Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo tepti veidą žiemą, kai spulstels šaltis ?

QUOTE(trivo @ 2007 11 14, 11:56)
Mes esam isbande nemazai kremuku.Tepeme bepantenu,essex(nelabai patiko nes benaudojant kazkaip suskystejo),sudocrem(veiduko net netepem,nes ir uzpakaliukui kazkaip sunkiai isigerdavo).Mums geriausiai tiko excipial(tinka riebus kremas arba tepalas).

Aš taip pat rekomenduočiau Exepial su migdolais ar kažkas panašaus. Juo sūnau feisiuką tepiau nuo mažumės, o ir pačiai jis kuo puikiausiai tinka einant su vaiku žiemą į lauką bei šiaip kai iš darbe kondicionierių išsausintas oras, tai labai gerai odą pariebina wink.gif Tikrai geras. Ir dar tinka kai būna kokie išsausėjimai bet kur ant odos, ar nušalimai. Pas mane ant ausies kraštelio visada kai atšąla oras, tokios žaizdelės atsiveria. Super išsigydžiau greit greit.
Tad mano rekomendacijos šitam tepaliukui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilteee3 @ 2007 10 13, 21:27)
Mes jau antra ziema naudojam spirig firmos kremuka excipiali su migdolu aliejumi, bekvapis, be vandens,riebus, labai patinka smile.gif

Mes irgi toki naudojaam thumbup.gif tinka ir man ir mergaitei smile.gif
Atsakyti
Tepam Penatenu arba paprastu vazelinu be jokiu priedu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mes naudojam sebamed'o vaiksika apsaugini kremuka 4u.gif
Atsakyti
As tai tepu specialiu salto oro kremu biubchen firmos, padeda, apsaugo svelnia vaikucio odele. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olivija1981 @ 2007 12 05, 21:04)
As tai tepu specialiu salto oro kremu biubchen firmos, padeda, apsaugo svelnia vaikucio odele. rolleyes.gif

Pernai ir as juo tepiau, bet viena karta buvo pasales veideli, tai symet sakiau reiks isbandyt koki nauja 4u.gif
Atsakyti
As savo bernuzeliui tepu cia nesyki pamineta Alter med winter cream. Mums labai patinka tas smagusis dangtelis - barskutis ir kremo poveikis tikrai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2007 12 03, 19:48)
Aš taip pat rekomenduočiau Exepial su migdolais ar kažkas panašaus. Tad mano rekomendacijos šitam tepaliukui wink.gif

O geras,kaip tik pirkau ikvėpimo pagauta,kad papigiai,po to galvojau reiks lauk mesti 4u.gif Pasirodo geras vėščius biggrin.gif
Atsakyti
Yra spec kremukai vaikams ziemos metu,tik netepkit drekinamais vesdamos i lauka,nes bus tik blogiau,veidukas paraus,atrodys lyg nusales,geriausia tepti riebiais,apsauginiais kremais ir tepalais,tik nepadauginkite
Atsakyti
Einant į lauką tepu ESSEX kremą baltoj tūbelėj, jo sudėty nėra vandens, dėl to tinkamas esant šaltukui ax.gif
Atsakyti
mes tai sebamed thumbup.gif naudojame wink.gif
Atsakyti
o mano merginos ir nuprausu veidukas baisai pleiskanot pradejo doh.gif
Atsakyti