Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

110 Lt
Atsakyti
QUOTE(CYPSIUS @ 2009 03 10, 15:31)
blush2.gif O ar galima  tokius valymus darytis jei ant dantukų breketai ? Man atrodo kad viskas čia galima,bet tokia viena kosmetologe sako kad nea...nu bet man ji tokia durna biggrin.gif tai as ja netikiu.JUk ne širdies stimuliatorius, nesustos.. ane?

Jei ant dantu briketai tai burnoje gali jaustis metalo skonis. O nerekomenduojama nesciosioms ir turintiems kokiu nors implantu organizme, ar stimuliatoriu tuo labiau (tokia info bent jau pateikia prie galvaninemis srovemis veikianciu aparatu)
Atsakyti
zinokit dabar kai pati pagalvoju tai gal ir negerai padariau kad dariausi vakumini veido valyma. verysad.gif na aisku dabar jau galima visko prisigalvoti bet kazkur nuo to laiko man nestumas ir nustojo vystytis cry.gif ar cia del to valymo galiu dabar tik spelioti bet siaip siulyciau nesciom sitos proceduros nedaryti unsure.gif
Atsakyti
akliuvau i jusu spastus. doh.gif lotuliukas.gif Pirmadieni eisiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liala @ 2009 03 17, 15:49)
As buvau veido valyma vakumu darytis penktadieni weargans centre Kuane. Labai patiko tikrai negaila pinigu, o oda jau po pirmo karto pagrazejo, nebeauga nauji spuogai, baigia uzgyti itie kurie buvo, ir nebecerpetoja oda. Pries tai buvo veidas tragiskas, kokia pudra betemciau atrodžiau baisiai, o dabar net bendradarbes pastebejo, kad oda pagrazejo, si penktadieni einu antrai procedurai.

dziaugiuosi, kad tau padejo, o va man visiskai ne.. schmoll.gif kokia buvo oda, tokia ir liko.. nepastebejau visiskai jokio poveikio.. cia matyt nuo odos priklauso.. ir nuo spuogeliu tipo.. unsure.gif nors ten ultragarsu imaitina kazkokio serumuko, reguliuojancio riebaliniu liauku veikla, dar tuo vakumu "istampo", atrodo veiksminga turetu but, bet man nieko.. tiesa, as kitam mieste mokejau 90 lt.. gaila pinigu.. doh.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms smile.gif
perskaiciau tema ir nebezinau ka daryt doh.gif paskutiniu metu smarkiai galvoju apie veido valyma, jis man butu pirmasis gyvenime, net neisivaizduoju koki rinktis reiktu, ir ar apskritai nepakenksiu sau dar labiau...juk kaip sakot kad po poros savaiciu veidukas vel "uzsitersia"...nebezinau ka daryt blush2.gif mano poros issipletusios jauciuosi kaip apelsinas lotuliukas.gif juokas per asaras doh.gif verysad.gif
gal kas rekomenduotu, gal kas jau isbande, kazka tokio kas sutvarke veido oda?gal kokia gera kosmetologe galetumet pasiulyti Kaune, kuri ne tik atliktu darba bt ir paaiskintu kaip toliau priziureti jau isvalyta veido odo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2009 03 24, 23:09)
labas vakaras visoms  smile.gif
perskaiciau tema ir nebezinau ka daryt doh.gif  paskutiniu metu smarkiai galvoju apie veido valyma, jis man butu pirmasis gyvenime, net neisivaizduoju koki rinktis reiktu, ir ar apskritai nepakenksiu sau dar labiau...juk kaip sakot kad po poros savaiciu veidukas vel "uzsitersia"...nebezinau ka daryt blush2.gif  mano poros issipletusios jauciuosi kaip apelsinas lotuliukas.gif  juokas per asaras doh.gif  verysad.gif 
gal kas rekomenduotu, gal kas jau isbande, kazka tokio kas sutvarke veido oda?gal kokia gera kosmetologe galetumet pasiulyti Kaune, kuri ne tik atliktu darba bt ir paaiskintu kaip toliau priziureti jau isvalyta veido odo? 4u.gif

