QUOTE(CYPSIUS @ 2009 03 10, 15:31)

Jei ant dantu briketai tai burnoje gali jaustis metalo skonis. O nerekomenduojama nesciosioms ir turintiems kokiu nors implantu organizme, ar stimuliatoriu tuo labiau (tokia info bent jau pateikia prie galvaninemis srovemis veikianciu aparatu)
zinokit dabar kai pati pagalvoju tai gal ir negerai padariau kad dariausi vakumini veido valyma.
na aisku dabar jau galima visko prisigalvoti bet kazkur nuo to laiko man nestumas ir nustojo vystytis
ar cia del to valymo galiu dabar tik spelioti bet siaip siulyciau nesciom sitos proceduros nedaryti

akliuvau i jusu spastus.
Pirmadieni eisiu.

QUOTE(liala @ 2009 03 17, 15:49)
As buvau veido valyma vakumu darytis penktadieni weargans centre Kuane. Labai patiko tikrai negaila pinigu, o oda jau po pirmo karto pagrazejo, nebeauga nauji spuogai, baigia uzgyti itie kurie buvo, ir nebecerpetoja oda. Pries tai buvo veidas tragiskas, kokia pudra betemciau atrodžiau baisiai, o dabar net bendradarbes pastebejo, kad oda pagrazejo, si penktadieni einu antrai procedurai.
dziaugiuosi, kad tau padejo, o va man visiskai ne..

labas vakaras visoms
perskaiciau tema ir nebezinau ka daryt
paskutiniu metu smarkiai galvoju apie veido valyma, jis man butu pirmasis gyvenime, net neisivaizduoju koki rinktis reiktu, ir ar apskritai nepakenksiu sau dar labiau...juk kaip sakot kad po poros savaiciu veidukas vel "uzsitersia"...nebezinau ka daryt
mano poros issipletusios jauciuosi kaip apelsinas
juokas per asaras
gal kas rekomenduotu, gal kas jau isbande, kazka tokio kas sutvarke veido oda?gal kokia gera kosmetologe galetumet pasiulyti Kaune, kuri ne tik atliktu darba bt ir paaiskintu kaip toliau priziureti jau isvalyta veido odo?

gal kas rekomenduotu, gal kas jau isbande, kazka tokio kas sutvarke veido oda?gal kokia gera kosmetologe galetumet pasiulyti Kaune, kuri ne tik atliktu darba bt ir paaiskintu kaip toliau priziureti jau isvalyta veido odo?

QUOTE(mergiote... @ 2009 03 24, 23:09)
labas vakaras visoms
paskutiniu metu smarkiai galvoju apie veido valyma, jis man butu pirmasis gyvenime, net neisivaizduoju koki rinktis reiktu, ir ar apskritai nepakenksiu sau dar labiau...juk kaip sakot kad po poros savaiciu veidukas vel "uzsitersia"...nebezinau ka daryt
mano poros issipletusios jauciuosi kaip apelsinas
juokas per asaras

Seika, Pas kosmetologe lankytis aisku yra gerai, tikrai nemanau kad pakenktu. Bet siaip rekomenduociau pasiskaityti temeleje http://www.supermama...howtopic=401836 ten rasi info apie toki aparata su kuriuo galima prisiziureti veido oda namuose, darantis sau proceduras. Pliusas dar ir tas kad susitaupo ant vaiksciojimu i salonus. Kosmetologes salonuose tas proceduras irgi daro, tik sitas cia yra sukurta darytis patiems namu salygomis, o veikimo principas yra t.p.
QUOTE(ogiciukas @ 2009 03 26, 13:11)
Seika, Pas kosmetologe lankytis aisku yra gerai, tikrai nemanau kad pakenktu. Bet siaip rekomenduociau pasiskaityti temeleje http://www.supermama...howtopic=401836 ten rasi info apie toki aparata su kuriuo galima prisiziureti veido oda namuose, darantis sau proceduras. Pliusas dar ir tas kad susitaupo ant vaiksciojimu i salonus. Kosmetologes salonuose tas proceduras irgi daro, tik sitas cia yra sukurta darytis patiems namu salygomis, o veikimo principas yra t.p.
ten paskaicius susidariau ispudi kad tas aparatas nuo rauksliu daugiau...nei valymui ar spuogu gydymui...

QUOTE(rizynavaja @ 2009 03 27, 14:04)
ten paskaicius susidariau ispudi kad tas aparatas nuo rauksliu daugiau...nei valymui ar spuogu gydymui... 

Na taip pagrindiniai nuopelnai

man tai idomu kiek reikia, anot tu kosmetologiu, kurios daro ultragarsini, kartu lankytis? koks proceduru kiekis reikalingas, kad matytusi rezultatas?
nes veido valymas kaip kokia sekta, ne tik kisa kosmetologes savo "stebuklingas" priemones, bet ir sako, kad poveikio nebus be kokiu 8 kartu
cia kaip pvz. mane tokie dalykai labai erzina
kas buvot Kaune, Weargans ar kazkaip pan., kaip ten viskas vyksta?
nes veido valymas kaip kokia sekta, ne tik kisa kosmetologes savo "stebuklingas" priemones, bet ir sako, kad poveikio nebus be kokiu 8 kartu

QUOTE(Skaidrė @ 2009 03 28, 12:08)
man tai idomu kiek reikia, anot tu kosmetologiu, kurios daro ultragarsini, kartu lankytis? koks proceduru kiekis reikalingas, kad matytusi rezultatas?
cia kaip pvz. mane tokie dalykai labai erzina
kas buvot Kaune, Weargans ar kazkaip pan., kaip ten viskas vyksta?

netingek pasiskaityti visa temele, net ir as kazkur buvau rasiusi ir kitos forumietes, kazkaip viskas tas pats per ta pati, jau atrodo issemiam ta tema ir vel viskas ispradziu.
pagaliau kaip man reikejo, nuejau i ta pati High care centra ir suzinojau is pirmu lupu, kada, kiek kainuoja, kiek kartu reikia...tuo labiau, kad nemokamai ir maloniai konnsultuoja...