QUOTE(Spurgitta @ 2010 04 21, 16:33)
Aj jo, yra ir S45, aš jo nepastebėjau atsispausdinus, nespalvotas variantas blyn, nieko nesimato bet jeigu ten linija eina, tai viskas ok, aš tik išverčiau, kas viešbučio puslapyje buvo parašyta Dar pabandysiu rytoj internete pažiūrėt, ar tikrai jis ten važiuoja
Viešojo transporto bilietai perkami stotelėse, ten stovi tokie geltoni automatai, bet man rodos ten viskas yra vokiškai, kai turėsiu laiko pabandysiu paaiškint, ką ten spaust. Geriausia yra pirkti visos dienos bilietą A ir B zonom. (C gali prireikti nebent jeigu važiuosit į Postdamą, bet tada geriau vienkartinį pirkt). Vienos dienos bilietas kainuoja 6,10 eur ir galioja visam viešajam transportui (autobusams, tramvajams, metro ir Sbahnui). Yra grupiniai vienos dienos bilietai, kurie kainuoja apie 18 eur, ir su šiuo vienu bilietu gali važiuoti iki 5 žmonių. 2iese keliaujant aišku neapsimoka, bet trise jau beveik apsimoka
Viešojo transporto bilietai perkami stotelėse, ten stovi tokie geltoni automatai, bet man rodos ten viskas yra vokiškai, kai turėsiu laiko pabandysiu paaiškint, ką ten spaust. Geriausia yra pirkti visos dienos bilietą A ir B zonom. (C gali prireikti nebent jeigu važiuosit į Postdamą, bet tada geriau vienkartinį pirkt). Vienos dienos bilietas kainuoja 6,10 eur ir galioja visam viešajam transportui (autobusams, tramvajams, metro ir Sbahnui). Yra grupiniai vienos dienos bilietai, kurie kainuoja apie 18 eur, ir su šiuo vienu bilietu gali važiuoti iki 5 žmonių. 2iese keliaujant aišku neapsimoka, bet trise jau beveik apsimoka
Na vokieciu kalba man nesvetima, ja moku ciut ne geriau nei anglu, tai tureciau susigaudyt tuose automatuose Nors vistiek butu geriau jei parasytumet Va i Postdama galvoju nulekt Bet reikia susiderint kaip iki jo nusigauti,ir kaip is jo parsigauti Kodel man taip viskas sudetinga atrodo Nu laiko dar 2 menesiai,tikiuosi susidelioti viska kaip sakant nuo A iki Z, aisku be Jusu pagalbos ne pro kur
beje gal zinote kur yra H&M parde ten? Ir kur skaniai galima pavalgyt?