Sveikos! Vakar apturėjau progą pasidaryti ultragarsinį veido valymą. Žinant, kiek daug merginų/moterų kovoja dėl gražesnės odos, pasidalinsiu įspūdžiais.
Įprasta odos būklė. Labai daug inkštiriukų ant nosies ir skruostų, odos nelygumai, tačiau spuogai beveik niekada neiškyla.
Ultragarsinis valymas. Aplinka - raminanti ir skaniai kvepianti, tikrai gerai nuteikia. Atsiguli, užkloja pledu, ir pradeda valyti makiažą. Tuomet prijungia laidą prie liemenėlės, ir parodo ultragarsinį aparačiuką - atrodo lyg gremžtukas. Juo ir "važiuoja" per veido odą; jausmas - lyg švelniai gremžtų. Parodė ir kas lieka ant gremžtuko: tokie skysti pilkšvi nešvarumai. "Praeina" pro veiduką porą kartų, apvalo pieneliu, ir įmasažuoja serumo. Įjungia lazerinę lempą, pašvitina kelis kartus. Tuomet užtepa kaukę 20-čiai minučių. Visa procedūra užtrunka apie valandą.
Rezultatas. Iškart po procedūros oda labai blizga (tikriausiai dėl kaukės). Inkštiriukai tikrai neišnyko. Pastebėjau, kad ties žandikauliu buvę keli spuogeliai susitraukė. Šiandien jų kaip ir nebėra. Tepdamasi kokosų aliejumi jaučiau, kad oda labai, labai lygi, tokia švelni dar niekada nebuvo. Įdėmiai apžiūrėjau inkštirus - mano pagrindinius priešus. Jie liko, bet mažiau pastebimi, tokie pilkesni nei juodi.
Ar bandysiu dar kartą? Nuvaliusi makiažą, kosmetologė man iškart patarė darytis dar kartą po savaitės, jei patiks. Užsirašiau, nes sakė, jog padarys tokia pačia kuponine kaina (mokėjau 50Lt, įprasta kaina yra 100-120Lt). Tik pasidariusi antrą valymą, galėsiu nuspręsti, ar šis ultragarsinis valymas vertas įprastinės kainos (kuri man, studentei, yra tikrai per didelė, jei trokštamų rezultatų neduoda!).
Bendrai, manau, jog yra du svarbiausi tokio valymo pliusai:
- nedrasko, negadina odos.
- išdžiovina spuogelius.