Įkraunama...
Įkraunama...

Pelės, pelių naikinimo būdai

Visai gerai jos su sląstukais išsigaudo. Vyras per savaitę visas sugaudė. O buvo marios - po tris per dieną išmesdavo pagavęs. Katė jau tiek išnaglėjo, kad nuo durų nebesutraukia - laukia kol vyras atidaręs pelę išmes. laugh.gif
Atsakyti
Aciu, reiks eit tableciu ieskot. Pas mus praeita ziema apgriauze folija kepsniams kepti, mot. paketus, polietileno maiselius, patalyne... O kruopu neliete. Keistos.
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 10 25, 08:21)
Spintukei, kur sudetos vaistazoles (metos, ramuneles, liepziedziai, ciobreliai ir kt.), peles taip prasinese, kad nebuvo nepragrauzto maisiuko, tame tarpe ir ramuneliu.

Ahaaaaa. Reiškia šito metodo daugiau niekam nesiūlysiu
Atsakyti
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 25, 12:55)
Ahaaaaa. Reiškia šito metodo daugiau niekam nesiūlysiu

Perkunas jas zino, tas peles. Mano, gi sakau, kad "veislines", viska griauzia, net bata buvo apgriauzusios, pirstine, o spintoje, vilnoniam megztini lizda pasidariusios, o vaika kaip buvo isgazdinusios, kaip ji pasilenke is spintukes kakavos indelio pasiimt, o ten pele tupi, kaip ji verke nabage, taip issigando, kad ir dabar dar bijo i ta spintuke lysti (peles, turbut irgi) blink.gif Fui, bjaurybes, nekenciu peliu mad.gif
Atsakyti
Nuo vasaros pradzios su spastukais jau 15 pelyciu pagavom blink.gif Statom ne kasdien, kai prisimenam biggrin.gif Bet girdisi, kad dar yra. Vat vakar net tokia viena nagla pele nuo spintukes numeciau, nes visai nebijo manes stovincios salia mad.gif

O kiek kainuoja tos raudonos tabletkos? Kiek ten tu nuodu, keliems kartams ten?
Atsakyti

Помогает ромашка и мята thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 25, 23:50)

O kiek kainuoja tos raudonos tabletkos? Kiek ten tu nuodu, keliems kartams ten?[/color]

Tiksliai neprisimenu, bet apie 7Lt. Ten yra 10vnt. tablietku, kiekviena ipakuota i popierine pakuote. O kuriam laikui uztenka g.gif , gal priklauso kiek pa tavi peliu gyvena. As tai vis padedu po pora ir kas kazkiek laiko patikrinu ar nesuede, jei nera, tai vel padedu. As kazkur pries metus nusipirkau, tai dar tris tablietkas turiu nepraplestas ir dvi padetos pelem, jei uzsimanytu pasivaisinti wink.gif
Atsakyti
Pas mus vasarą net 9 aukšte pelė apsigyveno, tai man mama davė kažkokių raudonų nuodų, tokios granulės didokos, bet ne tabletės, irgi pirko veterinarinėj vaistinėj, tai padėjau po kriaukle virtuvėje ir po lova kambaryje.Po to išvažiavom į kaimą.Gryžome po dviejų mėn. tai pelės ne kvapo, bet nuodų kiek radau visur išnešiotų, tai siaubas, net vos matomų tokių kruopelių vėliau radau net koridoriuje sad.gif Tai gavau visus namus kapitališkai tvarkyti, viską plauti po kelis kartus, nes baisu buvo, kad vaikas numes soskę ar dar ką nors ir paskui kiš į burną sad.gif Tai dabar sakiau, kad gyvenime nuodų nebedėsiu, nes pelės net su kojom gali išnešioti po butą nuodų gabalėlius sad.gif Todėl atsargiai su nuodais.
Atsakyti
QUOTE (Ritukas @ 2004 10 26, 17:04)
Pas mus vasarą net 9 aukšte pelė apsigyveno, tai man mama davė kažkokių raudonų nuodų, tokios granulės didokos, bet ne tabletės, irgi pirko veterinarinėj vaistinėj, tai padėjau po kriaukle virtuvėje ir po lova kambaryje.Po to išvažiavom į kaimą.Gryžome po dviejų mėn. tai pelės ne kvapo, bet nuodų kiek radau visur išnešiotų, tai siaubas, net vos matomų tokių kruopelių vėliau radau net koridoriuje sad.gif Tai gavau visus namus kapitališkai tvarkyti, viską plauti po kelis kartus, nes baisu buvo, kad vaikas numes soskę ar dar ką nors ir paskui kiš į burną sad.gif Tai dabar sakiau, kad gyvenime nuodų nebedėsiu, nes pelės net su kojom gali išnešioti po butą nuodų gabalėlius sad.gif Todėl atsargiai su nuodais.

