Įkraunama...
Įkraunama...

11mėn. vaikučių dienos meniu

QUOTE(braske11 @ 2007 08 16, 10:09)
O mums ir tai nemacija doh.gif Kazkuria diena, net verkiau doh.gif tokia skania kosyte padariau, isviriau soru kruopu, paskui idejau kubeliais moliuga, pagardinau pienuku ir sviestuku, pertiniau IR PATI SUVALGIAU doh.gif

Va va ir man tas pats telikas tai be jokiu kalbu yra ijungiamas ir grazuoju ir piktuoju ir is pradziu vos ne tinta su tevu sokom ir vistiek tas pats dabar tai galvoju gerai isisiks tai valgis jau kokia sav nevalgo ir nekisu bet vis tiek sirdi skauda beje brokoliu sriubyte labai skani buvo aisku man ir teciui aciu 12345 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidutedd @ 2007 08 16, 16:10)
Va va ir man tas pats telikas tai be jokiu kalbu yra ijungiamas ir grazuoju ir piktuoju ir is pradziu vos ne tinta su tevu sokom ir vistiek tas pats dabar tai galvoju gerai isisiks tai valgis jau kokia sav nevalgo ir nekisu bet vis tiek sirdi skauda beje brokoliu sriubyte labai skani buvo aisku man ir teciui aciu 12345 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(braske11 @ 2007 08 16, 10:09)
O mums ir tai nemacija doh.gif Kazkuria diena, net verkiau doh.gif tokia skania kosyte padariau, isviriau soru kruopu, paskui idejau kubeliais moliuga, pagardinau pienuku ir sviestuku, pertiniau IR PATI SUVALGIAU doh.gif

verysad.gif Bet kažką jis vistiek valgo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 07 27, 10:30)
Sveikuciai, koks geras receptukas, butinai ji isbandysiu siandien thumbup.gif O as noriu pasiulyti toki: 100gr bulvytes ir 100 gr moliugo isverdam, tuomet sudeti 50gr varskes ir kartu su moliugu ir bulvyte isplakti su blenderiu, ideti sviestuko pagardinti pienuku. Taip gerai gavosi, bet mano gurmanas suvalge tik du saukstus doh.gif Gal jusu leliukams patiks? mirksiukas.gif

Manoji jau seniai atsisakė visko, kas sutrinta.
QUOTE(vaidutedd @ 2007 08 14, 15:10)
zinai kol buvom sventojoj negalejau patiket kaip mano merga valge net kakodavo po ketris kart per diena tik gryzom namo vel viskas isnaujo nu visiskai beveik nevalgo manau kad iltiniai dantys bet man nelaiko nervai nesuprantu kuo ji gyva doh.gif

Va čia ir man buvo mistika - visą savaitę Šventojoje mūsų vaikas buvo besotis - vis niam niam ir niam niam. O dabar vėl visaip, bet ne taip ir blogai.
Atsakyti
Tiems,kam reikia daugiau mėsytės

Reikės: vištienos filė nedidelio gabaliuko, morkytės, bulvytės, gabaliuko cukinijos (gerai prinokusios) arba moliūgo, žiupsnelio druskytės.
Gaminimas : į puodą su pasūdytu vandeniu sudedame supjaustytą gabaliukais filė ir palaukiame iki virimo, tada nugreibiame putas. Dabar galima sudėti supjaustytas likusias daržoves.Jas galima dėti visas iš karto. Virti tol, kol mėsytė suminkštės. Tuomet sutrinti grūstuve ir - niam! Tinka valgyti su grietine ir ne tik vaikučiams
! 4u.gif
Atsakyti
musiskis tai spagecius puikiai doroja:)
O praeita savaite uztiko brolio sokolada... ir nepasididziavo.... siaubas kaip buvau issigandus - bet nieko...
Atsakyti
sveikos 4u.gif mums 10.5 men. bet valgom labai daug,ir kuo daugiau mesytes tuo geriau,aisku as niekada nepadauginu,50gr.per diena,labai patinka pietums kai verdu vistos blauzdele,ja sublenderiuoju o darzoves su grustuve sutrinu thumbup.gif taip pat darau ir versiuka su jautiena.dedu dar ryziu,morkos,cukinijos,krapu,petrazoliu,ziedinio kopusto,visokiu darzoviu,ir nedarau jau labai tirstos visada palieku truputi sultinio,kad butu slapesne.maniskis jau kramto gerai,duodu obuoli paciam grauzti,baronkas.Tik va desreliu dar nedaviau,gal dar palauksiu,zuvi bandem ,bet pabere,jogurto ir netoleravo verysad.gif gal dar per anksti.vakarienei visada valgome MILUPOS arba HIPP koses saldziu sapnu suvalgo apie 200gr.jos socios ir skanios smile.gif sekmes
Papildyta:
QUOTE(belosneska @ 2007 09 26, 17:22)
sveikos 4u.gif mums 10.5 men. bet valgom labai daug,ir kuo daugiau mesytes tuo geriau,aisku as niekada nepadauginu,50gr.per diena,labai patinka pietums kai verdu vistos blauzdele,ja sublenderiuoju o darzoves su grustuve sutrinu thumbup.gif taip pat darau ir versiuka su jautiena.dedu dar ryziu,morkos,cukinijos,krapu,petrazoliu,ziedinio kopusto,visokiu darzoviu,ir nedarau jau labai tirstos visada palieku truputi sultinio,kad butu slapesne.maniskis jau kramto gerai,duodu obuoli paciam grauzti,baronkas.Tik va desreliu dar nedaviau,gal dar palauksiu,zuvi bandem ,bet pabere,jogurto ir netoleravo verysad.gif gal dar per anksti.vakarienei visada valgome MILUPOS  arba HIPP koses saldziu sapnu suvalgo apie 200gr.jos socios ir skanios smile.gif sekmes