Seika, Pas kosmetologe lankytis aisku yra gerai, tikrai nemanau kad pakenktu. Bet siaip rekomenduociau pasiskaityti temeleje http://www.supermama...howtopic=401836 ten rasi info apie toki aparata su kuriuo galima prisiziureti veido oda namuose, darantis sau proceduras. Pliusas dar ir tas kad susitaupo ant vaiksciojimu i salonus. Kosmetologes salonuose tas proceduras irgi daro, tik sitas cia yra sukurta darytis patiems namu salygomis, o veikimo principas yra t.p.
Atsakyti
QUOTE(ogiciukas @ 2009 03 26, 13:11)
Seika, Pas kosmetologe lankytis aisku yra gerai, tikrai nemanau kad pakenktu. Bet siaip rekomenduociau pasiskaityti temeleje http://www.supermama...howtopic=401836 ten rasi info apie toki aparata su kuriuo galima prisiziureti veido oda namuose, darantis sau proceduras. Pliusas dar ir tas kad susitaupo ant vaiksciojimu i salonus. Kosmetologes salonuose tas proceduras irgi daro, tik sitas cia yra sukurta darytis patiems namu salygomis, o veikimo principas yra t.p.

ten paskaicius susidariau ispudi kad tas aparatas nuo rauksliu daugiau...nei valymui ar spuogu gydymui... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rizynavaja: 27 kovo 2009 - 13:04
QUOTE(rizynavaja @ 2009 03 27, 14:04)
ten paskaicius susidariau ispudi kad tas aparatas nuo rauksliu daugiau...nei valymui ar spuogu gydymui...  g.gif

Na taip pagrindiniai nuopelnai smile.gif jam skiriami uz rauksliu lyginima. Taciau procedura darosi su tokiom 2 zelem, kur pirmoji atidaro poras ir jas valo (sunaudojus kelias dezutes man tikrai sumazejo juoduliu aplink nosi ir ant barzdos) o antroji zele yra teigiamai ikrauta ir prisotina veida naudingomis medziagomis (nuo siu metu pradejo naudoti jie nauja 'ageLoc' technologija). O kas liecia spuogus, tai yra atskira priemoniu linija tam. Tas aparatas tik padeda atidaryti poras, isiskverbti priemonems i gilesnius audinius ir vel uztraukti poras. Visa esme yra naudojamose priemonese, kurios yra ikrautos neigiama arba teigiamai (atitinkamai nuo pobudzio). Turiu as pas save nemazai informacijos, nes kai domejausi prisirankiojau. Cia visko ir neispasakosiu jei domina parasyk man i meila civida74@yahoo.com galesiu persiusti kazka daugiau.
Atsakyti
man tai idomu kiek reikia, anot tu kosmetologiu, kurios daro ultragarsini, kartu lankytis? koks proceduru kiekis reikalingas, kad matytusi rezultatas?

nes veido valymas kaip kokia sekta, ne tik kisa kosmetologes savo "stebuklingas" priemones, bet ir sako, kad poveikio nebus be kokiu 8 kartu smile.gif cia kaip pvz. mane tokie dalykai labai erzina smile.gif kas buvot Kaune, Weargans ar kazkaip pan., kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2009 03 28, 12:08)
man tai idomu kiek reikia, anot tu kosmetologiu, kurios daro ultragarsini, kartu lankytis? koks proceduru kiekis reikalingas, kad matytusi rezultatas?

nes veido valymas kaip kokia sekta, ne tik kisa kosmetologes savo "stebuklingas" priemones, bet ir sako, kad poveikio nebus be kokiu 8 kartu smile.gif cia kaip pvz. mane tokie dalykai labai erzina smile.gif kas buvot Kaune, Weargans ar kazkaip pan., kaip ten viskas vyksta?

netingek pasiskaityti visa temele, net ir as kazkur buvau rasiusi ir kitos forumietes, kazkaip viskas tas pats per ta pati, jau atrodo issemiam ta tema ir vel viskas ispradziu.
pagaliau kaip man reikejo, nuejau i ta pati High care centra ir suzinojau is pirmu lupu, kada, kiek kainuoja, kiek kartu reikia...tuo labiau, kad nemokamai ir maloniai konnsultuoja...
Atsakyti
pasiskaiciau jusu atsiliepimus ir pasimeciau ka daryti del veido valymo sad.gif
dabar geriu antibijotikus, tai gal kaip tik labai tiktu pasidaryti veido valyma? gal kuri nors turi patirties siuo klausimu? smile.gif
Atsakyti