Ir as isbandziau tas granules, bet nepadejo. Kur papyliau ju, ten ir radau, net nepaliestos, o peles toliau spintukese karaliavo. Zodziu, veislines jos pas man ir dar tokios mandros, kad bet ko neisiulysi wink.gif O tu tablietku tai jos neisnesioja, nes jos kaip plastelinas, jos prie vietos pagrauzia ir vsio, tadu lekia laukan dvest thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Ariela @ 2004 10 20, 07:16)
Na va, atejo ruduo ir visos peles i pastatus susigrudo. Kaip efektyviausiai jas galima isnaikinti?

Ir dar. Tos peles man gal ir dzin butu, jei ne tas ju kvapas. Kaip ji panaikinti?

Patarkite.

vat vat ir aš po savaitės gaudynių šiaip taip pagavau pelę ,kuri jau tokia mandra buvo jauką iš spąstų 15 min bėgyje suėsdavo o į spąstus nepapuola jau netekau kantrybės pati pelę penėt pradėjau o pagaut negaliu.supykusi iš maximos nupirkau kažkokių klijų ir papylusi ant lapo padėjau į spintelę dar sūrio padėjau tai tuoj pat ir prilipo.dabar mano spintelėj niekas nebeš... clap.gif
Atsakyti
sveikutes, pas mus sode tarp laukines ir vidines sienos apsigyveno peles verysad.gif ir grauzia kazka naktimis. visa beda, kad ka tik padarem remonta ir plesti sienu paziuret kur tos peles nenoretume. spastukai ar tabletes siuo atveju netiks, nes nera kaip i siena ikisti, o peles itariu pro pamatus kazkur ilenda i ta siena. girdejau yra kazkokiu i rozete kisamu prietaisu kur bangas skleidzia ir isbaido peles. ar veiksminga? gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2005 09 08, 11:20)
sveikutes, pas mus sode tarp laukines ir vidines sienos apsigyveno peles verysad.gif  ir grauzia kazka naktimis. visa beda, kad ka tik padarem remonta ir plesti sienu paziuret kur tos peles nenoretume. spastukai ar tabletes siuo atveju netiks, nes nera kaip i siena ikisti, o peles itariu pro pamatus kazkur ilenda i ta siena. girdejau yra kazkokiu i rozete kisamu prietaisu kur bangas skleidzia ir isbaido peles. ar veiksminga? gal kas bandet?

Pries peles nebandziau, tik pries sunis ir kates (man i geles sisiodavo), pazistamas - pries kiaunes, masinos kabelius grauziancias. Padejo kaip nabasnikui kodylas. Manyciau, ir su pelem tas pats - labiausiai padeda gamintojui ir prekeiviui kisenes prisikimst. Pabandyk gal su katinu (ne kate), nekastruotu - jo sisius visas peles isbaido.Kiek teko girdeti, jie savo valdas "zymi", visus peliu urvus apkrapina. Gal tiesiog smeli su jo sisium apie pamatus apdeliok.Kai sode, ne viduj, issivedintu tas aromatas.
Atsakyti