sveikos.
buvom kaune parodoj ukininku tai ipirso pirkti ta aparaciuka nuo peliu kuris ultragarsu jas isbaido. o mes kaip durneliai ir nusipirkom be jokiu rekomendaciju.tai jau menesi sodyboj ijunge ir nieko jis nepadeda kaip lakste jos ten sienu tarpuose kur apsildyta,taip ir laksto toliau.vienintelis dalykas kas padejo tai klijai ir is lauko puses kur yra tarpeliai idejom tokiu nuodu.jie supakuoti kaip arbatos pokeliai maziukai, o viduje kazkokia zele.tai patikekit tikrai padejo.vien su klijais jau pagavom 4 pelytes
QUOTE(Vikadi @ 2007 10 18, 09:48)
Va va ir pas mus zylutės plėšo. Aš biški off topic, pas tave šuniukas gal toiterjeras, nes pas mane irgi toks pats kaip pas tave nuotraukytėj
Aha. Tai ateik pas mus i buri SM. Jei netingi. Musu tema vadinasi rusu toy.
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 10 18, 11:51)
Sveiki, gal kas galite patarti, kaip apsaugoti garazo vartu guma nuo peliu Isigudrino prasigrauzti, taip tikedamos patekti i namo vidu Gal kuom galima ta guma sutepti? Namuose tai issigaudom prilimpamais klijais, labai veiksminga, o cia?
Oho kokios naglos!
QUOTE(Balanda @ 2007 10 14, 18:28)
jei to garso nepakenčia pelės,akivaizdu,kad ir katės bei ypač šunys
kaimynai turi tokį aparatą,tai jei į namą įsmunka katė ar šuo,kasydamiesi ausis tuoj mauna lauk
O jei katė trina į jį snukutį,reiškia nuo pelių tas aparatas tikrai nesaugo
kaimynai turi tokį aparatą,tai jei į namą įsmunka katė ar šuo,kasydamiesi ausis tuoj mauna lauk
O jei katė trina į jį snukutį,reiškia nuo pelių tas aparatas tikrai nesaugo
Sakyciau, kad saugo, nes kasmet bute atsirasdavo peliu, siemet nei vienos
Radom skyle, pro kuria is garazo jos i nama varyt pradejo, tai vyras kartona su klijais butent palei ta skyle ir padejo garazo puseje (kad kiti namo gyventojai nepriliptu ) Tai jos is skyles sokdamos tiesiai i klijus ir pataiko, jau keturias vyras sumedziojo Bet va cia perskaityta mintis ir mane isgazdino, ketinam uzsandarinti garazo vartu apacia, tai jos vadinasi pro guma prasigraus
turiu ir as namie ta stebuklinga aparaciuka gal musem atbaidyt jis ir tinka, bet peles aplink ji valsa soka bandau ir su klijais, kelias pagaunu, o kitos isigudrina ir nebelipa ant tu kliju tada vel bandau nuodus, kad klijus pamirstu va taip ir vargstu su visom priemonem kiekvienais metais pries ziema
Na gal musiskes todel ir lipa ant tu kliju, kad nuodu visur prideliota? apspangusios nebemato i kur soka? Nors ant visu kitu kartonu su klijai nelipa velniukstes, vien tik ant to, kur po skyle padetas uzsoka retkarciais...
QUOTE(Vi_zija @ 2007 10 18, 08:35)
VO vo ir mums taip buvo, sedim pas mociute , ziurim atvaro suo su kartono gabalu ant snukio, nu juoko buvo, tai vos nulupum , visa barzda sunėkui turėjom nukirpt,
gerai , kad tik barzda , vyras norėjo pelę nuo klijų nulupti , tai uodega nutrūko
Je... šiandien apsižiūrėjau, kad ir pas mane ta pati bėda... paukštukai tiesiog maišais vatą peša ir neša...nesuprantu kam- juk ruduo nėra lizdų sukimo metas ... jei iki pavasario nespėsim apšiltint- bus ragai- teks vatą iš naujo dėti... nu bet kokie vriedni- name riogso pora krūvų su vatos likučiais ir trupiniais, tai nia- šitos neima- peša iš stogo
QUOTE(vobla @ 2007 10 27, 21:39)
Je... šiandien apsižiūrėjau, kad ir pas mane ta pati bėda... paukštukai tiesiog maišais vatą peša ir neša...nesuprantu kam- juk ruduo nėra lizdų sukimo metas ... jei iki pavasario nespėsim apšiltint- bus ragai- teks vatą iš naujo dėti... nu bet kokie vriedni- name riogso pora krūvų su vatos likučiais ir trupiniais, tai nia- šitos neima- peša iš stogo
Niu tai va butent kad pesa is stogo parazitkos, o pas mus tai papesioja -skylute issipesioja ir lenda ten tupi - gal tiesiog sildosi pas mane visi langai ir visos durys jau sudeti ale jos vistiek i vidu patenka , pro garazo apacia ilenda - nu kaip ziurkes kokios. Kai atvaziuojam i nama tai issigandusios puola lauk - tiesiu taikymu i langa , jau tris lavonelius is namo isnesiau, viena atsikacialino, tai paleidau.
