Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

Pati pries pora savaiciu pradejau daryti ultragarsini valyma,nes mechaninio niekada nenorejau daryti,ir galiu pasakyti likau laabai pati nustebinta rezultatais.Beje pirkau brangesni patikima aparata,nes tikrai ne visu gamintoju jie vienodi ir tinkamai atlieka savo darba.Nepagailejusi sumoketi brangiau,pamaciau,kad tikrai neapsirikau.
Ir merginos,neapsigaukite,sio valymo nederetu daryti dazniau nei kas menesi,rezultatai turi buti is karto. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandramasiukaite: 12 lapkričio 2013 - 00:32
Gal galetumet parodyti nuotraukyte as nuoroda internete,kaip atrodo tas aparaciukas? Aciu :-)
Atsakyti
kaip sekasi ruosti veiduka vasaros saulei? smile.gif
Atsakyti
Dedu ir aš didelį,didelį pliusą High Care centrui 4u.gif Dariausi ultragarsinį veido valymą. Aišku,man karto per mažai, bet jau pats aptarnavimas.. thumbup.gif Seniai kur nors taip jaukiai buvau priimta. O ir kosmetologė tikra profesionalė. Nerealu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kur galeciau isklausyti koki seminara,kaip dirbti ultrgarso aparatu?
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 05 24, 18:52)
Dedu ir aš didelį,didelį pliusą High Care centrui  4u.gif  Dariausi ultragarsinį veido valymą. Aišku,man karto per mažai, bet jau pats aptarnavimas..  thumbup.gif  Seniai kur nors taip jaukiai buvau priimta. O ir kosmetologė tikra profesionalė. Nerealu  4u.gif  wub.gif

ar apie sita kalbate ?
http://www.groziocen...do-valymas.html

Atsakyti
Sveikos,

Gal galetumete rekomenduoti Vilniuje veido valyma ultragarsu?
Dekui
Atsakyti