QUOTE(ernesin @ 2009 05 05, 12:04)
dekui

QUOTE(ANOUK @ 2009 05 05, 21:07)
dekui
ar pasiteisino lukesciai? reikes gal pabandyti. Niekas kitu salonu nesiulo, matyt Habitus geriausia..

Man labai patinka, tik dabar vis pinigėlių pagailiu tai užsileidau

QUOTE(ernesin @ 2009 05 05, 22:13)
Man labai patinka, tik dabar vis pinigėlių pagailiu tai užsileidau
. Prieš kokius septynis metus darydavausi pas kitą kosmetologę ir kas mėnesį nes tik 40 Lt kainuodavo, tai veidukas budavo
,nuėjau padariusi nemažą pertrauką, o ji jau buvo išėjusi iš to darbo, o kadangi konkurencija tai man ir nesuteikė informacijos kur
. Taigi išvada, kad bent kas porą mėnesių reiktų vaikščioti 

na joo, gaila jei kada atkasi, kur isejo tavo kosmetologe, tai pranesk cia

QUOTE(ernesin @ 2009 05 06, 00:03)
Aš pas Beatą vaikštau, jaunutė, tokia tyli, bet man dar labiau patinka nei tos kur plepa be perstojo, nors pailsiu 

puiku, gal ir as pas ja uzsirasysiu, man irgi patinka, kai neplepa ir nesamoniu neklausineja

dar klausimas, koks tikslus to salono adresas? internete raso, kad Pamenkalnio 23, o kitur raso, kad 25. Ir teko girdeti, kad uzsirasius, nueinama ne i ta salona (ten du salonai vienas salia kito, vienas tikrai geras ir daro ultragarsini tikrai gerai, o kitas -siaip sau ). tai vat idomu, kur tiksliai ta Beata dirba?
Nu aš vakar buvau darytis to valymo Didžiojoj g., grožio salonas Enzo. Man atrodo ta kosmetologė persikėlė ten iš Pamėnkalnio, nes kai skambinausi, tai perklausė, ar tikrai žinau, kad jos adresas pasikeitė.
Na šiaip atsiliepimai teigiami, vakar oda buvo šiek tiek paraudusi, nes ten su tuo aparatu ir spaudė gana skaudžiai labiausiai užterštose vietose. O šiandien iš ryto jau žymiai geriau atrodo, oda jaučiasi švelni. Nors kosmetologė sakė, kad mano oda buvo pakankamai švari, tik ant nosies šiek tiek juodų taškiukų buvo ir ant kaktos poros išsiplėtę. Tai šiandien tų taškiukų ant nosies vis dar matosi, nors žymiai pamažėjo, ant kaktos norint irgi galima įžiūrėti, bet atrodo žymiai geriau nei buvo prieš tai
Na šiaip atsiliepimai teigiami, vakar oda buvo šiek tiek paraudusi, nes ten su tuo aparatu ir spaudė gana skaudžiai labiausiai užterštose vietose. O šiandien iš ryto jau žymiai geriau atrodo, oda jaučiasi švelni. Nors kosmetologė sakė, kad mano oda buvo pakankamai švari, tik ant nosies šiek tiek juodų taškiukų buvo ir ant kaktos poros išsiplėtę. Tai šiandien tų taškiukų ant nosies vis dar matosi, nors žymiai pamažėjo, ant kaktos norint irgi galima įžiūrėti, bet atrodo žymiai geriau nei buvo prieš tai

QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 08, 07:46)
Nu aš vakar buvau darytis to valymo Didžiojoj g., grožio salonas Enzo. Man atrodo ta kosmetologė persikėlė ten iš Pamėnkalnio, nes kai skambinausi, tai perklausė, ar tikrai žinau, kad jos adresas pasikeitė.

O tai koks vardas kosmetologės ir kiek mokėjai?

QUOTE(ernesin @ 2009 05 08, 08:01)
O tai koks vardas kosmetologės ir kiek mokėjai?
Beje, o kokį tu prausiklį naudoji? 

Nežinau vardo, neprisistatė ji

Aš veidą valau su pieneliu ir po to prausiu su valomosiom putom. Firmos tai nepasakysiu, nes dažnai keičiu, mano oda normali, tai daug priemonių tinka

Tai as dabar nesuprantu nieko. Beata, jaunute ta tyli blondine dirbo Vijoles grozio salone, esanciame Pamenkalnio 25. Tai ji dabar kazkur parejo?
Ir apskritai toki ultragarsini gilumini veido valyma darydavo ji viena Vilniuje ir butent tame grozio salone.
Tai dabar dar toki valyma daro grozio salone Enzo ir Habitus kitos kosmetologes? Sie salonai neturi internetiniu svetainiu, todel negaliu pasiskaityti.
Toks veido valymas man buvo geriausias, bet del pinigu trukumo koki pusmeti nejau, todel nesuprantu, kur dabar vel galiu ji pasidaryti:)
Aciu, kas gales man atsakyti.
Ir apskritai toki ultragarsini gilumini veido valyma darydavo ji viena Vilniuje ir butent tame grozio salone.
Tai dabar dar toki valyma daro grozio salone Enzo ir Habitus kitos kosmetologes? Sie salonai neturi internetiniu svetainiu, todel negaliu pasiskaityti.
Toks veido valymas man buvo geriausias, bet del pinigu trukumo koki pusmeti nejau, todel nesuprantu, kur dabar vel galiu ji pasidaryti:)
Aciu, kas gales man atsakyti.