pati juokingiausia istorija

Skaiciau ir juokiausi

uoj negaliu

labai skaniai skaitesi
sekmes jums didziausios!

Verta 100 balų

Sveiki, labai superine istorija
Laukiam

QUOTE(Noa @ 2006 05 16, 16:48)
Noa, 16 Geg 2006 - 16:48, para�ė:
Noa, 16 Geg 2006 - 16:48, para�ė: ![]()
Ačiū
Šiaip čia bais sena ta istorija, antrą gimdymą jau seniai apturėjau, šiuokart Mažylyje, jo rezultatas labai neblogas, žanduotas, pūkuotas, tuoj švęs tris metus, beveik visada spėja į tualetą, gerai valgo, miegodamas nusispardo, pavydi broliui, maximose kelia vėją...
Tik va aš to antro gimdymo niekaip neprisabačinu - kad jis buvo trumpas baisiai, 3 valandos ir viskasTen buvo kitaip - įdomumas buvo prieš gimdymą, ale kad bet juk tačiau čia GIMDYMO istorijos! Vat...
Ačiū 
Šiaip čia bais sena ta istorija, antrą gimdymą jau seniai apturėjau, šiuokart Mažylyje, jo rezultatas labai neblogas, žanduotas, pūkuotas, tuoj švęs tris metus, beveik visada spėja į tualetą, gerai valgo, miegodamas nusispardo, pavydi broliui, maximose kelia vėją...
Tik va aš to antro gimdymo niekaip neprisabačinu - kad jis buvo trumpas baisiai, 3 valandos ir viskas
Ten buvo kitaip - įdomumas buvo prieš gimdymą, ale kad bet juk tačiau čia GIMDYMO istorijos! Vat...

Tik va aš to antro gimdymo niekaip neprisabačinu - kad jis buvo trumpas baisiai, 3 valandos ir viskas

Laukiam

Kietai
Net susijuokiau balsu

Super istorija