akk mergikes ir man nelaime.. va, pries kelias dienas savo mazam kambarely pamaciau pelyte, kazka pasakiau, sako dek nuodu, bet tai kas bus, ji uzvalgys ir ilys kur nors uz spintos ar uz lentu, o pas mane dar gi remontas... tai jergau, smirdes kaip nezinau kas kol atrasiu..pasiskaiciau cia pas jus, tai gal su klijais bandyt naikint, sakau...
bet beda nebutu beda, viena nevaiskto, peles irgi. o nemiegu sianakt irgi nebe priezastis, pas mane lova yra kaip antras auksta, na su kopecikem reikia i ja uzlipt, na ir kadangi dabar pas mane remontas, tetis isgriove tokia nisa sienoj, ties jos sankirta su lubom, bet dar neismurino o uzdejo nuo palepes putaplasta ir tokia medine stora lenta, bet tarpukai visgi liko. ir isivaizduojat, prabundu is miego ir girdziu, nugi krebzda kazkas ten, ijungiu sviesa, tyla, isjungiu- vel pradeda. siaubas!! nugi kai ta pelyte prasikrapstys taigi man tiesiai i lova, dar kad ne i veida! tai dabar sedziu ir mastau, kaip man ja isten iskrasptyt reiks...
O pas mus palepej apsigyveno ziurkes Kaip kovot su jom? Ir ka daryt,kad isnaikinus jas nauju neprieitu
QUOTE(baby_Danyal @ 2009 01 02, 06:12)
Labai didelis pasirinkimas tu aparaciuku yra..Vyras viena buvo parneses,tai neveike ne velnio .Paskui internete pasiknaisiojau,pasiskaitinejau ir toki penki viename uzsisakiau,tai jis nuo tu grauziku visokiu,voru,vabalu ir visu kitu kenkeju,veikia ir oru ir paciose sienose kazkokias bangas siuncia,tai per kelias paras peles ir visa kita isnyko is viso namo ,nors aparaciuka laikom tik miegamajam.Tfu tfu tfu iki siol nieko nesimato,tylu ramu
labas gal galetumete parasyti to aparatelio pavadinima ir kur ji pirkot, nes as irgi ieskau kazko panasaus reikia sodyboje isbaidyti peles nes visi kampai pragrauzti
QUOTE(vilmause @ 2009 02 08, 14:09)
labas gal galetumete parasyti to aparatelio pavadinima ir kur ji pirkot, nes as irgi ieskau kazko panasaus reikia sodyboje isbaidyti peles nes visi kampai pragrauzti
Sitas ir cia pat pirkau, ir man rodos,kad jie ir i lietuva siuncia .. Na ir pas mus peliu vis dar nesimato,biski voru ateina,bet ne tiek kiek anksciau,o peles ne vienos,dar neseniai saulegrazu buvau pribarscius pasieniais,tai nie viena neislukstenta nors pas pazystamus sake ziurkiu yra,tai ir jie nusipirko toki pati ir sake,kad nelabai padejo,nors dar nedaug laiko praeje,tai ne nezinau kaip jiems ten bus toliau,bet tikimes,kad isnyks su laiku
aga jus cia taip ramiai apie jas diskutuojat, o ka man reiks daryti? as ju paniskai bijau... o mums turbut nusimato kraustymasis i soda...namo tai baisiai norisi, bet peliu bijau dar baisiau...pamatysiu viena ir nualpsiu vietoj arba isterija gausiu...nebereiks jauciu nei namo nei gamtos
itariu, kad peles yra protingi padarai ir komunikuoja tarpusavyje. bent jau mano istorija tai patvirtina
atsirado pelyte namie, dejom spastus, bet ji graziai jauka nugriauzdavo, o spastai tusti likdavo. tada vyras karta ja priciupo ir su deze nudauze negyvai. po savaites atejo kita pelyte. (Jei ka, pas mus namie du katinai gyvena) Gaudem pelyte visi keturi. Greiciausiai sugaudavo katinas, bet taip pat greiciausia ir paleisdavo, nes jam labai norejosi su koja paridineti ta peliuka. Galop suciupom mazaja nenaudele su pirstinem gyva ir man labai jos pagailo, tai vyras tiesiog issviede ja uz duru (atsizvelges i mano maldavimus). Daugiau jokiu pelyciu nebuvo ir nera.
