalioja. Drąsus ir kai reikia ir kai nereikia.
Čia vieną vakarą vaikštom su juo po vaikiškas parduotuves ir ieškom dovanų krikštasūniui. Jis paima tokį didelį pliušinį žaislą ir pradeda su juo žaisti. Praeina pardavėja, o jis ją su tuo žaislu kibint pradeda... Nu ***** kaip supykau. Aš vaištau su baisiniu pilvu, o jis prie mano akių pardavėjas kirkina!
Nu nejaučia ribų kartais išvis