Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

Na ar lankotes dar kasnors pas beata didziojoje gatveje? kokia kaina dabar pas ja veido valymo?
Atsakyti

g.gif turbut daugiau reklamos nei naudos.
Atsakyti
Darausi taipogi mechanini veido valyma.Ir erzina tai ,kad vel po keliu savaiciu veidas buna nusetas tomis poromis doh.gif o tai norisi,kad jis amzinai butu svarus biggrin.gif
Atsakyti
laba,
as siandiens eisiu daryti darytis vakuumini veidos valyma i High care Kaune ziuresiu, kuom jis toks ipatingas smile.gif
Atsakyti

pabandyti verta, gal ispres kokias problemas.. as po 2 savaiciu atrodziau kaip pries valyma, todel nebeeinu daugiau verysad.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko lankytis cia

čia

ultragarsiniam veido valymui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo creative: 31 kovo 2010 - 17:02
nea, bet sudomino jis mane kazkaip.
ten matau galima 4 kartu kursa pirkti uz 500 lt, gal kas norit pusiau isigyti su manim, t.y. po dvi proceduras? manau uztektu pilnai- viena siam pavasariui, kita rudeniui smile.gif ir kainuotu 250, o ne 300
Atsakyti
Sveikutes,
ir as esu isbandzius 4u.gif
bet nieko gero negaleciau pasakyti po 8 valimu gal tik veidukas pasviesejo daugiau nieko verysad.gif dariausi high care Kaune
Papildyta:
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 04 10, 23:06)
Sveikutes,
ir as esu isbandzius 4u.gif
bet nieko gero negaleciau pasakyti po 8 valimu gal tik veidukas pasviesejo daugiau nieko verysad.gif dariausi high care Kaune

beja sumokejau uz kiekviena po 110lt daug pinigeliu gavos kaip i bala doh.gif
Atsakyti
nu susiradau kosmetologe viena ultragarsiniam-rugstiniam veido valymui..ziuresim kas cia bus.. g.gif baisu biski...bet jau taip nusibodo tas mechaninis reik ir sita isbandyti..prisiskaiciau ir + ir - na kaip sakiau ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 07 19, 17:37)
nu susiradau kosmetologe viena ultragarsiniam-rugstiniam veido valymui..ziuresim kas cia bus.. g.gif  baisu biski...bet jau taip nusibodo tas mechaninis reik ir sita isbandyti..prisiskaiciau ir + ir - na kaip sakiau ziuresim ax.gif

pas kokia kosmetologe darei? kaip pavyko?
Atsakyti
QUOTE(zitaite @ 2010 07 28, 19:32)
pas kokia kosmetologe darei? kaip pavyko?
susiradau kosmetologe is centro..kaip cia pasakius,tikejausi kazko geresnio..nes isvale normaliai tik smakra,o kaktos beveik nepaliete... tik biskuti su migdolinem rugstimi pasveite ten ir tiek..aisku pasake,kad is vieno karto neimanoma visko isvalyti ir reikes apsilankyti dar jeigu nori didesnio efekto(na cia visos jos taip sako,bet tai juk tiesa istiesu ax.gif )aisku poto is karto iskilo tokiu spuogeliu ,paserpetojo po valymo,bet man taip visados galima sakyti buna... smile.gif tai tiek...

ai beje, dar pamirsau pasakyti ,kad to ultragarsinio net nebuvo..as ji isivaizdavau kazkaip kitaip visai..buvo paprastas valymas su rugstimis.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 30 liepos 2010 - 08:37
smile.gif
QUOTE(Trendy_ @ 2010 07 30, 09:33)
susiradau kosmetologe is centro..kaip cia pasakius,tikejausi kazko geresnio..nes isvale normaliai tik smakra,o kaktos beveik nepaliete... tik biskuti su migdolinem rugstimi pasveite ten ir tiek..aisku pasake,kad is vieno karto neimanoma visko isvalyti ir reikes apsilankyti dar jeigu nori didesnio efekto(na cia visos jos taip sako,bet tai juk tiesa istiesu ax.gif )aisku poto is karto iskilo tokiu spuogeliu ,paserpetojo po valymo,bet man taip visados galima sakyti buna... smile.gif tai tiek...

ai beje, dar pamirsau pasakyti ,kad to ultragarsinio net nebuvo..as ji isivaizdavau kazkaip kitaip visai..buvo paprastas valymas su rugstimis.. rolleyes.gif

Aš irgi tikriausiai pas tą pačią buvau smile.gif man taip pat tik su rūgštim nuvalė ir tiek, dar kartą sakė ateit, tai dar nuseisiu pažiūrėsiu ką sakys. smile.gif
Atsakyti