Įkraunama...
Įkraunama...

Pelės, pelių naikinimo būdai

Užpuolė pelės šiemet žiauriai doh.gif Įsigijom katiną, apmažėjo, nors katinas pelių dar negaudo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 15 gegužės 2011 - 21:34
QUOTE(katune @ 2011 03 18, 21:13)
Gyvename daugiabutyje.Kadangi man vienai tos peles trukdo gyveni,tai tenka jas subegusias is visu pakampiu ir sugaudyti.Musu rekordas 12 peliu per para doh.gif .Galvojau,kad paciai teks i medikus kreiptis,nes man jos jau vaidendavosi visur unsure.gif .Visagalio interneto deka suzinojome apie ta stebuklinga aparaciuka.Nupirkome,pajungeme...Super,ne vienos peles neliko thumbup.gif .Tai buvo uzpernai rudeni.Pernai rudeni,vis dar ramu,peles i namus nesibrauna.O va pries naujus jos vistik apsireiske blink.gif .Galvojau gal aparatas nusilpo,nebeveikia g.gif .Nupirko vyras nauja,sujungeme abu.Lyg ir buvo aprime.Bet kai vel apsireiske,mazai nepasirode doh.gif .Isitaise sienoje(pas mus apsiltintos).Toks griauzimas,kad atrodo ne  peles,o ziurkiu visa brigada sulindus.Griauzia visa para,nebeveikia ne du stebuklingi aparaciukai salia sujungti i razete visai salia griauzimo vietos verysad.gif .Pries pusvalandi ispjove tevelis skyle gipskartonio sienoje  ir rado skyle grindyse.Pripyle nuodu,o ryt uztaisys kiauryme ir belieka tiketis,kad jos kitur nebeprasigriaus smile.gif
p.s. supyko peles ir gryzo su ausu kamstukais,kad tas priklus garsas sklindantis is aparato,joms darbuotis netrukdytu biggrin.gif

Kas čia per aparačiukas?
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2011 05 19, 09:14)
Kas čia per aparačiukas?

Sveiki, turim ir mes toki aparaciuka. Vadinasi peliu gaudymas ultragarsu. jis skleidiza garsa, kurio visi grauzikai bijo. Buna pirkti visose prekybos centruose prie prekiu kur skiriama grauzikams, uodams, tarakonams ir t.t. Kolkas naudojam jau metai, neturiu priekaistu tfu tfu tfu. Pas mus nuosavas namas, 160kv. turim 3 vienetus, pajunge pirmam, antram aukste ir garaze. Pirkom kur skleidzia garsa 90kvadratu vienas. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 05 19, 10:46)
Sveiki, turim ir mes toki aparaciuka. Vadinasi peliu gaudymas ultragarsu. jis skleidiza garsa, kurio visi grauzikai bijo. Buna pirkti visose prekybos centruose prie prekiu kur skiriama grauzikams, uodams, tarakonams ir t.t. Kolkas naudojam jau metai, neturiu priekaistu tfu tfu tfu. Pas mus nuosavas namas, 160kv. turim 3 vienetus, pajunge pirmam, antram aukste ir garaze. Pirkom kur skleidzia garsa 90kvadratu vienas. Tai tiek  4u.gif

Kiek šitas stebuklas kainuoja? O čia kažkas rašė, kad nebepadeda tas prietaisiukas, idomu kodel...
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2011 05 24, 15:22)
Kiek šitas stebuklas kainuoja? O čia kažkas rašė, kad nebepadeda tas prietaisiukas, idomu kodel...

na jai neklystu ir tiksliai atsimenu, tai mokejom uz viena 70lt. o del to nepadejimo, tai nezinau tiksliai, mes naudojam dar tik metus, kolkas tfu tfu tfu pasiteisino, o kaip bus toliau matysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Na reikės pasidomėti...
Man tai labai gerai atrodė tokie spastai šitiems padarams. Ale dežutė į ja įbėga mouzeris, tada ji užsidaro ir jam kažkias dujas paleidžia.

Vizualiai tokia estetinė dėžutė, nieko neišsiskiria, net nepagalvojau, kad ten mousams, kol nepasake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoSmoking: 27 gegužės 2011 - 13:11
QUOTE(NoSmoking @ 2011 05 27, 13:07)
Na reikės pasidomėti...

siaip tai mano vyras norveguose juos uzmate, ten paciam mieste galingi tokie stovi nuo ziurkiu. sako vietiniai norvegai kad labai pasiteisino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 05 27, 21:29)
siaip tai mano vyras norveguose juos uzmate, ten paciam mieste galingi tokie stovi nuo ziurkiu. sako vietiniai norvegai kad labai pasiteisino  4u.gif

Jop, praeita savaitę Osle buvau, tai mačiau palei namus sustatytas.

Įdomu, kad Lietuvoje tokias dėžutes stato...

Papildyta:
O LT taip pat tokių žiurkių yra?
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 05 27, 21:29)
siaip tai mano vyras norveguose juos uzmate, ten paciam mieste galingi tokie stovi nuo ziurkiu. sako vietiniai norvegai kad labai pasiteisino  4u.gif

londone tam reikalui augina lapes...smile.gif
Atsakyti
nekenciu laukiniu peliu. esu meniska viso velnoi turiu kurybai o peles zarazos eda ir kuryba ir del kurybos. eda viska ir mano nervus ede. kate pagauna kelias gimsta ju gal trigubai. nekenciu juodai peliu ir nera kaip isnaikint. gal per jas isproto iseisiu. ner ramybes per jas viska eda ir dovanele suede kur mama padovanojo gimtadieniui. nekenciu peliu.
Atsakyti
Idomu butu statistika per kur jos dazniausiai patenka i nama? Tarkim ka reiktu pasidaryt statant nauja nama kad kazkiek nuo ju apsisaugot?
Atsakyti
QUOTE(Lariana @ 2011 05 15, 22:33)
Užpuolė pelės šiemet žiauriai doh.gif Įsigijom katiną, apmažėjo, nors katinas pelių dar negaudo g.gif

KATINAI IR NEGAUDYS PELIU , PELES JU NEBIJO , TIK KATYTES LAIKYTI REIKIA
jos naturalu kvapa skleidzia ir peles neina , pas mus jau du metus peliu ne kvapo tieklaiko ir katyte turim
Atsakyti