Na ar lankotes dar kasnors pas beata didziojoje gatveje? kokia kaina dabar pas ja veido valymo?

laba,
as siandiens eisiu daryti darytis vakuumini veidos valyma i High care Kaune ziuresiu, kuom jis toks ipatingas
as siandiens eisiu daryti darytis vakuumini veidos valyma i High care Kaune ziuresiu, kuom jis toks ipatingas

nea, bet sudomino jis mane kazkaip.
ten matau galima 4 kartu kursa pirkti uz 500 lt, gal kas norit pusiau isigyti su manim, t.y. po dvi proceduras? manau uztektu pilnai- viena siam pavasariui, kita rudeniui
ir kainuotu 250, o ne 300
ten matau galima 4 kartu kursa pirkti uz 500 lt, gal kas norit pusiau isigyti su manim, t.y. po dvi proceduras? manau uztektu pilnai- viena siam pavasariui, kita rudeniui

Sveikutes,
ir as esu isbandzius
bet nieko gero negaleciau pasakyti po 8 valimu gal tik veidukas pasviesejo daugiau nieko
dariausi high care Kaune
Papildyta:
beja sumokejau uz kiekviena po 110lt daug pinigeliu gavos kaip i bala
ir as esu isbandzius

bet nieko gero negaleciau pasakyti po 8 valimu gal tik veidukas pasviesejo daugiau nieko

Papildyta:
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 04 10, 23:06)
Sveikutes,
ir as esu isbandzius
dariausi high care Kaune
ir as esu isbandzius

beja sumokejau uz kiekviena po 110lt daug pinigeliu gavos kaip i bala

QUOTE(Trendy_ @ 2010 07 19, 17:37)
nu susiradau kosmetologe viena ultragarsiniam-rugstiniam veido valymui..ziuresim kas cia bus..
baisu biski...bet jau taip nusibodo tas mechaninis reik ir sita isbandyti..prisiskaiciau ir + ir - na kaip sakiau ziuresim 

pas kokia kosmetologe darei? kaip pavyko?
QUOTE(zitaite @ 2010 07 28, 19:32)
pas kokia kosmetologe darei? kaip pavyko?
susiradau kosmetologe is centro..kaip cia pasakius,tikejausi kazko geresnio..nes isvale normaliai tik smakra,o kaktos beveik nepaliete... tik biskuti su migdolinem rugstimi pasveite ten ir tiek..aisku pasake,kad is vieno karto neimanoma visko isvalyti ir reikes apsilankyti dar jeigu nori didesnio efekto(na cia visos jos taip sako,bet tai juk tiesa istiesu 

ai beje, dar pamirsau pasakyti ,kad to ultragarsinio net nebuvo..as ji isivaizdavau kazkaip kitaip visai..buvo paprastas valymas su rugstimis..

QUOTE(Trendy_ @ 2010 07 30, 09:33)
susiradau kosmetologe is centro..kaip cia pasakius,tikejausi kazko geresnio..nes isvale normaliai tik smakra,o kaktos beveik nepaliete... tik biskuti su migdolinem rugstimi pasveite ten ir tiek..aisku pasake,kad is vieno karto neimanoma visko isvalyti ir reikes apsilankyti dar jeigu nori didesnio efekto(na cia visos jos taip sako,bet tai juk tiesa istiesu
)aisku poto is karto iskilo tokiu spuogeliu ,paserpetojo po valymo,bet man taip visados galima sakyti buna...
tai tiek...
ai beje, dar pamirsau pasakyti ,kad to ultragarsinio net nebuvo..as ji isivaizdavau kazkaip kitaip visai..buvo paprastas valymas su rugstimis..

Aš irgi tikriausiai pas tą pačią buvau