Sveikutes, skaitau cia visus receptukus ir supratau kokia as neisradinga mama Saunuoles!!!Mano dukryte tai labai valgi valgo daug bet yra smulkute. Siaip ka duodu ta valgo, tik beda ta kad jau nebezinau ka beduot taip norisi paivairinti. Siaip kas nebandet pabandykit kepeneles vietoj mesytes i kose idet, mano mergyte labai skaniai valge ir paleido "dudas" kai kose baiges Dar vienas klausimukas: ar duodat dar misinuko ar pienuka jau?
QUOTE(rmux @ 2007 06 29, 08:56)
Mano dukryte tai labai valgi valgo daug bet yra smulkute. Siaip ka duodu ta valgo, tik beda ta kad jau nebezinau ka beduot taip norisi paivairinti. Siaip kas nebandet pabandykit kepeneles vietoj mesytes i kose idet, mano mergyte labai skaniai valge ir paleido "dudas" kai kose baiges Dar vienas klausimukas: ar duodat dar misinuko ar pienuka jau?
Mano mažylė irgi smulkutė, o mėsyčių nelabai mėgsta, ir visai nebevalgo jokių sumakalotų daržovienių - verdu mėsytę, sumaišytą su makaronais (bulvių kažkodėl nemyli ) ir atskirai sumaišau salotas, svogūniuką, krapą, ridikėlį su grietine. Tai net neįsivaizduoju, kaip reikėtų paruošti kepenėles, kad jai patiktų .
Dar vis geriam mišinuką, bet jau seniai mąstau apie pienelį, tik vis nesiryžtu. Jau tokia agitacija visuotinė prieš jį, o man tos "proškės" sąžinę graužia.
QUOTE(laukinukė @ 2007 06 29, 22:29)
Mano mažylė irgi smulkutė, o mėsyčių nelabai mėgsta, ir visai nebevalgo jokių sumakalotų daržovienių - verdu mėsytę, sumaišytą su makaronais (bulvių kažkodėl nemyli ) ir atskirai sumaišau salotas, svogūniuką, krapą, ridikėlį su grietine. Tai net neįsivaizduoju, kaip reikėtų paruošti kepenėles, kad jai patiktų .
Dar vis geriam mišinuką, bet jau seniai mąstau apie pienelį, tik vis nesiryžtu. Jau tokia agitacija visuotinė prieš jį, o man tos "proškės" sąžinę graužia.
As tai pirmiausia pamirkau jas pienuke, po to isverdu ir su darzoviu kose sumaisau, tai labai skaniai valgo. Siandien isdrisau, vakare daviau pinuka gere labai skaniai , tikiuos viskas bus gerai.
Maniskiui vakare labai patinka makaronai, nesuvire bet kietoki, nes taip lengvai nuryja su suriu (smulkiai tarkuotu arba vaikisku) Gal tavoji makaronu neprieme nes buvo per daug suvirti. Ir tokio amziaus geriausia imti kruopu dydzio makaronus, nes geriau nuryja.
Saldi varškytė be cukraus:
100gr šviežios vrškės,1 prinokęs bananas.Varškę gerai sutrinti su bananu iki vientisos masės.
Galima paskaninti razinomis,jei kramto,tinka konservuoti persikai,kriaušės,nes yra ypač minkšti ir mažai saldūs. :wub:Skanaus
100gr šviežios vrškės,1 prinokęs bananas.Varškę gerai sutrinti su bananu iki vientisos masės.
