QUOTE(Auksuolė @ 2007 11 21, 10:18)
Pasigirsiu, kokius komplimentus iš savo Mergelės gavau. Ogi žiūri jis į mano plaukus ir sako: "Tau jau reikia dažyti plaukus, kiek žilų" (na, maniškiams iš tikrųjų jau buvo laikas dažyti šaknis, bet šitą savo reikalą ir pati visada žinau
). Grįžau vakar iš kirpyklos, apžiūrinėja mano plaukus, laukiu komplimento (kirpėja gražiai sušukavo), o jis: "Tai spalva tokia pati", ir suprask kaip nori
. Nepatiko man jo tokie "pagyrimai", ir mano vyrukas pastebėjo, kad man dingo nuotaika, o kai pasakiau kodėl aš nepatenkinta, liko nesupratęs, ir įsižeidė, kad aš supykau dė jo tokių "gražių" komplimentų
. Vienu žodžiu, prie viso to, dar aš likau kalta
Tokie vyro "pagyrimai" mane lydi visą tą laiką, kai su juo gyvenu, bet, žinokite, niekaip prie šito negaliu priprasti, man taip nevyriška atrodo iš jo pusės
.
:DDD Na ir duoda TB, bet maniskis irgi su panasiais bajeriais. Ir jei supykstu, tai pati kalta, jei nesupratau
Niu zodziu, juk ne vyrai, o mergeles :DDD
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2007 11 26, 13:22)
sveikos, nu va prisijungiu as i jusu bury, tik tiek kad as dar mergeliu nelabai pazystu,o va mano nauja simpatija mergele..
tai norisi ji geriau pazinti ilindau pas jus pasiskaityt kas per zmogeliukai tiek mergeles;)
bet va kiek jau laiko bendrauju su savo mergele, kad nekalbus jau pastebejau oi oi oi. bet va kazkaip man klausimas iskilo kai susirasinejam sms tai jis labai meilus atrodo ir labai graziai kalba, o va kai susitinkam toks saltas atrodo, kelios akimirkos siltumo ir vel kaip niekur nieko..net nzn po paskutinio susitikimo taip ir pasimeciau ar as jam tikrai patinku..pasakyk jus mergeliu ekspertes ar ju tokia natura?;)ar cia kazkas negerai..
Maniskis pradzioj irgi toks buvo, o ir dabar tik vos vos pasikeites
Jie tokie yra. Bet neskubek teisti, jie savo simpatijas ir rupesti dazniausiai reiskia darbais. O kad sedes ir suoks i ausyte tai net nesitikek