Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

QUOTE(kkkristuxe @ 2009 05 11, 13:13)
esu 2 kartus dariusi mechaninini gilumini veido valyma, galiu pasakyt, kad po jo tikrai pagerejo 4u.gif galvoju, gal megint dar , tik idomu, kokia jusu nuomone apie toki valyma? gal bandet?  g.gif

klausi apie mechanini? man tai nepatinka, nes skauda, pridaro zaizdu, kurios paskui gyja ilgai, demiu, randai ir tt. jau ir taip oda ne stebuklas, o kai ja dar labiau traumauja, spaudo viska, nes maziausius spuogelisu, kurie gal net ateityje neiskiltu. Man tai nekas. Po to savaite gydytis padarinius tenka. Be maskavimo nei is vietos.
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 12, 13:31)
klausi apie mechanini? man tai nepatinka, nes skauda, pridaro zaizdu, kurios paskui gyja ilgai, demiu, randai ir tt. jau ir taip oda ne stebuklas, o kai ja dar labiau traumauja, spaudo viska, nes maziausius spuogelisu, kurie gal net ateityje neiskiltu. Man tai nekas. Po to savaite gydytis padarinius tenka. Be maskavimo nei is vietos.

ir man mechaninis nepainka, todel ir susigundziau siuo valymu, bet .... nzn net ka daugiau kad isvalytu visas poras g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kalusykit tai vis delto kur visu isgirta kosmetologe Beata dirba? g.gif Didziojoje g. Ericson Laboratoire salone ar Pamenkalnio g. kazkuriame salone? g.gif
Galvoju, gal reiktu isbandyti ta ultragarsini valyma.
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2009 05 18, 14:38)
Sveikos merginos, kalusykit tai vis delto kur visu isgirta kosmetologe Beata dirba?  g.gif Didziojoje g. Ericson Laboratoire salone ar Pamenkalnio g. kazkuriame salone?  g.gif
Galvoju, gal reiktu isbandyti ta ultragarsini valyma.

Gali būti kad ir ten ir ten tongue.gif Būtų geriausia pasiskambinti ir pasiklausti, nes numeris išlikęs tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 18, 14:42)
Gali būti kad ir ten ir ten tongue.gif  Būtų geriausia pasiskambinti ir pasiklausti, nes numeris išlikęs tas pats mirksiukas.gif

taip ir reiks padaryti.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Stai, pres keles minutes paskambinau i salona Pamenkalnio g, uzsirasyti Ultrag. veido valymui ir ka?? Ogi, nebedaro unsure.gif Atsake, kad kolmetologes, kurios ji dare nebedirba verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 21 gegužės 2009 - 17:10
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 21, 18:08)
Stai, pres keles minutes paskambinau i salona Pamenkalnio g, uzsirasyti Ultrag. veido valymui ir ka?? Ogi, nebedaro unsure.gif Atsake, kad kolmetologes, kurios ji dare nebedirba verysad.gif

Dabar ta kosmetologė dirba Didžiojoje g.(priešais Čili piceriją berods), grožio salono Enzo patalpose. Pasiskaitinėk kelis puslapius atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 21, 23:23)
Dabar ta kosmetologė dirba Didžiojoje g.(priešais Čili piceriją berods), grožio salono Enzo patalpose. Pasiskaitinėk kelis puslapius atgal mirksiukas.gif

Labai dekui thumbup.gif Pasiieskosiu smile.gif
Atsakyti

Buvau tam ultragarisniam veido valyme, pas Beata.Na ir ka - ogi nieko.Skausmo kazkokio didelio nejauciau, kenteti tikrai galima. Grizusi namo, kai pamaciau save veidrodyje tikrai veidukas atrode graziai, neparaudes, isvalytas.Ypac gerai isvalo tuos juodus inkstyrus ant nosies ir sutraukia poras, bet tokiu smulkiu spuogiuku nelabai isvale schmoll.gif Po kokios savaites, vel viskas is pradziu.Kokia buvau isberta tokia ir esu. Net nezinau ar dar verta eiti ir moketi nemazus pinigelius g.gif Pati Beata siule ateiti dar po dvieju savaiciu padaryti "uztvirtinima" ir paskui kas menesi vaiksciot kol susitvarkys.Bandysiu artimiausiu metu eiti antra karta, taciau jeigu vel oda taip greit susiters, teks ieskot kazko veiksmingesnio.
Atsakyti
Na o as buvau apsilankiusi Kaune,High Care centre darytis vakumo-ultragarso proceduros,taciau jokio ypatingo poveikio nepastebejau. Buwau du kartus. Zinoma,sake,kad reik bent i sawaite po kartu ir taip menesi laiko.. Taciau is pirmu dwieju kartu nepamaciusi jokiu rezultatu daugiau nebejau..
Papildyta:
Pamirsau pamineti,jog ten atradau ir pliusu smile.gif)) Tai BeneXere kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 09 26, 23:06)
Buvau tam ultragarisniam veido valyme, pas Beata.Na ir ka - ogi nieko.Skausmo kazkokio didelio nejauciau, kenteti tikrai galima. Grizusi namo, kai pamaciau save veidrodyje tikrai veidukas atrode graziai, neparaudes, isvalytas.Ypac gerai isvalo tuos juodus inkstyrus ant nosies ir sutraukia poras, bet tokiu smulkiu spuogiuku nelabai isvale schmoll.gif Po kokios savaites, vel viskas is pradziu.Kokia buvau isberta tokia ir esu. Net nezinau ar dar verta eiti ir moketi nemazus pinigelius g.gif Pati Beata siule ateiti dar po dvieju savaiciu padaryti "uztvirtinima" ir paskui kas menesi vaiksciot kol susitvarkys.Bandysiu artimiausiu metu eiti antra karta, taciau jeigu vel oda taip greit susiters, teks ieskot kazko veiksmingesnio.

jei ne paslaptis, kiek sumokejote uz valyma pas beata? ir ar ejote i salona didziojoje g. ?
Atsakyti
QUOTE(gintariukeee @ 2009 09 29, 16:38)
Na o as buvau apsilankiusi Kaune,High Care centre darytis vakumo-ultragarso proceduros,taciau jokio ypatingo poveikio nepastebejau. Buwau du kartus. Zinoma,sake,kad reik bent i sawaite po kartu ir taip menesi laiko.. Taciau is pirmu dwieju kartu nepamaciusi jokiu rezultatu daugiau nebejau..
Papildyta:
Pamirsau pamineti,jog ten atradau ir pliusu smile.gif)) Tai BeneXere kosmetika 4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi ten atradau Benexere, bet as pirma atradau kuno linija, o tu kaip suprantu veido smile.gif
Gali prie kosmetiku gamintoju ilisti, ten yra Benexere kosmetikos skyrelis ir daznai idomiai Benexere kosmetikos gerbejos, o kartais ir pacios kosmetologes, diskutuoja
Atsakyti