Įkraunama...
Įkraunama...

11mėn. vaikučių dienos meniu

QUOTE(Natalija1 @ 2010 01 08, 00:41)
nuraminai, nes jau baigiu isproteti nuo to dazno naktinio maitinimo. Gal ir man po gero menesio bus galimybe issimiegoti  doh.gif

as per visa maitinimo laika pastebejau, kad buvo keli tokie laikotarpiai, kai valgydavo daugiau, ir ne tik nakti, bet ir diena - manau, keisdavosi pieno kokybe gal? ir vaikucio valgymo "stilius" thumbup.gif paskui viskas vel normalizuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2010 01 08, 11:30)
as per visa maitinimo laika pastebejau, kad buvo keli tokie laikotarpiai, kai valgydavo daugiau, ir ne tik nakti, bet ir diena - manau, keisdavosi pieno kokybe gal? ir vaikucio valgymo "stilius"  thumbup.gif  paskui viskas vel normalizuojasi  biggrin.gif

kazkaip mano mazoji visada valgydavo maziausiai tris kartus per nakti... gal todel, kad diena neprivalgydavo g.gif juk tiek vargau kol pripratome koses valgyti doh.gif

mamytes, pasidalinkite skaniu kosiu receptukais... kazkaip pastebejau, kad musu meniu toks gana vienodas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija1: 08 sausio 2010 - 22:33
QUOTE(Natalija1 @ 2010 01 07, 22:41)
nuraminai, nes jau baigiu isproteti nuo to dazno naktinio maitinimo. Gal ir man po gero menesio bus galimybe issimiegoti  doh.gif

Na daznokas,maniske jau tik kokia 6-7 ryto prabunda ir tada gauna pienelio,o vidury nakties tik i lova isipraso ir toliau miega lotuliukas.gif

QUOTE(Natalija1 @ 2010 01 08, 21:31)
kazkaip mano mazoji visada valgydavo maziausiai tris kartus per nakti... gal todel, kad diena neprivalgydavo  g.gif juk tiek vargau kol pripratome koses valgyti  doh.gif

mamytes, pasidalinkite skaniu kosiu receptukais... kazkaip pastebejau, kad musu meniu toks gana vienodas  blush2.gif

As ivedziau kus-kus kosyte ir kukuruzu,pasiteisino mums thumbup.gif Jau ir desreliu po truputi duodu,jau gi didele reikia pratint prie musu maisto,beje ji pati griebiasi.Dar valgom paprasta MU varske su imaisytu kiausiniu ir keliais grudeliais cukraus thumbup.gif

O kazkuri klause apie gimtadieni,tai man irgi aktualu wub.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
pagaliau atradau temele ka duoti 11 men vaikuciui thumbup.gif
suku galva kuo cia ji maitinti doh.gif trintu kosiu nebenori, nori viska ragauti, ka mes valgom, einu pasiskaityti patarimu 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
Musu dienos meniu toks:
7val. keliames
8val. kosyte - manu, grikiu, kus-kus, ryziu itt geriam silta vandenuka(kitokiu gerimu nepripazista mergyte)
~10val. miegucio
~12val. pietaujam - dazniausiai darzoviu sriubyte su mesyte, dar buna bulviu kose su vistiena ir darzovem, Ant greito makaronai su sviestu arba pieneliu ax.gif

~apie 15val pries miega- pienuko 180ml arba varskes apkepas su karves pienuku, jogurtas ar varske su saldytom uogom

17-18val. vakarenei g.b vaisiai, kosyte, hippo desertas is bonkutes,
21val. misinukas ir miegucio
~4val valgom misinuka

Seip valgom visus vaisius, darzoves, maziau valgom pieno produktu ax.gif kiausinio
ne valgom, nebent ieina i kitu gaminiu recepta tongue.gif
Aj ir dar netrinu maisto blenderiais ax.gif
Atsakyti
o va mes tai vargstam su kosem... schmoll.gif nenori ir viskas, ir su pienu ir be jo, ir kitais pagardais ir be pagardu doh.gif
atradau cia pamirsta kuskusa, tai reiks isbandyt gal si patiks ax.gif
ir siaip labai nedaug valgo... bet labai nepergyvenu nes geria dar pienuka mamos, tai mayt kiek jam reikia ir pavalgo 4u.gif tikiuosi ax.gif
Atsakyti
O mums gyd nepatare iki metu nei kiausinio nei varskes, o ziuriu visos beveik duoda. Jogurtą jau teikesi paragaut, anksciau neikisi...Pieno irgi dar neduodu, nes maitinu dar pati. Ryte apie 9:30 košes balintos MP ir su vaisiais, bei trupučiu natūralaus sviestuko (avižinių dribsnių, ryžių, kelių grūdų, grikių - nelabai mėgsta). Pietūs apie 13:30 daržovių košė su mėsyte arba žuvimi. Dažnai duodu pačių sriubą su faršo rutuliukais, tik sutrinu dar, nes tik du dantukai. Duodu ir žirnių sriubos, ir pupelių (šito mamos neminėjo, tai irgi svarbus maistingų medž. šaltinis, mum gyd rekomenduoja maitinimą). Paįvairinu pietų košes ir sorų kruopomis, makaronais. Dar nebandžiau kukurūzų.
Vakare irgi grūdines košes.Tarp maitinimų mėgsta duoną, džiūvėsius, trapučius, obuolius, bananus, javinukus.
Maniškė valgo labai nedaug, bet matyt konpensuoja MP, kurio išgerto kiekio tikrai nematuoju smile.gif
Atsakyti
http://www.mamosdien...dex.php?id=1315
Atsakyti
o tai kiek laiko verdat putpeles kiausini? ir kelis juos duodat per viena karta? nes pvz vistos kiausini tai mano panele visa suvalgo, tai galvoju kaip cia su tais putpeles kiausiniais.... g.gif
Atsakyti
vištos kiaušinį aš verdu 10min. bet iki šiol duodavau tik trynį, įmaišydavau į daržovienę. reikės pabandyti duoti visą. o su kuo jūs duodate kiaušinį?
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2010 01 26, 15:26)
vištos kiaušinį aš verdu 10min. bet iki šiol duodavau tik trynį, įmaišydavau į daržovienę. reikės pabandyti duoti visą. o su kuo jūs duodate kiaušinį?

as tai su sakute sugnaibau ji ir duodu o prikandimui tai duoniuku smile.gif labai skaniai suvalgo thumbup.gif
Atsakyti
Tokiem mažučiam su kiaušinių valgymu, manau, reik atsargiau. Reik labai švarių, sveikų vištų rasti, juk žinot, kuo ten lesinamos tuose kombinatuose... blink.gif
Atsakyti