Įkraunama...
Įkraunama...

Pelės, pelių naikinimo būdai

QUOTE(TERRINE @ 2007 10 13, 19:38)
Na vadinasi bėgsiu ir aš to prietaisiuko pirkti. Beje, kur jo tuose senukuose ieškoti, gal prie gyvūnų prekių ar kur ? Kažkaip niekad dėmesio neatkreipiau. g.gif

Dabar tiksliai nepasakysiu, bet kazkur tarp visokiu purskalu nuo uodu..
Atsakyti
Na makroflekso jos nei biski nebijo - pas mus joms atsibodo po durimis landzioti, tai prasigrauze dailu tuneliuka per makrofleksa.. O siandien dar ir lizda su peliukais radau doh.gif tad vyras krematoriuma padare..
Ryt minsim ieskot kliju ir tableciu, nes i spastukus nei viena nelenda...
Atsakyti
[quote=TERRINE,2007 10 13, 18:53]
[quote=emilka,2007 10 13, 18:48]
emilika, ar tikrai nekenkia naminiams gyvūnams ? Man irgi širšės ramybės vasarą nedavė, bet bijausi dėl šuns ir kačių.
[/quote]
jei to garso nepakenčia pelės,akivaizdu,kad ir katės bei ypač šunys mirksiukas.gif
kaimynai turi tokį aparatą,tai jei į namą įsmunka katė ar šuo,kasydamiesi ausis tuoj mauna lauk bigsmile.gif
O jei katė trina į jį snukutį,reiškia nuo pelių tas aparatas tikrai nesaugo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2007 10 12, 15:08)
O tai kur jums tos skylutės padarytos, pastogėj?
Pas mus liko keli vatos lapai, tai dabar žiūrim kad irgi išpešiota ir pritampyta po visą namą. Dabar žiūrim kad ir iš apšiltintos pastogės laukinėj pusėj palei pamatus primėtyta vatos gabaliukų, tai mano vyras sako kad paukštukai pešioja viršui, nežinau ar tikrai jie, bet būnant statybose vienas paskraidė po namą. Tai gal pas jus visai ne pelytės smile.gif nors mačiau kad pas jus jau langai sudėti, tai gal ir ne paukštukai smile.gif

Nu va skylutes padarytos namo viduje , vatoje , kuri dar niekuo neapsaugota ir is lauko puses pastogeje.
Bet va , kad ten zylutes tai jau issiaiskinau, nes dvi vargsytes pamaciusios mane name i stikla skrisdamos taukstelejo ir amen iskarto. O iskrenda jos pro katilines duris kuriu dar nera lotuliukas.gif , tai nuo zyliu sakiau vejo maluneliu pristatyti reikia arba maiseliu traskanciu kokiu prikabineti , nes po truputi ir visa vata ispesios.

QUOTE(emilka @ 2007 10 13, 18:48)
Senukuose nusipirkai aparaciuka, kuris nekenkia zmonems ir naminiams gyvunams, bet efektyviai atbaido peles, ziurkes, vabzdzius. Aparaciuko uztenka 90 kv. m. patalpai, galima statyti kelis. Kainavo 59 lt. Isijungia i rozete ir skleidzia koki tai garsa, kurio mes negirdime  biggrin.gif , as taip sirses atbaidziau. Na ir dar geras budas, nuo peliu (siandien rusyje radau padvesusia) nuo... bado. Negalima palikti niekur jokio maisto  tongue.gif, statybinikai daznai kur valgo, ten ir siuksles meta. Pagrindine priezastis maistas. Pelytes jaucia silta vietele ir dar su restoranu ir braunasi.

Nu skaiciau as apie sita aparaciuka ir is issakytu nuomoniu supratau, kad nelabai jis tepadeda nuo grauziku. unsure.gif

QUOTE(Balanda @ 2007 10 14, 18:28)
jei to garso nepakenčia pelės,akivaizdu,kad ir katės bei ypač šunys mirksiukas.gif
kaimynai turi tokį aparatą,tai jei į namą įsmunka katė ar šuo,kasydamiesi ausis tuoj mauna lauk bigsmile.gif
O jei katė trina į jį snukutį,reiškia nuo pelių tas aparatas tikrai nesaugo  ax.gif  4u.gif

Sita irgi skaiciau, kad jei girdi pele tai girdi ir suo ir kate , o pas mane visas komplektas situ keturkoju.
Zodziu bandysiu viska isskyrus nuodus. Kadangi issiaiskinau , kad sotga man gaddina ne peles, tai info kaupiu netolimai ateiciai.
Laukiu pasiulymu .
Atsakyti
mes dedam TITANAS tokias ruzavas tabletes.
Atsakyti
QUOTE(makarena @ 2007 10 17, 16:22)
mes dedam TITANAS tokias ruzavas tabletes.

Sakau - nuodu negaliu naudoti , nes namie vaikas , kate ir suo. Jau viena atveji zinau kai suniukas uzede ziurknuodziu.
Atsakyti
bandykit yra klijai, patepi ant kartono, pridedi viduriuke skanestu, pelyte ir prikimba, mano maciute tokias gaudo, laba padeda
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 10 17, 18:37)
bandykit yra klijai, patepi ant kartono, pridedi viduriuke skanestu, pelyte ir prikimba, mano maciute tokias gaudo, laba padeda

Aciukas uz patarima - ale mano suo tokio pat dydzio kaip pelyte, katyte kol kas irgi - tai jauciu visi draugiskai ir prilips isskyrus pele. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2007 10 17, 18:39)
Aciukas uz patarima - ale mano suo tokio pat dydzio kaip pelyte, katyte kol kas irgi - tai jauciu visi draugiskai ir prilips isskyrus pele. biggrin.gif

VO vo lotuliukas.gif ir mums taip buvo, sedim pas mociute , ziurim atvaro suo su kartono gabalu ant snukio, doh.gif nu juoko buvo, tai vos nulupum , visa barzda sunėkui turėjom nukirpt, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 10 18, 08:35)
VO vo  lotuliukas.gif  ir mums taip buvo, sedim pas mociute , ziurim atvaro suo su kartono gabalu ant snukio, doh.gif  nu juoko buvo, tai vos nulupum , visa barzda sunėkui turėjom nukirpt,  doh.gif

Jergau lotuliukas.gif

Mano tai suo tokio dydzio , kad su visom kojom nulupciau.

Vakar sudejo katilines duris, maniau jau zyles tai nei per kur neiskris, ale kur tau - jos is lauko per pastoges vata krapstosi, mat pakalimu dar nera tai pleso gabaliukais.
Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2007 10 18, 09:06)
Jergau lotuliukas.gif

Mano tai suo tokio dydzio , kad su visom kojom nulupciau.

Vakar sudejo katilines duris, maniau jau zyles tai nei per kur neiskris, ale kur tau - jos is lauko per pastoges vata krapstosi, mat pakalimu dar nera tai pleso gabaliukais.

Va va ir pas mus zylutės plėšo. Aš biški off topic, pas tave šuniukas gal toiterjeras, nes pas mane irgi toks pats kaip pas tave nuotraukytėj smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite patarti, kaip apsaugoti garazo vartu guma nuo peliu g.gif Isigudrino prasigrauzti, taip tikedamos patekti i namo vidu blink.gif Gal kuom galima ta guma sutepti? Namuose tai issigaudom prilimpamais klijais, labai veiksminga, o cia? schmoll.gif
Atsakyti