Įkraunama...
Įkraunama...

Pelės, pelių naikinimo būdai

QUOTE(jurg_ili @ 2007 10 29, 13:12)
Sveikos, ir as susiduriau su ta pacia problema -tik pas mane atvejis truputi kitoks, radau pelytes kakuciu virtuvej prie siuksledezes ,o pacios peles -tai niekur nesigirdi ir nesimato, nei diena nei nakti- tai nezinau kur ji pasidejo. As numirsiu jei ja pamatysiu ,nes labai bijau.Gal isejo kitur?

Mano pelių istorija taip prasidėjo: nesigirdi, nesimato, bet aš iš baimės dėl viso pikto spąstus nusipirkau ir padėjau ten prie šiukšlių dėžės su sūrio gabaliuku. Po kelių dienų to sūrio nebeliko.. Tada spąstus dėliojau matomesnėse vietose, ir pamačiau vieną vakarą ūsuotą snukutį iš už kampo verysad.gif Šįryt, man rodos, pas mane jos jau kelios buvo atsiradusios, tai negaliu apie nieką kitą galvoti visą dieną.
Atsakyti
Zinai man irgi visur vaidenas, net uzsikelus kojas sedziu ,o svarbiausia kaip neparodyt savo baimes vaikams? su vyru kalbames rusiskai:))))))
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2007 10 28, 21:25)
jep...šiandien apie malūnėlius ir visokius tarškučius jau masčiau.... langus nu gal už mėnesio tik sudės g.gif , pakalimai padaryti.. ale paliktas tarpas tarp pakalimų ir sienos fasado šiltinimui... tai pro ten dar gali žino kiek galės landžiot... doh.gif
pelių irgi nors vežimais vežk... tvarkiau šiukšlyną už namo ir pilnus maišus šiukšlių drauge su pelėm pasikroviau... apsižiūrėjau, tik kai pradėjo iš maišų šokinėti... o jei į mašiną būčiau nusinešus ir ten būtų išokinėję blink.gif  dar kokius laidus nuėstų bjaurybės...
paskui su dukra mes jas vaikėmes aplink pamatus...vaikėmes, nes bėga, ir neturi kur slėptis...iš pradžių dukra vaikėsi, žiūriu jau čiumpa ji plikom rankom peliuką, tai liepiau pirštines užsidėt, kad neįkastų... paskui bežiūrėdama į dukrą ir pati susigundžiau- užvaikėm ir pasigavom vieną mažą  peliuką, bet jis man įkando ir katapultavosi iš rankų... žodžiu- linksmai leidžiam laiką biggrin.gif

Juokas pro asaras lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane kaiminystej stovi namukas, kuriame gyvena bomzai. Tai visai nenuostabu, kad buvo atejusios ir pas mane ir peles ir ziurkes ir kas tik nori, viena vakara telika ziuriu tai kai pradejo rubines duris grauzt is vidaus kazkaip nejauku pasidare duris atidaryt, nes is garso sprendziant tai suns dydzio tas grauzikas buvo (nors as seip tu peliu nei bijau nei ka smile.gif)) ). Tai nupirkau Norfoj pigiausiu nuodytu grudu, prideliojau po spintelem seip kampuose ir garaze primeciau. Nuo tos dienos as ju ir nebegirdejau mirksiukas.gif

o jei betonuojat, makrofleksuojat ar rotbandinat skyles pro kurias potencialiai tie zveriukai sueina tai imaisykit smulkiai grusto stiklo bent jau pirmam uzkandziui, jei ir ateis tai tik viena karta. nes seip gali ir metala det - normali ziurke pragraus. schmoll.gif
Atsakyti
Aš vakar pagavau pirmą mikimauzą... Normalūs spąstai neveikė, išsitraukdavo tą surį, bet nusipirkau iš IKI tokius mažiukus, prancūziškus, tai iškart terkšetlėjo. Dabar girdžiu dar kad po dujine duodasi, brrr blink.gif Gal vėl įklius...
Atsakyti
mes ir kariaujam,dejau ir nuodu,bet as ju kai bijau,tai nustips kur po kokia spinta,ar kur vaikai ras,tai doh.gif
tai ir radau sprendima tik su spastais,pavasari tai gal visa seimyna buvo apsigyvenusi,kad 6 sugavom net doh.gif o dabar tai tik tris kol kas,na lauksim dar g.gif
Atsakyti
biggrin.gif mums pavyko - neber peliu, tpfu tpfu tpfu. Spastais pagavom 8, bet matyt dar viena buvo likus po grindim, tai parsivezem is kaimo uznuodytu grudu ir tokiu raudonu tableciu, prikisom i visus kur tik imanoma tarpus ir ta pacia nakti jau nebegrauze biggrin.gif gal jau ju nebebus, nes man jau paranoja, fobija ar net nezinau kaip, visos naktys bemieges buvo biggrin.gif
Atsakyti
as uz spastus smile.gif
Atsakyti
Aš irgi už spastus, nes jau jeigu nunuodyta kur pagaiš po grindim tai kvapelis bus ojojo... o va į spastukus tai jau žinau ką reikia dėt, iš pradžių ko tik nedėjau, ir sūrio visokių rūšių, ir padegintų lašinių (čia atseit geriau ima padegintus, žmogaus kvapo nejaučia), ir dešros, viską nuėsdavo ir pabėgdavo, o dabar dedu batono gabalėlį su pluta, bet būtinai kad būtų šviežus, tąsi pluta, nes jei padžiūvus tai nieko gero. Aš dedu maximos gamybos batoną, tai lenda kaip pasiutusios. 4u.gif
Atsakyti
man dabar geriausias budas klijai pelems gaudyt uztepu ant kartono ir pridedu batono ,pas man geriausiai prilimpa tualete-vonioj.idomnu ko jos ten dazniausiai lankosi jei ten nera maisto g.gif bet kiek pas mane tu peliu DAAAAAAAAAAAAUG!!!FUJ AS NEGALIU,SIANDIEN 5 ISNESEM,DAR 2 TIKRAI MACIAU...BET KA daryt kad jos daugiau neateitu namo pas mus,kas is to kad as jas naikinu o jos vistiek ateina? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruxa @ 2007 11 29, 01:35)
man dabar geriausias budas klijai pelems gaudyt uztepu ant kartono ir pridedu batono ,pas man geriausiai prilimpa tualete-vonioj.idomnu ko jos ten dazniausiai lankosi jei ten nera maisto  g.gif bet kiek pas mane tu peliu DAAAAAAAAAAAAUG!!!FUJ AS NEGALIU,SIANDIEN 5 ISNESEM,DAR 2 TIKRAI MACIAU...BET KA daryt kad jos daugiau neateitu namo pas mus,kas is to kad as jas naikinu o jos vistiek ateina? g.gif  doh.gif

Įsigyk katę biggrin.gif 4u.gif O į vonią eina nes jaučia vandenį, be maisto jos ilgai gali būt, o va be vandens ne... tai ir ieško gert...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audiga: 01 gruodžio 2007 - 18:04
QUOTE(audiga @ 2007 12 01, 19:03)
Įsigyk katę    biggrin.gif  4u.gif  O į vonią eina nes jaučia vandenį, be maisto jos ilgai gali būt, o va be vandens ne... tai ir ieško gert...

o kaciu tuo labiau neapkenciu,ir negalim mes kaciu turet.!. lotuliukas.gif jau biski ju maziau bet ale nu gi jauciu atsiras dar doh.gif
Atsakyti