Sakau gal kokiu maiseliu traskanciu ar vejo maluneliu prikabineti prie stogo - galatbaidys?
Nors pas mus jau pakalimas pradetas ir girndis tuoj uzlies - nebeliks joms skyliu proi kur ilysti.
Ale kitoms tai rekomenduoju su maiseliais pabandyti.
jep...šiandien apie malūnėlius ir visokius tarškučius jau masčiau.... langus nu gal už mėnesio tik sudės , pakalimai padaryti.. ale paliktas tarpas tarp pakalimų ir sienos fasado šiltinimui... tai pro ten dar gali žino kiek galės landžiot...
pelių irgi nors vežimais vežk... tvarkiau šiukšlyną už namo ir pilnus maišus šiukšlių drauge su pelėm pasikroviau... apsižiūrėjau, tik kai pradėjo iš maišų šokinėti... o jei į mašiną būčiau nusinešus ir ten būtų išokinėję dar kokius laidus nuėstų bjaurybės...
paskui su dukra mes jas vaikėmes aplink pamatus...vaikėmes, nes bėga, ir neturi kur slėptis...iš pradžių dukra vaikėsi, žiūriu jau čiumpa ji plikom rankom peliuką, tai liepiau pirštines užsidėt, kad neįkastų... paskui bežiūrėdama į dukrą ir pati susigundžiau- užvaikėm ir pasigavom vieną mažą peliuką, bet jis man įkando ir katapultavosi iš rankų... žodžiu- linksmai leidžiam laiką
pelių irgi nors vežimais vežk... tvarkiau šiukšlyną už namo ir pilnus maišus šiukšlių drauge su pelėm pasikroviau... apsižiūrėjau, tik kai pradėjo iš maišų šokinėti... o jei į mašiną būčiau nusinešus ir ten būtų išokinėję dar kokius laidus nuėstų bjaurybės...
paskui su dukra mes jas vaikėmes aplink pamatus...vaikėmes, nes bėga, ir neturi kur slėptis...iš pradžių dukra vaikėsi, žiūriu jau čiumpa ji plikom rankom peliuką, tai liepiau pirštines užsidėt, kad neįkastų... paskui bežiūrėdama į dukrą ir pati susigundžiau- užvaikėm ir pasigavom vieną mažą peliuką, bet jis man įkando ir katapultavosi iš rankų... žodžiu- linksmai leidžiam laiką
Aš irgi su tom pačiom problemom... Mikimauzai siautėja po mano butą, viena iš pradžių gyveno, spąstus stačiau, tai maitinosi skaniausiai, draugai patarė parmezano įdėt, nes jis kietesnis, neištrauks, tai įdėjau - apgraužė kuo gražiausiai aplinkui, kol jis nukrito pats, ir spąstukai vėl nesuveikė...
Aš pradėjau rotbandu užtaisinėti visus plyšiukus apie grindis (kitur pas mane jų nėra), bet paskaičiau, kad jos pragraužia... Deratizacija užsiimančios įmonės interneto svetainėje paskaičiau, kad pelytės pralenda pro 6 mm plyšius. Nebežinau, ką daryti. Reiks ir man eiti raudonųjų tablečių. Tik man įdomu, kur jos išeis iš mano buto - aš juk ne nuosavam name gyvenu...
Aš pradėjau rotbandu užtaisinėti visus plyšiukus apie grindis (kitur pas mane jų nėra), bet paskaičiau, kad jos pragraužia... Deratizacija užsiimančios įmonės interneto svetainėje paskaičiau, kad pelytės pralenda pro 6 mm plyšius. Nebežinau, ką daryti. Reiks ir man eiti raudonųjų tablečių. Tik man įdomu, kur jos išeis iš mano buto - aš juk ne nuosavam name gyvenu...
Sveikos, ir as susiduriau su ta pacia problema -tik pas mane atvejis truputi kitoks, radau pelytes kakuciu virtuvej prie siuksledezes ,o pacios peles -tai niekur nesigirdi ir nesimato, nei diena nei nakti- tai nezinau kur ji pasidejo. As numirsiu jei ja pamatysiu ,nes labai bijau.Gal isejo kitur?