Įkraunama...
Įkraunama...

11mėn. vaikučių dienos meniu

QUOTE(Dolce55 @ 2010 05 15, 12:12)
Malta, gabaliukais dar mesos neduodu. Darzoves valgem gabaliukais sekmingai o dabar kazkas atsitiko ir jokio gabaliuko nekramto  schmoll.gif  valgo kol matyt alki truputi numalsina o toliau viska spjauna ir geriau liks nedavalgius bet nekramtys  doh.gif  tai tenka su sakute trinti, nes paskui keliasi nakti apie 3 val. valgyt  mad.gif

Gal dantukai kalasi, kad biškį skauda kramtyti?
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 05 15, 12:43)
Gal dantukai kalasi, kad biškį skauda kramtyti?

Dabar lyg ir ramu, bet - kam vargti kramtyt jei galima tik ryti biggrin.gif dziuveseli ar baronke kramto tik spek duoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce55 @ 2010 05 15, 15:06)
Dabar lyg ir ramu, bet - kam vargti kramtyt jei galima tik ryti  biggrin.gif  dziuveseli ar baronke kramto tik spek duoti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tada šiaip įsidirbinėja hihihi.gif Manoji apskritai mažai valgyt pradėjo. Isterikuoja į maitinimo kedutę pasodinta po 2 šaukštų. Nesvarbu ar jogurtuką ar mėsytę valgo, viskas netinka... Jau gal 4 diena gyvena ant dietos. 2 buteliukai mišino ir pora šaukštų maisto ir vandenį pliurina. g.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 05 15, 14:21)
Tada šiaip įsidirbinėja  hihihi.gif  Manoji apskritai mažai valgyt pradėjo. Isterikuoja į maitinimo kedutę pasodinta po 2 šaukštų. Nesvarbu ar jogurtuką ar mėsytę valgo, viskas netinka... Jau gal 4 diena gyvena ant dietos. 2 buteliukai mišino ir pora šaukštų maisto ir vandenį pliurina.  g.gif  mad.gif

Tokia pati situacija ir pas mus doh.gif tinka tik vanduo arba arbatele ir dar baronke, daugiau niekas, tai sedziu ir zaidziu su ja kol bent puse porcijos suvalgo normalaus maisto. bet as nesistebiu kad nevalgo - pas mus namuose +25 laipsniai, langu perdaug neatidarysi, juk ir patys kaip karsta nelabai valgom.
Tiesa siandien tetukas truputi ledais pamaitino tai patenkinta buvo yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2010 03 22, 13:41)

Mes piena naudojame parduotuvini, todel jo neviriname, o pasildau taip, kaip misineli ruosdama. Taip patare gydytoja, sake, kad jau jo kaitinti nereikia. Taip ir darome ir viskas gerai su pilveliu. Gal kiek paketejo visuriukai, bet duodu daugiau vandenuko,obuoliuko, tada geria viskas buna.

Kokį pienuką perkat-1 proc?

QUOTE(Dolce55 @ 2010 05 21, 00:41)

Tiesa siandien tetukas truputi ledais pamaitino tai patenkinta buvo  yahoo.gif

Aš irgi esu davusi paragaut ledų. APlamai, paragaut esu davusi DOBILAS jogurto, kefyro, sumaišyto su tyrele, sausainių GAIDELIS ir LIETUVOIŠKA PASAKA.
Košyčių grūdinių nemėgsta. O mėsytę- tik duok. Ypač kotletukus. Dar patiko liežuvis blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 05 23, 21:06)
Kokį pienuką perkat-1 proc?
Aš irgi esu davusi paragaut ledų. APlamai, paragaut esu davusi DOBILAS jogurto, kefyro, sumaišyto su tyrele, sausainių GAIDELIS ir LIETUVOIŠKA PASAKA.
Košyčių grūdinių nemėgsta. O mėsytę- tik duok. Ypač kotletukus. Dar patiko liežuvis  blush2.gif .

