Įkraunama...
Įkraunama...

Pelės, pelių naikinimo būdai

QUOTE(Kuisis @ 2008 02 01, 20:08)
oi, niekas nuo tu bjaurybiu nepadeda, pas mane tai jos jau ir  hanibales(o gal kanibales?). nusove viena karta spastai, tai sesuo iskart nenueme, kita diena jau rado tik puse peles... biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif o siaube, saugokites, nakti dar suvalgys jus doh.gif lotuliukas.gif juokas pro asaras
Atsakyti
na, mums tikrai pavyko tu peliu atsikratyt su tabletem. thumbup.gif
Atsakyti
ir mes vargstam su šitais "įnamiais". Išbandėm klijus. Labai sumažėjo, bet paskui turbūt gudrios pasidarė, aplink apibėgdavo
Papildyta:
oi, ne tą paspaudžiau blink.gif
tai va, o po to pagal jūsų patarimus nusiipirkom raudonų tablečių - "saldainiukų". Ir berods dingo. bent jau kokią savaitę nebepastebiu ir nebegirdžiu.
O dėl šunų, tai pas mus irgi toks yra. Todėl tabletes dėjom į spintelę prie šiukšlių dėžės, po spintutėm, kad jis nepasiektų. O pelės rasdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
as dar galvoju, kad su tom tabletem jos ir su visam pranyko, matyt perdave info savo kolegem apie slegiancia ir baisia mirti pasisveciavus musu namuose:)))))) biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane porą kartų buvo nusibiagę po grindim, tai nuodų jokių - ni ni... schmoll.gif Užtat pora medžioklinių kačių labai greitai reikalus sutvarko. biggrin.gif O turint naminių gyvūnų nuodyt tikrai bijočiau - žinau ne vieną atvejį kai šuo ar katė apsinuodijo suėdę tokią pelę.
Atsakyti
kaip padaryti, kad pelės , priėdusios tablečių, po grindim nesulįstų, gal joms iškart gerti kur padėti, bet į ką įpilti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 09 gegužės 2008 - 08:19
biggrin.gif nu žinok, pas mus tai nei viena po grindim nelindo, jos savo takais bėga į kiemą, nes ne tik gerti, bet ir oro joms trūksta. Kad tik neprasišnekėčiau, bet su tabletėm mes jas išnaikinom ir dabr liuks
Atsakyti
Sveikutes!
As siandien virtuveje pamaciau pro sienos skyle, kaip pele prabego is apacios i virsu. Nu kaip as issigandau, bijau.gif Reiks ir mums kokiu nors priemoniu imtis, bet katino tai MB jokiu budu neleidzia turet namie. Tai reikes turbut ir man eiti pirkti kokiu nors nuodu-tableciu. Arba reikia kraustytis lauk is sito buto, nes jau kuo toliau, tuo daugiau cia nemalonumu atsiranda: is pradziu vorai, dabar neseniai pastebejom, kad kambario kampe ir po lova daiktai pradejo pelyti, o dabar dar ir peliu pastebejau, nu zinot... Brrr... kaip nejauku ir nemiela.
Atsakyti

mane tos peles jau tuoj pribaigs verysad.gif kuo toliau, tuo izulesnes darosi, kakuciu randu jau net aukstai ant virtuvines lentynos doh.gif ! klijai mums nepadejo, spastukai irgi, tai bandysiu deti tu raudonu tabletikiu..

negaliu uzmigti kai jos nakti pradeda siauteti, girdziu kaip begioja, nusoka nuo kur nors, nu tiesiog siaubo filmas!
Atsakyti
Mums padėjo elementarūs žiurknuodžiai. po grindimis lyg ir nesulindo g.gif Bet vieną radau bate nugaišusią - dar visai geri sportbačiai iškeliavo į konteinerį doh.gif
Atsakyti
As siandien uzmusiau viena su sluota doh.gif nupirkau spastus ir tuo metu kai ruosiaus juos kisti po virtuves spintele isbego viena, tokia mazyte mazyte . Truputi pasimeciau , bet po ranka pasitaike sluota... tongue.gif
Nuodu negaliu naudoti, nes lyg ir katina turiu... kuris deja nesugeba ju sugauti blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif pelės... brrr.. mes jas lyg ir išnaikinom tik kažin ar ilgam.. hm.. keista kad vasarą pelės puola, matyt aš kažko nežinau. Kažkaip visada galvojau, kad pelės rudenį į namus traukia ir ten žiemai apsistoja, bet kad vasarą... g.gif
Atsakyti