Aisku, gal kazkiek padejo ne pelytes patirtas siaubas ir pasipasakojimai kolegems, bet tai, kad laukuose atsirado sakalu ir panasiu pauksciu, kurie aktyviai valo teritorija nuo grauziku.
atsirado pelyte namie, dejom spastus, bet ji graziai jauka nugriauzdavo, o spastai tusti likdavo. tada vyras karta ja priciupo ir su deze nudauze negyvai. po savaites atejo kita pelyte. (Jei ka, pas mus namie du katinai gyvena) Gaudem pelyte visi keturi. Greiciausiai sugaudavo katinas, bet taip pat greiciausia ir paleisdavo, nes jam labai norejosi su koja paridineti ta peliuka. Galop suciupom mazaja nenaudele su pirstinem gyva ir man labai jos pagailo, tai vyras tiesiog issviede ja uz duru (atsizvelges i mano maldavimus). Daugiau jokiu pelyciu nebuvo ir nera.
Aisku, gal kazkiek padejo ne pelytes patirtas siaubas ir pasipasakojimai kolegems, bet tai, kad laukuose atsirado sakalu ir panasiu pauksciu, kurie aktyviai valo teritorija nuo grauziku.
Pas mus irgi kiekvieną rudenį/žiemą ateina peliukų armija Turim katę ir katiną, tai nors užsiėmimą tada turi Išgaudo visas per kokį mėnesį Kaip tikros aristokratės - pagauna, pažaidžia, tada uždusina ir palieka Neėda
Šiaip nelabai ir trukdo man tos pelytės Laidų negraužia, į šaldytuvą nelenda, po kojom irgi nesipainioja Kartais net gaila būna, kai randu po nakties Mažytės, tokios gražios
Pirmais metais, kai tik įsikėlėm į namą gyvent, pas mus irgi sienose krebždėdavo. Tai aš atlupau vieną išorinę palangę ir įpyliau nuodų grūdelių į tarpą. Nežinau, ar pastipo, ar persikėlė kitur, bet sienose graužimo nebesigirdėjo, o ir smarvės nebuvo
Šiaip nelabai ir trukdo man tos pelytės Laidų negraužia, į šaldytuvą nelenda, po kojom irgi nesipainioja Kartais net gaila būna, kai randu po nakties Mažytės, tokios gražios
QUOTE(luna @ 2008 12 09, 16:51)
ka daryt kai peliu namie nera... jos sienose lubose tarp lauko ir vidines sienos?
Pirmais metais, kai tik įsikėlėm į namą gyvent, pas mus irgi sienose krebždėdavo. Tai aš atlupau vieną išorinę palangę ir įpyliau nuodų grūdelių į tarpą. Nežinau, ar pastipo, ar persikėlė kitur, bet sienose graužimo nebesigirdėjo, o ir smarvės nebuvo
Tik atsikėlus nueinu šian į virtuve, žiūriu - spintelėje rankšluostis vaisiams šluostyti skirtas maskatuoja. Galvoju, nejau skersvėjis toks iš kaži kur. Aha, "skersvėjis"... Ant to rankšluostėlio pelė įmitus sau laviruoja, bando ant spintelės užsiropšti. Surėkiau (tiėjausi, kad išsigąs ir pabėgs KUR NORS ), uždariau virtuvės duris ir sėdžiu dabar nevalgius - reiks varyt spąstų...
Beje, gyvenam mes antrame daugiabučio aukšte, o iki šiol niekada nemaniau, kad pelių bijau - jos man tokios mielos visada atrodė Vadinasi, pasišlykštėjimas graužikais su amžiumi išsivysto
Beje, gyvenam mes antrame daugiabučio aukšte, o iki šiol niekada nemaniau, kad pelių bijau - jos man tokios mielos visada atrodė Vadinasi, pasišlykštėjimas graužikais su amžiumi išsivysto
Mano tevai gyvena name, tai tu gyventoju yra pas juos, tai tetis pastates spastus ir nuodu pridejes, pagauna kartais tas grazuoles su spastais tik su nuodais nelabai gerai, nes kai kur uzlenda poto, tai smarve didziausia
Per porą dienų su spąstukais sugavome 9 "gyventojas". Kol kas, rodos, ramu...
pavydziu toms, kurios nebijo peliu o man vienas siaubas su jomis...jau nelaukiu sito sezono kai pradaeda salti ir visos krasutosi i namus, tai kol isnaikini paskui ziema jau gerai, nebebuna, bet rudeni o man taip baisu