Mes ir valgom galima sakyt kiekviena diena jogurtus, sausainius, varske, surelius, kefyro kazko nelabai geria. Pienelio parduotuvinio bandziau duot 2,5 rieb., uzvirinau, bet jo negere ir truputi pabere tai daugiau nebeduodu. balinu tik kosytes.
O kaip ruosiat kotletukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce55 @ 2010 05 24, 00:14)
Mes ir valgom galima sakyt kiekviena diena jogurtus, sausainius, varske, surelius,  kefyro kazko nelabai geria. Pienelio parduotuvinio bandziau duot 2,5 rieb., uzvirinau, bet jo negere ir truputi pabere tai daugiau nebeduodu. balinu tik kosytes.
O kaip ruosiat kotletukus?  ax.gif

Darau tokius, kaip sau (na panašiai, kaip sau)-tik mažiau prieskonių dedu, bet jų kažkiek dedu. Mušu 1 kiaušinį, dedu dažnaiusiai manų ir kapotą mėsytę. Viskas. ax.gif

O jūs kokį jogurtuką ir kokią varškytę perkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 24 gegužės 2010 - 08:13
QUOTE(Singė @ 2010 05 24, 08:12)
Darau tokius, kaip sau (na panašiai, kaip sau)-tik mažiau prieskonių dedu, bet jų kažkiek dedu. Mušu 1 kiaušinį, dedu dažnaiusiai manų ir kapotą mėsytę. Viskas. ax.gif

O jūs kokį jogurtuką ir kokią varškytę perkat?

Jogurta is pradziu daviau dobila, ir dar kazkoki nepamenu pavadinimo blush2.gif o dabar perku bet koki ekologiska. Siuo metu duodu ta pati kuri pati valgau "biola" (su melynem, su persikais nevalgo) o varske tai liesa rinktine 0,5 proc riebumo, danonki varskyte, ivairius surelius ragaujam. labai skaniai valge sureli su sausainiu ir juodaisiais serbentais. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Norejau pasiklausti ka zadat nuo metuku duot savo mazyliams?T.y koki misinuka?Seip as dar pati maitinu,bet tik ryte ir vakare.Papildomai duodu NAN3.
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2010 05 24, 14:28)
Sveikos mamytes.Norejau pasiklausti ka zadat nuo metuku duot savo mazyliams?T.y koki misinuka?Seip as dar pati maitinu,bet tik ryte ir vakare.Papildomai duodu NAN3.

aš pati maitinau iki 1 m. 4 mėn., tada bandžiau duoti pieno pirktinio, išgirdau gydytojo nuomonę, kad vaikams iki 2 metų reikia mišinuko. nupirkau, mano merginai jis nepatiko schmoll.gif tada kita gydytoja, pas kurią lankėmės, pasakė, kad nuo metų nereikia jokių mišinių g.gif , tai dabar geriame paprastą pirktinį pieną, dukrytei labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2010 05 24, 14:11)
aš pati maitinau iki 1 m. 4 mėn., tada bandžiau duoti pieno pirktinio, išgirdau gydytojo nuomonę, kad vaikams iki 2 metų reikia mišinuko. nupirkau, mano merginai jis nepatiko  schmoll.gif  tada kita gydytoja, pas kurią lankėmės, pasakė, kad nuo metų nereikia jokių mišinių  g.gif , tai dabar geriame paprastą pirktinį pieną, dukrytei labai patinka  thumbup.gif

Man gydytoja balint koses liepe nuo 6 menesio pirktiniu pienu, o kaip nuvaziavom 10 menesiu tai sake tik duok gerti pieno nes as pasakiau kad misnio nenoriu daug duoti kieteja viduriukai, tai jei viskas bus gerai tai pereisim prie pirktinio pieno, pabandysiu duoti liesesni nei 2,5 rieb. ir liepe butinai uzvirinti
Atsakyti
Prieš porą dienų atradau labai gerą dalyką, kuris labai patiko ir mano mažiukui. Tikiuosi, kad patiks ir jūsiškiams smile.gif
Nusipirkite paprasto kefyro maišelyje (tetrapak'ai netinka), įdėkite į šaldymo kamerą ir palaikykite per naktį, kad gerai sušaltų. Išimkite iš šaldytuvo, prakirpkite ir nulupkite maišelį. Įdėkite į dvigubą marlės maišelį ar šiaip tiesiog sulenktą marles gabaliuką, o tą marlę įdėkite į kiaurasamtį. Kiaurasantį galit pakabint virš puodo, kad turėtų kur skystimėlis nuvarvėt. Kai kefyras atitirps ir nuvarvės skystimėlis, marlėje liks labai skani varškytė. Kažkas panašaus į ricotą ar mascarponės sūrį.
Į šią varškytę aš dar primaišau šaldytų sutrintų uogų, trintą obuolį ar bananą. Tikrai labai skanu, maniškis, kuris šiaip labai nevalgus, lapnoja, kad net ausys raitosi. Ir dar svarbus momentas šiais krizės laikais - tai žymiai pigiau nei pirkti vaikiškas varškytes thumbup.gif
Atsakyti