Įkraunama...
Įkraunama...

11mėn. vaikučių dienos meniu

QUOTE(Supermixas @ 2009 11 17, 17:22)
O kokias verdi ir ka dedi? Juk pieno tai negalima pilti  g.gif

o kodėl negalima pilti?
Papildyta:
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 16:12)
Cia jei gincytis pradet, butu vel pasaka be galo. Kas kaip nori, tas taip maitina. O jei kas praso patarimu, jie yra nuosirdziai duodami. Bet ne brukama savo nuomone.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano dukra 11mėn smile.gif valgo:
Pusryčiams pieniškas košes.Su karvės pienu verdu grikių,avižų,manų,kukurūzų,ryžių ir vermišėlių košes.
Priešpiečiams valgo varškytę Miau arba varškę padarau su vaisine tyrele arba jogurtą,bananą.
Pietums kartais verdu specialiai jai daržoves su mėsos kukuliu.Šeip stengiuos gamint taip,kad ji galėtų valgyt bendrą maistą rolleyes.gif Sriubytę su frikadelėm,troškiny su daržovėm,kotletukus,bulvių košės išverdu,patroškinu vištienos,tada valgom visi smile.gif jei kepam kepsnius ar valgom kokią silkę ar pan. aišku tada jai verdu atskirai.
Vakarienei vėl pieniškos košės.
Na užkandžiai tai sausainiai,javainiukai,duoniukai,batonas su sviestu,sūrio truputį,virtos dešros gabaliukas,kartais gauna plona riekelę kokio servilato blush2.gif retai... biggrin.gif beje ragavo varškėčio,varškės apkepo.Tokio maisto dar daug nevalgo nes dar reik išmokt kramtyt.Bet pamažu pamažu ragaujam ir suaugusiųjų maisto smile.gif
Atsakyti
O noriu paklausti- kiek kiaušinio duodat? Ir kaip paruošiat, na ar jį vieną virtą duodat ar kaip? Aš tai susmulkinu ir ant duonytės su sviestuku duodu, tai suvalgo apie pusę riekutės skaniai, pati atsikąsdama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 12 02, 13:10)
O noriu paklausti- kiek kiaušinio duodat? Ir kaip paruošiat, na ar jį vieną virtą duodat ar kaip? Aš tai susmulkinu ir ant duonytės su sviestuku duodu, tai suvalgo apie pusę riekutės skaniai, pati atsikąsdama  ax.gif

kiaušinį (trynį)galima įmaišyti į kruopų košę,su daržovių koše ir kaip tu ,kad duodi ant duonikės manau irgi puiku,aš ir taip pabandysiu.
Šiandien va pusryčiams viriau visai šeimynai ryžių košę su trpučiu grietinėlės(liesos)ir džiovintais vaisiais.Tai mažoji irgi skaniai pusryčiavo,tik jai dar patryniau su blenderiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2009 12 02, 14:08)
kiaušinį (trynį)galima įmaišyti į kruopų košę,su daržovių koše ir kaip tu ,kad duodi ant duonikės manau irgi puiku,aš ir taip pabandysiu.
Šiandien va pusryčiams viriau visai šeimynai ryžių košę su trpučiu grietinėlės(liesos)ir džiovintais vaisiais.Tai mažoji irgi skaniai pusryčiavo,tik jai dar patryniau su blenderiu. smile.gif

...gan skaniai skamba, reikia ir man tokia košę išvirti.Šeip jau grūdinių aš nebemalu, nebent vaisia, tai tik dėl jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 12 02, 21:44)
...gan skaniai skamba, reikia ir man tokia košę išvirti.Šeip jau grūdinių aš nebemalu, nebent vaisia, tai tik dėl jų  smile.gif

o aš dribsnius verdu, vis smulkiau smile.gif
Atsakyti
labas mergaites,
Prisipirkau per paroda Hipp sausainiuku maziukui, bet ziuriu, kad jau jam atsibodo jie(nors labai patiko, suvalge dvi dezutes biggrin.gif ), turiu dar viena nauja dezute, parduotuveje jie kainuoja virs 8 Lt, atiduociau uz 5Lt. Vilniuje gyvenanciom snd galeciau atvezti, jei sudomino rasykite i AZ mirksiukas.gif
Mazdaug taip atrodo, tik skirta nuo 10men. ir drabliuku formeles: http://www.sanitex.l...i...=0&plid=436 pakuoteje ju daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 12 03, 20:59)
o aš dribsnius verdu, vis smulkiau  smile.gif

...tai jo, dribsius aš irgi drinks_cheers.gif o tų sausainiukų mažoji nevalgo, nemėgsta, tai ir guli...bandžiau ir su pienuku sutaisyti- bet nevalgo.....
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 12 04, 20:18)
...tai jo, dribsius aš irgi drinks_cheers.gif  o tų sausainiukų mažoji nevalgo, nemėgsta, tai ir guli...bandžiau ir su pienuku sutaisyti- bet nevalgo.....

ir mes turejome sausainiu nusipirke, tai, kai atsisake juos vienus valgyti, pabandziau i kose sudeti, kad istirptu - visai skaniai suvalge thumbup.gif ir ismesti nereikejo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Supermixas @ 2009 11 28, 19:59)
drinks_cheers.gif  Nors ne mano vienos. Si savaite buvo isbandymu, bet laimejo mano panele. Viriau visokias kosytes, pries tai sumaliau su kavamale, vaisiu, tyreliu dejau, nu niekaip doh.gif  Vakar Bebi pirkau premium kosyte, tai valge, manau ties joms apsistosim, vis keliais litais pigiau, bet vistiek prigriebiu milupos, kad netycia neuzprotestuotu biggrin.gif

mano mergina irgi sunkiai perejo nuo Milupos koseliu verysad.gif bet as ja mazumele "apgavau" blush2.gif ir dabar ji jau valgo ivairiu kruopu dribsniu koses, virtas su vandeniu ir su truputeliu sviesto thumbup.gif . o atpratinau nuo pirktiniu taip: kiekviena karta virdavau paprasta kose su vandeniu, ir idedavau keleta sauksteliu Milupos koses. kieki mazinau, kol viena diena ji nepastebejo, kad nebera pirktines koses thumbup.gif dabar jokiu problemu su kosemis nebekyla wub.gif
Atsakyti
tie sausainiukai, daugiau terlinukai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 12 06, 00:13)
tie sausainiukai, daugiau terlinukai  doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
o kiek kartu jusu vaikai miega? maniske tai pradejo 1 karta miegoti diena, bet matosi dar pavargsta. valgome tai mes vis dar taip pat kaip seniau. vakariene ir pusryciai kruopu koses su misineliu, pietu - darzoves su mesa, o pavakariai, bet jie ne visada gaunasi tai duodu vaisiu tyreles is kudikiu maisto. Dar valgo MP, bet labai jau nebeturi kantrybes zisti, tai gauna jos vis maziau ir maziau. Matosi kartais nori musu maisto, betgi dantu dar neturi su kuo sukramtyti. Agresyviai reikalauja rauginto agurko. Tai duodu. Bet iskakoja gabalais. Matosi nesukramto.
Bet vat kaip tik siuo metu dygsta 3 kruminiai is karto. Kai isdygs, tada bandysiu duoti ir kokiu nors varskes apkepo, gal virtinuku.
Atsakyti