Galima paskaninti razinomis,jei kramto,tinka konservuoti persikai,kriaušės,nes yra ypač minkšti ir mažai saldūs. :wub:Skanaus
QUOTE(laukinukė @ 2007 06 29, 21:29)
Aš girdėjau, kad čia iš užsienio atėjo ta agitacija prieš pieną - nes jie neturi natūralaus, gamina iš kažkokių miltelių aceit. Pabandyk nedaug duoti iš pradžių, jei labai bijai Bet manau, kad puikiai toleruos
Maniškis geria gal nuo 9,5 mėnesių, ir į košę pilu - nieko blogo
QUOTE(dincikas @ 2007 07 01, 14:56)
Aš girdėjau, kad čia iš užsienio atėjo ta agitacija prieš pieną - nes jie neturi natūralaus, gamina iš kažkokių miltelių aceit. Pabandyk nedaug duoti iš pradžių, jei labai bijai Bet manau, kad puikiai toleruos
Košes pieniškas verdu jau seniai, bet pusiau su vandeniu. Vakar pabandžiau prie košės pasiūlyti pieno. Ir ką - nepatiko . Gal turi priprasti
labutis
mano mergytei 10 men tai vakarienei mielai valgo ta: selgos be priedu sausainukus uzpilu verdanciu vandeniu idedu puse varskes surelio magijos be priedu sutrinu sakute. dar uzpilu vandenuku kad butu skystesne, o jei neturiu surelio tai i sausainukus idedu pora samteliu misinuko. skanaus
dar vakarienei duodu varskutes su priedais smilgos ten buna su uogiene.
mano mergytei 10 men tai vakarienei mielai valgo ta: selgos be priedu sausainukus uzpilu verdanciu vandeniu idedu puse varskes surelio magijos be priedu sutrinu sakute. dar uzpilu vandenuku kad butu skystesne, o jei neturiu surelio tai i sausainukus idedu pora samteliu misinuko. skanaus
QUOTE(žiobakiene @ 2007 07 01, 16:05)
labutis
Aš užpilčiau pienuku ir tik virintu.Gaminant pagal mano anksčiau pasiūlytą varškės receptuką pilti skysčių nereikia,vaisiai ją paskystina.
QUOTE(12345 @ 2007 07 01, 18:53)
Aš užpilčiau pienuku ir tik virintu.Gaminant pagal mano anksčiau pasiūlytą varškės receptuką pilti skysčių nereikia,vaisiai ją paskystina.
Aš irgi užpilu pienuku Tik varškės nesugalvojau įmaišyti
Sveikutės!Ką manot apie pūkinius virtinukus? Žinau,vaidutedd,kad tau jau esu tą receptuką parašiusi į AZ,dabar siūlau ir kitoms išbandyti.
Reikės: saujos šviežios varškės,šaukšto grietinės,žiupsnelio druskos,šaukšto cukraus(jei atrodo perdaug dėkite mažiau),saujos miltų.
Viską išminkyti iki vientisos masės,kuri turi būti minkšta,jei išėjo kietoka,tai galima pilstelėti kelis šaukštus pienuko ir gerai perminkyti.
Iš tešlos iškočiojame labai plonas juosteles(kočiojame tarp delnų),jas supjaustome mažytėmis pagalvėlėmis ir dedame į verdantį vandenį.Verdame apie 15 min.Galima trumpiau ar ilgiau virti,priklauso kaip jums skaniau.Išgreibtus paskaniname sviestuku ir cukriuku,jei nenusistačiusios prieš jį.Virtinukai išverda labai minkšti,puode greitai tyžta,todėl sekite kaip verda.Minkštumo esmė grietinėje ir kiaušinio nebuvime tešloje.
Skanaus
Reikės: saujos šviežios varškės,šaukšto grietinės,žiupsnelio druskos,šaukšto cukraus(jei atrodo perdaug dėkite mažiau),saujos miltų.
Viską išminkyti iki vientisos masės,kuri turi būti minkšta,jei išėjo kietoka,tai galima pilstelėti kelis šaukštus pienuko ir gerai perminkyti.
Iš tešlos iškočiojame labai plonas juosteles(kočiojame tarp delnų),jas supjaustome mažytėmis pagalvėlėmis ir dedame į verdantį vandenį.Verdame apie 15 min.Galima trumpiau ar ilgiau virti,priklauso kaip jums skaniau.Išgreibtus paskaniname sviestuku ir cukriuku,jei nenusistačiusios prieš jį.Virtinukai išverda labai minkšti,puode greitai tyžta,todėl sekite kaip verda.Minkštumo esmė grietinėje ir kiaušinio nebuvime tešloje.
Skanaus
Būtinai reiks išbandyti, taip skaniai skamba