bet kaip jus mandrai jau visi viska valgote,mums dar toli iki bendros virtuves verysad.gif
Atsakyti
Tai prašom temptis,lygiuotis!Ir nepamiršti,kad nuo 9 mėn. negerai viską blenderiuoti,nes vaikutis turi patss po truputuką pakramtyti,nebent visai dantukų neturėtų...Bet čia būtų išimtis.Tik ar sriubytes pertrintas galima,o kitkas kramtyti,kramtyti!Metukų jau viską reikia valgyti!Kad nuo jogurto bėrė,tai kitą pabandykit,labai gerai toleruojami yra HIPP varškytės su vaisiais ir pan bei GEFILUS VALIO KIDS.
Atsakyti
brangiosios mamytes, gal kas zinote, ar girdejote, kiek 11 mėn amziaus vaikutis turetu isgerti pienuko. pradedu atpratinti nuo kruties, ir mazasis visai nebenori pieno. labai laukiu ziniu.
Atsakyti
Maniskis is manes dienos metu jau gal menuo kategoriskai atsisako valgyti. o nakti tik duok doh.gif Pas mane pienuko toks jausmas kad visai nebeliko, tai pries uzmiegant uzvalgo ir nakti pasiciulpineja tiek sykiu kiek atsibunda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(12345 @ 2007 09 26, 22:25)
Tai prašom temptis,lygiuotis!Ir nepamiršti,kad nuo 9  mėn. negerai viską blenderiuoti,nes vaikutis turi patss po truputuką pakramtyti,nebent visai dantukų neturėtų...Bet čia būtų išimtis.Tik ar sriubytes pertrintas galima,o kitkas kramtyti,kramtyti!Metukų jau viską reikia valgyti!Kad nuo jogurto bėrė,tai kitą pabandykit,labai gerai toleruojami yra HIPP varškytės su vaisiais ir pan bei GEFILUS VALIO KIDS.

Na maniskis Hipp varskyte spjauna toliau nei mato lotuliukas.gif o va paprasta labai megsta:)
mastau-gal 11 menesiu vyrui jau galima kokiu varsketuku isvirti vakarienei g.gif Bet turbut dar per anksti... liksim prie kosiu , mamos pieno ir spageciu lotuliukas.gif

Beja, su viena prekiautoja mesa labai "susibiciuliavom" (pastoviai perkam ir plepam) tai sako vistienos savo anukam (irgi metuku neturintiems ) neduoda, nes neva labai nekuo tos vistos atpenimos ir pan. labiausiai pataria pirkt jautienos kryzine dali ( is kiaulienos- ispjova) ir jokiais budais maltos mesos prekybos centruose pirktos mazyliams neduot.
Atsakyti
labai panasi situacija ax.gif matyt jau laikas tik naktim maitinti. bet bent jau tai gerai, kad nereikia keltis gaminti misinuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2007 10 05, 00:08)
Na maniskis Hipp varskyte spjauna toliau nei mato lotuliukas.gif o va paprasta labai megsta:)
mastau-gal 11 menesiu vyrui jau galima kokiu varsketuku isvirti vakarienei g.gif  Bet turbut dar per anksti... liksim prie kosiu , mamos pieno ir spageciu lotuliukas.gif

Beja, su viena prekiautoja mesa labai "susibiciuliavom" (pastoviai perkam ir plepam) tai sako vistienos savo anukam (irgi metuku neturintiems ) neduoda, nes neva labai nekuo tos vistos atpenimos ir pan. labiausiai pataria pirkt jautienos kryzine dali ( is kiaulienos- ispjova) ir jokiais budais maltos mesos prekybos centruose pirktos mazyliams neduot.

Apie maltą mėsą pilnai sutinku-reikia pačiai susimalt,o vištiena ir parduotuvėje nieko, nes jei būtų penima neaišku kuom,tai vištos būtų labai mėsingos ,o ne tokios nupeipelės. Varškėtukų kaip tik gali duoti,aš aksčiau buvau įdėjusi rreceptuką,labai minkšti ir tinka dar mažesniems,nes labai švelnūs,o varškės dedama nedaug visai.Vaikas pagrinde kpšes gaudamas gali apetitą prarasti ar nenorėti kitokio maisto,čia reiktų atsagiau-įvairovė visada tik į naudą.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti