Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

QUOTE(Jovita23 @ 2009 05 08, 08:50)
Tai as dabar nesuprantu nieko.

Beata iš Vijolės perėjo į Habitus tai 100%, bet buvau pas ją prie Naujus Metus, gali būti kad čia ir vėl ji perėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 08, 09:53)
Beata iš Vijolės perėjo į Habitus tai 100%, bet buvau pas ją prie Naujus Metus, gali būti kad čia ir vėl ji perėjo biggrin.gif

as vasario menesi buvau irgi habitus pas ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 05 08, 08:50)
Tai as dabar nesuprantu nieko. Beata, jaunute ta tyli blondine dirbo Vijoles grozio salone, esanciame Pamenkalnio 25. Tai ji dabar kazkur parejo?
Ir apskritai toki ultragarsini gilumini veido valyma darydavo ji viena Vilniuje ir butent tame grozio salone.
Tai dabar dar toki valyma daro grozio salone Enzo ir Habitus kitos kosmetologes? Sie salonai neturi internetiniu svetainiu, todel negaliu pasiskaityti.
Toks veido valymas man buvo geriausias, bet del pinigu trukumo koki pusmeti nejau, todel nesuprantu, kur dabar vel galiu ji pasidaryti:)
Aciu, kas gales man atsakyti.

Va čia kontaktai yra kur aš ėjau mirksiukas.gif
Kaip supratau, ten atskiras kosmetikos kabinetas, tik jis dabar įsikūręs grožio salono Enzo patalpose.
Ir kaip minėjau, kai registravausi, kosmetologė manęs perklausė, ar tikrai žinau, kad dabar ji dirba Didžiojoje g.
Aš tai dabar vyrą užrašysiu tam valymui, tik dar reikia sukurt planą kaip ten jį nutempt biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai čia ta pati Beata nes telefono numeris tas pats tongue.gif
Atsakyti
as ir vakar buvau tokiam veido valymui, Kaune high care centre, tai ka zianu, nelabai as maau ta pagerijima, kazkaip man labiau noretusi, kad isvalytu. O va kas visai nepatiko, kad prie nosies net neprisiliete g.gif juk ten daug tu juodu ikstiriuku kuriuos as ir noriu apsivalyti ... ai net nzn, kazko nusivylusi esu ax.gif

papasakokit kaunetes kaip jum dare? ar liete nosi?
gal dabar kur kitus pabandyti nueiti, net nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2009 05 08, 10:46)
as ir vakar buvau tokiam veido valymui, Kaune high care centre, tai ka zianu, nelabai as maau ta pagerijima, kazkaip man labiau noretusi, kad isvalytu. O va kas visai nepatiko, kad prie nosies net neprisiliete  g.gif  juk ten daug tu juodu ikstiriuku kuriuos as ir noriu apsivalyti ... ai net nzn, kazko nusivylusi esu  ax.gif

papasakokit kaunetes kaip jum dare? ar liete nosi?
gal dabar kur kitus pabandyti nueiti, net nzn  g.gif

Na tai žinok jos ir nesivargina per daug, bet manau reikia nuėjus sakyti, kad nori jog valytų nuo A iki Ž, kiekvieną porą, gal tuomet atsakingiau žiūrės, aš kai eisiu taip pat planuoju pareikšti, kad valytų alei visus veido odos lopinėlius(na išskyrus kur negalima, apie akis) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 08, 10:52)
Va čia kontaktai yra kur aš ėjau  mirksiukas.gif
Kaip supratau, ten atskiras kosmetikos kabinetas, tik jis dabar įsikūręs grožio salono Enzo patalpose.
Ir kaip minėjau, kai registravausi, kosmetologė manęs perklausė, ar tikrai žinau, kad dabar ji dirba Didžiojoje g.
Aš tai dabar vyrą užrašysiu tam valymui, tik dar reikia sukurt planą kaip ten jį nutempt biggrin.gif

tai puiku, jeigu cia ta pati Beata. Tuomet nereikes eiti i pamenkalnio gatve. Didzioji dar patogiau.
Atsakyti
jokio poveikio nepajutau po to ultragarsinio veido valymo schmoll.gif 120lt kaip i siuksline.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2009 05 11, 09:50)
jokio poveikio nepajutau po to ultragarsinio veido valymo schmoll.gif 120lt kaip i siuksline.. doh.gif

pritariu, tikrai ir as jauciuosi ismetusi pinigūs i bala unsure.gif tikrai manau neverta .... nes ten ne veido valymas, o siaip kaukyciu uzdejimas ir pamasazavimas beveik ....
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2009 05 11, 08:10)
pritariu, tikrai ir as jauciuosi ismetusi pinigūs i bala  unsure.gif  tikrai manau neverta .... nes ten ne veido valymas, o siaip kaukyciu uzdejimas ir pamasazavimas beveik ....

o kur tu buvai? man tai labai padejo, nes pas mane tokie vidiniai suogai kildavo, tai po ultragarsinio valymo jie pradejo mazeti ir dabar jau nekyla smile.gif ir poros susitrauke
as tai galvoju,kad ne visur vienodai daro, nes as keliose vietose buvai, tai ir kitaip dare ir pats principas kitoks...
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2009 05 11, 11:16)
o kur tu buvai? man tai labai padejo, nes pas mane tokie vidiniai suogai kildavo, tai po ultragarsinio valymo jie pradejo mazeti ir dabar jau nekyla smile.gif ir poros susitrauke
as tai galvoju,kad ne visur vienodai daro, nes as keliose vietose buvai, tai ir kitaip dare ir pats principas kitoks...

as buvau High care ar kaip ten tam centre, o kur dar Kaune daro juos? kur tu buvai? man nepatiko , kad neivale poru, as del ju pagrinde ir ejau unsure.gif
Atsakyti
esu 2 kartus dariusi mechaninini gilumini veido valyma, galiu pasakyt, kad po jo tikrai pagerejo 4u.gif galvoju, gal megint dar , tik idomu, kokia jusu nuomone apie toki valyma? gal bandet? g.gif
Atsakyti