Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo tepti veidą žiemą, kai spulstels šaltis ?

as perku vaikuciui krema,kurio sudetis 100%lipidu,rekomendavo gydytoja,temti pries einant i lauka kai salta,super thumbup.gif
o su BEPANTEN reikia buti atsargiem,jis plonina odele,pasiskaitykite apie jo salutini poveiki daugiau blink.gif
Atsakyti
Mes pirkom Essex (žalios spalvos), bet kažkaip neapsaugojo jis mūsų. Nors ir į lauką nėjom, kai labai šalta ar vėjuota būdavo, ir ilgai nebimbinėdavom, bet žandukus nušalo, teko ziukio taukų ieškoti.
Čia tiek patarimų smile.gif , žinosiu į ką atkreipt dėmesį. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistee: 28 spalio 2007 - 15:21
QUOTE(kati_liūtė @ 2007 10 14, 09:32)
Sveikos, siulau pabandyti "Altermed baby winter cream", parduodamas Eurovaistinese, labai patraukli pakuote maziukui, dangtukas padarytas, kaip barškutis, tai jei aš pati pamirštu, tai mano mergaite visada parodo i lentyna, kur jis padetas ir labai kantriai laukia kol patepsiu veideli. smile.gif


thumbup.gif , nerealus kremukas, jau antrą šaltą sezoną su juo pradėjom. Lengvai tepasi, greit įsigerą į odą, o dangtelis primena tikrą žiemą ir atstoja žaisliuką kol vyksta tepimo procedūra biggrin.gif Kaina tiksliai nepamenu lyg tai apie 22lt.
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Mano dukrytė alergiška ir odelė jautri doh.gif . Bet Excipial kremukas su igdolu aliejumi tikrai thumbup.gif . O pienelis labai gerai visam kūneliui.
Atsakyti
yra vaistinese toks tepaliukas B vitaminas. nu jis toks riebokas, kaip vazelinas ir kainuoja tikrai nedaug apie 1 lt. (nedidelis kiekis) bet tikrai neblogas!! blush2.gif
Atsakyti
Ir mes naudojam SEBAMED kremą. thumbup.gif
Atsakyti
mes tepam altermed thumbup.gif
Atsakyti
Perkant reia lb. žiūrėti,kad būtų sudėtį kuo mažiau vandens.....
Aš kiek domėjausi ir pirkau biunchen firmos spec. žiemai,tai sakyčiau patiko tikrai,naudojom praeitą žiemą,kai dukrytei buvo 7-9mėn. Ir nebrangus,ir kiekis norm.,nereiks kitą žiemą pusės išmesti.TIK NEPAMIRŠKIT,KAD REIKIA IŠTEPTI PUSVALANDĮ PRIEŠ ĖJIMĄ Į LAUKĄ(BET KURĮ),KAD SUSIGERTŲ VANDUO.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2007 10 13, 20:09)
Mes naudojom Essex žalią krema. Nebrangus, gal apie 15lt. O per žiemą tik pusę tūbelės sunaudojom. Jis labai riebus, be vandens. Žiemą svarbu, kad kremo sudėtyje nebūtų vandens, nes kaip mums vaistinėj aiškino, kad veidukai atvira kūno vieta, tai gali pašalti, jei kremas bus su vandeniu.

bigsmile.gif mes ir Essex zalia naudojam..

QUOTE(aistee @ 2007 10 28, 16:17)
Mes pirkom Essex (žalios spalvos), bet kažkaip neapsaugojo jis mūsų. Nors ir į lauką nėjom, kai labai šalta ar vėjuota būdavo, ir ilgai nebimbinėdavom, bet žandukus nušalo, teko ziukio taukų ieškoti.
Čia tiek patarimų  smile.gif , žinosiu į ką atkreipt dėmesį. Ačiū  smile.gif

o ka su zuikio taukais? blink.gif g.gif
Atsakyti
as tai kai buvo mazesne ziema tepdavau rusisku kremuku dabar nepamenu kaip vadinasi tokia raudona tubele o simet net nezinau kuo tepsiu gal vel ta pati pirksiu
Atsakyti
mes naudojam SEBAMED mums jis super geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 11 01, 22:41)
o ka su zuikio taukais? blink.gif  g.gif



Tepem, kad nusalusius zandukus atgaivintu.
Atsakyti