Įkraunama...
Įkraunama...

11mėn. vaikučių dienos meniu

mes varskyte perkam, bet tas receptukas su kefyru thumbup.gif as dar sumaišau banana su sureliu varškes gaunasi tokia pure labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 06 16, 14:07)
mes varskyte perkam, bet tas receptukas su kefyru thumbup.gif as dar sumaišau banana su sureliu varškes  gaunasi tokia pure labai patinka smile.gif

mums ir taip patinka
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2010 06 17, 13:38)
mums ir taip patinka

tik man ta varškytė iš kefyro tokiu kaimuku smirda blush2.gif ir kitą dieną man ji jau atrodo neskani vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2010 06 17, 14:25)
tik man ta varškytė iš kefyro tokiu kaimuku smirda  blush2.gif  ir kitą dieną man ji jau atrodo neskani vaikui.

as gal pora kartu jos daviau,o paskui pati suvalgiau
Atsakyti
QUOTE(brindamor @ 2010 06 01, 00:20)
Prieš porą dienų atradau labai gerą dalyką, kuris labai patiko ir mano mažiukui. Tikiuosi, kad patiks ir jūsiškiams  smile.gif
Nusipirkite paprasto kefyro maišelyje (tetrapak'ai netinka), įdėkite į šaldymo kamerą ir palaikykite per naktį, kad gerai sušaltų. Išimkite iš šaldytuvo, prakirpkite ir nulupkite maišelį. Įdėkite į dvigubą marlės maišelį ar šiaip tiesiog sulenktą marles gabaliuką, o tą marlę įdėkite į kiaurasamtį. Kiaurasantį galit pakabint virš puodo, kad turėtų kur skystimėlis nuvarvėt. Kai kefyras atitirps ir nuvarvės skystimėlis, marlėje liks labai skani varškytė. Kažkas panašaus į ricotą ar mascarponės sūrį.
Į šią varškytę aš dar primaišau šaldytų sutrintų uogų, trintą obuolį ar bananą. Tikrai labai skanu, maniškis, kuris šiaip labai nevalgus, lapnoja, kad net ausys raitosi. Ir dar svarbus momentas šiais krizės laikais - tai žymiai pigiau nei pirkti vaikiškas varškytes  thumbup.gif

dekui dekui, idomus receptelis tad ismeginsime 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi pabandėm šitą kefyro-varškės receptą, labai geras dalykas. Dar dėjau į bulvių košę su špinatais, labai gerai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aga26 @ 2010 06 15, 22:08)
Mesyte juk galima paslepti, abuoliu tyreleje, arba i darzoviu-mesos tyrele idejus virto obuolio, as taip dariau kai pas mane ji mesos ir darzoviu visai nevalge ax.gif  dabar aciu D kartais valgo, o pirktines tyreles visada valgo, nesuprantu kas ten tokio skanaus g.gif

maniske irgi geriau dazniausiai valgo pirktines, manau todel, kad ten visokiu ryziu krakmolo prideta ir gaunasi tokia glitele, kosyte, o ,kai savo padarau, tai daugiau palaida, jei bulves maziau
Atsakyti
jatau tas receptukas isgelbejo mus su kefyru, dapyliau misinuko aciu autorei Labai 4u.gif
Atsakyti
siandien padariau su krutinele vistienos troskinuka, valgem abi, bet ne daugiau nei ji savo koses suvalgo
Atsakyti
maniskiui irgi beveik 11 men, su maistu - siaubiakas... doh.gif
Sulciu - negeria
vaisiu - nevalgo, nei pirktiniu tyreliu, nei is darzo, vaisines arbatos tai pat NE
varske - ne
kefyras, jogurtas - ne

doh.gif doh.gif doh.gif

mesa su darzovem gerai, koses grudines irgi dar nieko...
Bandysim su tuo kefyru uzsaldytu pergudrauti
gal pavyks...
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
o jus neduodate savo maziukams sumustiniu? as nuperku geros daktariskos desrytes, sviestuko, batono. kerta kaip didelis vyras thumbup.gif kartais naminio surio uzdedu, kartais pasteto (kepenines). uosviene namie pati daro, tai nebijau duoti. siaip nelabai ka isiulysi. ypac ryte doh.gif dar buvo laikas kai kiausinius keptus valge, koses. o dabar tai tik sumustini. na, dar kartais varskes... i mesyte keistai ziuri. nevalgo nei pirktiniu tyreliu. labai vargstu, kol pirma sauksta ikisu, o paskui nors kazkiek suvalgo... pietus valgom uzsigerdami kefyru... thumb_yello.gif dar kartais isiulau vaisines arbatos...
Atsakyti
QUOTE(vaida_m @ 2010 07 06, 11:12)
Sveikos, mamytes 4u.gif
o jus neduodate savo maziukams sumustiniu? as nuperku geros daktariskos desrytes, sviestuko, batono. kerta kaip didelis vyras thumbup.gif kartais naminio surio uzdedu, kartais pasteto (kepenines). uosviene namie pati daro, tai nebijau duoti. siaip  nelabai ka isiulysi. ypac ryte  doh.gif  dar buvo laikas kai kiausinius keptus valge, koses. o dabar tai tik sumustini. na, dar kartais varskes... i mesyte keistai ziuri. nevalgo nei pirktiniu tyreliu. labai vargstu, kol pirma sauksta ikisu, o paskui nors kazkiek suvalgo... pietus valgom uzsigerdami kefyru...  thumb_yello.gif dar kartais isiulau vaisines arbatos...

gal ankstoka dar buvo keptiem kiausiniam g.gif spes dar maniske su tais sumustiniais...
Atsakyti