Įkraunama...
Įkraunama...

11mėn. vaikučių dienos meniu

QUOTE(mindaiva @ 2009 12 15, 23:23)
kaip suprantu dribsnius verdi? nes aš irgi dribsnius, tai galvoju , kai kitos mamos rašo kruopas, gal ne dribsniai ten, na aišku soros ar kukurūzai tai jau kruopos. siūlau pabandyti kuskuso kruopas - labai skaniai mūsų pana valgo

dribsnius thumbup.gif o del kuskuso - 4u.gif aciu, buvau juos visai pamirsusi doh.gif itrauksiu i sios savaites pirkiniu sarasa thumbup.gif

bet mano pana taip obuolius pradejo valgyti, kad jau maisais perku biggrin.gif , tik apsisuka ir jau bado pirstuku i obuoliu puse ir "am am" - suprask mama, laikas obuoliukui odele lupti lotuliukas.gif net kose valgydama pradeda i juos dairytis ir velgi pirstuku baksnoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2009 12 15, 23:40)
dribsnius  thumbup.gif  o del kuskuso -  4u.gif  aciu, buvau juos visai pamirsusi  doh.gif  itrauksiu i sios savaites pirkiniu sarasa  thumbup.gif

bet mano pana taip obuolius pradejo valgyti, kad jau maisais perku  biggrin.gif , tik apsisuka ir jau bado pirstuku i obuoliu puse ir "am am" - suprask mama, laikas obuoliukui odele lupti  lotuliukas.gif  net kose valgydama pradeda i juos dairytis ir velgi pirstuku baksnoti  thumbup.gif

thumbup.gif kažkaip ir mūsiškė valgo, duodu naminį obuoliuką, nulupu - neima, tai panadžiau duot neluptą, ji atkanda, apvalgo, o skurytes išspjauna blink.gif thumbup.gif , pradžioj sėdėjau ir žiūrėjau kaip valgo, labai bijojau doh.gif , bet dabar matau, kad išspjaudo visusr, tai ramiau thumbup.gif

o klausykit dar klausimas - košes ryte ir vakare verdat? kaip valgo vaikai? mūsų ryte košę, pietum daržovės + mėsa ar žuvytė, kiaušinis, pavakariai koks jogurtukas ar varškytė, o vakare košė vėl, ne per daug čia tų košių gaunas? aišku užkandukai visokie dar
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 12 16, 11:24)

o klausykit dar klausimas - košes ryte ir vakare verdat? kaip valgo vaikai? mūsų ryte košę, pietum daržovės + mėsa ar žuvytė, kiaušinis, pavakariai koks jogurtukas ar varškytė, o vakare košė vėl, ne per daug čia tų košių gaunas? aišku užkandukai visokie dar

Musiskis irgi panasiai,tik mes nevalgom nei zuvies,nei kiausinio dar,bet kartu irgi tiek gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 15, 20:29)
Reiks kuriai mamai savo vaiką paskolint,kad išmokytų pieniškas košes valgyt biggrin.gif

...galim priimti 2.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Rutkelyte @ 2009 12 15, 23:40)
del kuskuso
bet mano pana taip obuolius pradejo valgyti,

....kas čia per daiktas, tas kuskusas, pirmą kartą girdžiu g.gif O obuoliai- mėgstamiausias vaisius, net mes negalim valgyti prie mažylės, vis nori ir nori, bet aš dar jį pagremžiu ir duodu, pačiai dar neduodu- gabalais prisiris, nes dar krūminių neturi....anksčiau jį dėdavau į šviežio maisto maitintuvą, bet dabar jau jį prakando ir iš jo nebenori valgyti schmoll.gif

QUOTE(mindaiva @ 2009 12 16, 12:24)
o klausykit dar klausimas -

drinks_cheers.gif mes taip pat valgom, tik dar žuvies neragavom.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 16 gruodžio 2009 - 13:00
o mūsų panelytė pasirodo alergiška pienui sad.gif
tai vat ir laužau sau nuolat galvą, kokius lengvus patiekalus vaikui siūlyt... iš košių ant vandes virtų tai tik avižinę pripažįsta, bet juk nevalgys ji jos kasdien ryte ir vakare g.gif
gal kas pasiūlyt ką galit?
šiaip tai ji mielai kartu su mumis jau viską valgo, tiesiog reikalauja, jei pamato mus valgančius, kad ir su ja dalintumėmes, atskirai nuo jos jau niekaip pavalgyt neišeina, tai patiekalus turim galvot tokius, kad ir skanu visiems būtų, ir mažei priimtina pagal amžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IrinkaLT @ 2009 12 16, 14:18)
o mūsų panelytė pasirodo alergiška pienui sad.gif
tai vat ir laužau sau nuolat galvą, kokius lengvus patiekalus vaikui siūlyt... iš košių ant vandes virtų tai tik avižinę pripažįsta, bet juk nevalgys ji jos kasdien ryte ir vakare  g.gif
gal kas pasiūlyt ką galit?
šiaip tai ji mielai kartu su mumis jau viską valgo, tiesiog reikalauja, jei pamato mus valgančius, kad ir su ja dalintumėmes, atskirai nuo jos jau niekaip pavalgyt neišeina, tai patiekalus turim galvot tokius, kad ir skanu visiems būtų, ir mažei priimtina pagal amžių  smile.gif

...paskaitinėk, čia ne vienos tavo pienuko nevalgo ar negali valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
murce,gerai zinosiu kur kreiptis biggrin.gif
O as vakar kuskuso pirkau,bet kaip idomiai jis paruosiamas g.gif neteko niekada gamint,tai bus isbandymas rolleyes.gif
Atsakyti
O as vakar kuskuso pirkau,bet kaip idomiai jis paruosiamas g.gif neteko niekada gamint,tai bus isbandymas rolleyes.gif

o tikrai, kas tas kuskusas blush2.gif . Ar prie kruopų jo ieškot?
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2009 12 17, 14:34)
o tikrai, kas tas kuskusas  blush2.gif . Ar prie kruopų jo ieškot?

aš perku skanėjos , smulkios kvietinės kruopos smile.gif , vis paįvairina valgiaraštį, ir gana smulkios smile.gif, aga ruošt reik truputį smile.gif bet tik pradžioj baisu atrodo smile.gif
Atsakyti
Nu va nors vienas kruopas maniskis valge thumbup.gif Aisku,priviriau nemazai,nes isbrinko gavosi daugokai doh.gif Bet valge skaniai,pagardinau sviestuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 17, 16:51)
Nu va nors vienas kruopas maniskis valge thumbup.gif Aisku,priviriau nemazai,nes isbrinko gavosi daugokai doh.gif Bet valge skaniai,pagardinau sviestuku drinks_cheers.gif

su tuo ir sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 12 18, 12:29)
su tuo ir sveikinu  4u.gif  4u.gif

Dekoju 4u.gif Bet tik pirma karta,antra kai viriau,nelabai liko patenkintas,as kazkaip ziuriu jam skanu,kas dar neragauta,o po to doh.gif
Atsakyti