Įkraunama...
Įkraunama...

11mėn. vaikučių dienos meniu

QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 02, 11:53)
saldyta ar sviezia ? file ? ar nefile ?

Ir dar jau kiausinio tryni ar duodate ? varske ?  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Zuvi ir mes jau seniu seniausiai valgom, ivairia, aisku kur kauliuku nera. O varskyte tai jau nuo 6 men valgom.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 02, 09:53)
saldyta ar sviezia ? file ? ar nefile ?

Ir dar jau kiausinio tryni ar duodate ? varske ?  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Siaip perkame file, nes su parasta jau galima nesugraibyti kokios mazos asakeles, kauliuko. Esu menke ir ne file virus gabaleli, tai jau krupsciai ilgai kaulelius rankiojau.
Varske ir valgom, jogurta, kefyra ragavom, kiausini sake iki metu neduoti, bet mes valgem ir nieko,tiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2010 04 02, 19:12)
Siaip perkame file, nes su parasta jau galima nesugraibyti kokios mazos asakeles, kauliuko. Esu menke ir ne file virus gabaleli, tai jau krupsciai ilgai kaulelius rankiojau.
Varske ir valgom, jogurta, kefyra ragavom, kiausini sake iki metu neduoti, bet mes valgem ir nieko,tiko biggrin.gif

vakar ragavom zuvyte thumbup.gif atrodo tiko ir patiko ,pirkau saldyta juros lydeka ne file, nes kazkur skaiciau ,kad is zuvies kaulai ,asakos kazkokiais chemikalais istirpdomi ,ir gaunasi file. Tai patroskinau zuvyte su bulvem ,morka , isdorojau ,sublenderiavau ,ir labai skaniai sukirto mano panele. Kita savaite jau kiausinio tryni bandysim. tiesa ,da vakar daviau bananines miau varskytes, irgi labai valge smile.gif tfu tfu tfu ,kolkas reakciju jokiu.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 04, 17:13)
vakar ragavom zuvyte  thumbup.gif  atrodo tiko ir patiko ,pirkau saldyta juros lydeka ne file, nes kazkur skaiciau ,kad is zuvies  kaulai ,asakos  kazkokiais chemikalais istirpdomi ,ir gaunasi file. Tai patroskinau zuvyte su bulvem ,morka , isdorojau ,sublenderiavau ,ir labai skaniai sukirto mano panele. Kita savaite jau kiausinio tryni bandysim. tiesa ,da vakar daviau bananines miau varskytes, irgi labai valge  smile.gif  tfu tfu tfu ,kolkas reakciju jokiu.

Saunuoles thumbup.gif Mes menke sviezia perkam ne file,skaiciau, kad menke ir lydeka vienos is naudingiausiu. Aspaprasta varskyte su uogom ar tyrele pataisau, labai skaniai ir valgo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mums 11 me. , o cia musu meniu:

9.00 ryziu kose su bananais ir obuoliais (kartais melionu, kriausem ir t.t.)
12.00 4 grudu kose
15.00 mesa su darzovemis
18.00 grikiai su sviestu ir 2 saukstai pieno paprasto parduotuvinio smile.gif
21.00 pienas arba naktine kose
02.00 pieno 210 ml

Labai patinka: duoniukai, obuolys, duona, sausainiai "Psasaka" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 02, 08:03)
o zuvi jus jau visos duodate 11 men vaikams ? kokia duodat ?

mes zuvyte valgom nuo 8 men,dazniausiai lasisa,nezinau gerai tai ar nelabai,bet kitos rusies zuvytes nelabai norejo mazoji,o varskytes kotais nemylim,paima i burnyte paskui rankute is jos issitraukia,ir tepa ant staliuko...zodziu-nekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 02, 10:03)
o zuvi jus jau visos duodate 11 men vaikams ? kokia duodat ?

Mes zuvies iki metu tikrai neragausim, mano pupyte truputi alergiska, o be to, niekur nepaveluosim tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiko mamos 4u.gif

Pirkdamos zuvies file nebukite 100 proc tikros kad nera kaulu. Patikekit kiek radau ju lydekoj doh.gif , nuo to karto bijau net ir duoti mazylei schmoll.gif
Atsakyti
Žuvies duodu tik su pirktine tyrele, kažkaip irgi bijau, nes joje juk ir leistinas kirminų kiekis yra (per teliką rodė laidą) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2010 03 22, 00:04)
Neseniai žiūrėjau laidą apie vaikus, gydytojai rekomendavo iki 2 metų neduoti karvės pieno, geriau mišinėlius vaikui duoti gerti, jei tik kišenė "išgali sumokėti už mišinėlius"  mirksiukas.gif

Aš iki 1,5 metų planuoju mišinuką duoti tikrai. Čia dėl tų visų pienų- mišinių galima ginčytis iki nukritimo. Kiekvienas renkasi kaip nori irnesakyk.gif
Noriu paklausti kokiu pavidalu mėsytę ruošiate leliams savo? Smulkinate, ar gabaliukais duodate?
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 05 14, 10:40)
Noriu paklausti kokiu pavidalu mėsytę ruošiate leliams savo? Smulkinate, ar gabaliukais duodate?

As smulkiai supjaustau ir dar per blenderi truputi pertrinu. Kartais duodu tiesiog labai smulkiai supjauscius, bet reciau - maziau suvalgo taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neziniuke81: 14 gegužės 2010 - 22:23
QUOTE(Ende @ 2010 05 14, 09:40)
Aš iki 1,5 metų planuoju mišinuką duoti tikrai. Čia dėl tų visų pienų- mišinių galima ginčytis iki nukritimo. Kiekvienas renkasi kaip nori  irnesakyk.gif

Malta, gabaliukais dar mesos neduodu. Darzoves valgem gabaliukais sekmingai o dabar kazkas atsitiko ir jokio gabaliuko nekramto schmoll.gif valgo kol matyt alki truputi numalsina o toliau viska spjauna ir geriau liks nedavalgius bet nekramtys doh.gif tai tenka su sakute trinti, nes paskui keliasi nakti apie 3 val. valgyt mad.gif
Atsakyti