Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Asta-bu @ 2010 05 01, 22:04)
O jei vaziuoju S-bahnu is oro uosto Schnefeld Ostkreuz kryptimi ir paskui persedu Spaundau kryptimi, tai as naudoju viena blieta kuris yra ABC zonai? Gal zinai kiek kainuoja, nes cia buvo nurodyta tik AB kaina?Man zymeti bilieta pries ilipant? Atsiprasau, kad tokia "tundra" bet niekada neteko naudotis vokietijos viesuoju tranportu.

Nėra čia ko atsiprašinėt 4u.gif Aš kokiam Paryžiui irgi tundra būčiau smile.gif
Šiaip jau oro uostas yra C zonoj, bet poto ten labai greitai B zona prasideda. Bilietą žymėti reikia prieš įlipant, žymekliai stotelėje yra, tokie geltoni stulpeliai, pamatysi wink.gif
ABC zonų bilietas visai dienai kainuoja 6,50 eur, o grupinis - 16,10 eur smile.gif
Atsakyti
o tai jei tarkim perki tik AB zonom, ir rizikuoji viena stotele pavaziuoti zuikiu, tai sekancioj reikia islipti, kad ant stulpelio atsizymeti? Ar nesvarbu kur atsizymeti g.gif
Atsakyti
Tai jeigu man reikia persesti, tai vel is naujo zymeti, ar tada jau nebereikia zymeti ir su viena karta pazymetu as jau galiu vazineti visa diena?

ACiu labai uz pagalba

QUOTE(Spurgitta @ 2010 05 03, 09:12)
Nėra čia ko atsiprašinėt  4u.gif Aš kokiam Paryžiui irgi tundra būčiau smile.gif
Šiaip jau oro uostas yra C zonoj, bet poto ten labai greitai B zona prasideda. Bilietą žymėti reikia prieš įlipant, žymekliai stotelėje yra, tokie geltoni stulpeliai, pamatysi wink.gif
ABC zonų bilietas visai dienai kainuoja 6,50 eur, o grupinis - 16,10 eur smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Asta-bu @ 2010 05 03, 12:39)
Tai  jeigu man reikia persesti, tai vel is naujo zymeti, ar tada jau nebereikia zymeti ir su viena karta pazymetu as jau galiu vazineti visa diena?

ACiu labai uz pagalba

Nea, žymėti kelis kartus nereikia. Vieną kartą atsižymi ir nuo to momento bilietas galioja iki 3 nakties berods smile.gif
Atsakyti
Ruosiames vaziuoti po Lenkija daug ir truputi uzsukti i Vokietija-nugirdau,kad ten pagal saugaus eismo taisykles vaikai iki 12 metu privalo sedeti spec keduteje ir ant uzpakalines sedynes...?Policija smarkiai baudzia...Ar teko kam susidurti su tokia problema?
Atsakyti
Praėjusią vasarą, visą savaitę su mašina po Vokietiją prasimalėm, bet policijos nematėm budint taip, kaip mūsiškiai pakrūmėse blush2.gif Neskaitant, kad vyras sugebėjo fotosesijoj sudalyvaut doh.gif

Tiesa, abu vaikai kėdutėse sėdėjo cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 03 gegužės 2010 - 14:51
Na mano mergaitei su kuria si karta vaziuosim 11 metu,ugis 144 cm...Tai kazi kokios kedutes jai gali reiketi?.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2010 05 03, 15:45)
Na mano mergaitei su kuria si karta vaziuosim 11 metu,ugis 144 cm...Tai kazi kokios kedutes jai gali reiketi?.... g.gif

Pasostės
Atsakyti
Sveikos,

gyvensiu čia:
AGON Aldea Hotel
Address Bülowstraße 19-22, Schöneberg
Berlin, 10783
Germany

turėsiu dvi dienas pilnas pasitampyti po Berlyną.

1. Kokia kaina to expressbus nuo oro uosto iki maždaug viešbučio/ ar kažkur netoli kad klaidžiot reiktų? Ar jo važiavimai suderinti su skrydžiais?
2. Kokios metro kainos?
3. Ar yra koks blusturgis?
4. Ar yra oro uoste kad duotų žemėlapį su lankytinais objektais ar pan?

kol kas klausimų tiek, atsiprašau, jei kartosiuos, tiesiog jau nebeturiu laiko visko skaityti...
Atsakyti
Oro uoste yra kiseniai metro zemelapiukai, gan aisku, bet uztrunka laiko suprast. patarciau pirkt dienos bilietus, su jais pigiau bus - nes vienas bilietukas kainuoja iki 2,80 - ziurint is kokio oro uosto jus vaziuosite iki viesbucio, nes jei is schonefelfo- tai reik brangesnio bilietuko,kuris galioja ABC zonose. Kitu atveju, pakaks to,kuris galioja AB zonose. Nes viesbutis greiciausiai jau vistiek link centro kur bus labiau?
jei ka pasiklausite vietiniu, viskas bus gerai smile.gif
Papildyta:
Tiesa, blusturgiu berlyne savaitgaliais veikia net keli, bet cia jau reik internete susirast info.
Atsakyti
Ačiū smile.gif jau grįžau, viskas buvo ok smile.gif
kas liečia transportą - bilietas visai dienai visoms transporto priemonėms (traukiniui, autobusui, metro, tramvajui), kainuoja 6,5E. Ir tas pats galioja į oro uostą ir atgal tai transportas tikrai pigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 05 20, 01:04)
Ačiū smile.gif jau grįžau, viskas buvo ok smile.gif
kas liečia transportą - bilietas visai dienai visoms transporto priemonėms (traukiniui, autobusui, metro, tramvajui), kainuoja 6,5E. Ir tas pats galioja į oro uostą ir atgal tai transportas tikrai pigus smile.gif

O ten tuose aparatuose kur pirkti bilietus duoda graza, priima ne monetas? blush2.gif
Atsakyti