Įkraunama...
Įkraunama...

11mėn. vaikučių dienos meniu

QUOTE(gustomama @ 2009 02 27, 14:53)
Sveikos.
mums irgi nusibodo vaikiskos koses,net pucia lauk doh.gif taigis ir man tenka lauzyt galva,ka cia tokio isiulius doh.gif tai duodam sausainiuku su pienuku,tos pacios kiausinienes,mesytes paciam i rankyte duodu,zuvytes,cepelinu thumbup.gif pienisku sriubyciu,varskytes,o siaip tarp valgyma,tai koki obuoli,kriause banana,baronkytes,as perku"kaimiski riestainiai"nera saldus,o kad butu kazkas be E tai sunku rasti,nebent pacioms kepti.

CEPELINU blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 03 03, 12:44)
CEPELINU  blink.gif  doh.gif

nu taip,aisku neprikertam kiek nereik lotuliukas.gif ir kas cia tokio g.gif juk virta bulve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2009 03 05, 23:27)
nu taip,aisku neprikertam kiek nereik lotuliukas.gif ir kas cia tokio g.gif juk virta bulve ax.gif

Na cepelinų mes dar nevalgom, bet valgom košes virtas su pienu, ryte vakare mišinukas, per pietus mėsa arba žuvis su daržovėm, sriubytės (labai mėgsta sriubytę su ryžiais), valgom įvairias Hipp, Bebe košes greit paruošiamas, bet verdu ir pati, įvairiai. Taip pat valgom jogurtą (Dobilas arba Magija be E), kartais duodu sūrelį be priedų. Kiaušinio trynį tik ragaujam.
Tik vat su skysčiais? Kiek jūsų leliukai išgeria skysčių per dieną?
Atsakyti
reiks pabandyt duot ir man tryni,ne nebandem,gal patiks. Su cepelinais gal palukesim smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mums ir kita savaite jau 11 menesiuku.
Norejau paklausi ka duodate savo leliukam vakarienes kad tankiai nesikeltu nakti?
Atsakyti
labas visom,20val.suvalgom kruopu kose,dazniausiai avizine su obuoliu patroskinu,ir 22val. einam miegoti.
Papildyta:
tiesa dar norejau paklausti kokia zuvi duodat savo vaikuciam,ir kaip ja paruosiat?
Atsakyti
QUOTE(liute34 @ 2009 03 19, 13:51)
tiesa dar norejau paklausti kokia zuvi duodat savo vaikuciam,ir kaip ja paruosiat?

Esu skaiciusi, kad galima duoti menkes, pleksnes, juros lydekos.
Mes jau isbandem visas sias zuvis. Nuplaunu gabaliuka zuvies ir paverdu apie 30 min ant nedideles ugnies, o po to sutrinu ir imaisau i darzoviene. Kol kas zuvi su darzovem valgom viena karta per savaite smile.gif
Atsakyti
Niu mes irgi judam link 11 men.dar truputi truksta bet jau visai nedaug... smile.gif Dabar galvoju del zuvytes,as savajam tik viena karta daviau zuvytes,bet kai pasakiau savo daktarei,tai sake dar anksti,nuo metu kazkur reik duot...nors man atrodo jau ir dabar galima ax.gif
Del sriubyciu,tai geda pasakyti,bet as savajam visai ju neverdu,labai nustebau,kai paraset kad verdat,niu juk verdi darzoviene su mesyte,tai kaip ir tas pats manau unsure.gif
Bandziau duoti maziukui kiausinienes,o dariau taip:bet as kepiau ir baltyma,gal negalima blush2.gif
i keptuve imusiau putpeliu kiausinius,bet nepyliau jokio aliejaus nieko,ant silpnos ugnies,kai sukietejo,susmulkinau su ryziais ir daviau,nlb valge blush2.gif bet jis dabar pas mane labai nevalgus pasidare
mes turim dar tik 4 dantukus ir tai virsutiniai dar vos islinde blush2.gif
Beje dar duodu jogurto,varskytes,baronku,duodu taleriu (nors net nzn ar galima,bet maiskis labai kerta),dar kukuruzu
o gal zinot ar meliona galima duot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligituka: 22 kovo 2009 - 13:19
QUOTE(ligituka @ 2009 03 22, 14:17)
Bandziau duoti maziukui kiausinienes,o dariau taip:bet as kepiau ir baltyma,gal negalima  blush2.gif
i keptuve imusiau putpeliu kiausinius,bet nepyliau jokio aliejaus nieko,ant silpnos ugnies,kai sukietejo,susmulkinau su ryziais ir daviau,nlb valge  blush2.gif bet jis dabar pas mane labai nevalgus pasidare

Na, kas del kiausinio, tai pradziai tik tryni galima, nes baltymas alergizuoti gali. Beje, kiausiniene ruosti patartina garuose, o keptuveje schmoll.gif

O musu gydytoja sako, kad jeigu jau valgot zuvi, tada kitu produktu maziau duokite, kuriuose yra baltymu, tarkim maziau varskes, jogurto...o jau nuo metu drasiau galima ragauti rolleyes.gif
Atsakyti
MUMS TUOJ 11MEN IR MES PRADEJOM VISKA VALGYTI, NES KOSES SAVO ATSISAKO. REKIA, MANE TASO UZ RANKOVES KAI VALGAU. TENKA DUOTI. DEDU I MAISTA LABAI NEDAUG DRUSKOS, PIPIRU, STENGIUOSI KUO DAUGIAU VIRTO IR TROSKINTO. PUIKIA VALGO, O JAU LAIMINGA 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, ir as pasidalinsiu ka valgo mano sunelis
apie 8- mp
apie 11 ivairios kosytes
14-15 sriubyte, arba darzoviene kose
17-18 morku ir obuoliu sultis (pati spaudziu is savo isaugintu morku ir obuoliu)
apie 19- pieniska kose
ir nakciai vel mp
karta per savaite valgo zuvi, megsta bananus, grauzia baronkus, marinuotus agurkus megsta irgi pagrauzti g.gif , sausainius su vaisiais, buna dienu kad labiau valgo mp nei paprasta valgi.
dabar prasidejo nevalgimo laikotarpis, tik mp, arbata ir sultis, ir per pietus sriubos uzvalgo ir viskas doh.gif
sekmes
Atsakyti
kaip smagu, kad vaikuciai dar valgo mp. o maniske jau beveik atsisake, mano vaikai kaip uzprogramuoti, 11 men gimtadienio proga mp atsisako verysad.gif as tai dar ir galeciau ir noreciau, bet neima ir viskas, kanda, rekia, atrodo, kad kazkokia slykstyne siulau doh.gif
Atsakyti