QUOTE(Vilmuutee @ 2010 04 20, 14:45)
Birzelio 21-23 dienomis
dabar ziuriu,susiradom hosteli, ten nurodyta kaip is oro uosto patekti iki viesbucio,bet pagal autiku zemelapi as nerandu tokio BUS SXF1
Hostelis three-little-pigs.com
Zoooodziu,kaip nuo airport Schönefeld nusigauti iki Stresemannstrasse?
Ten nuo to viesbucio labai patogu,daug lankomu vietu netoliese
Na vokiečiai nebūtų vokiečiai
Angliškai rašo imti autombusą nuo oro uosto, o vokiškai rašo, kad važiuoti S-bahn
Na vien žo, verčiu iš vokiečių, kaip nuvažiuoti iki Jūsų hostelio nuo Schönefeld oro uosto:
1. Sėskite į S-bahn Nr. S9 kryptis "Spandau".
2.Važiuokite iki stotelės "Friedrichstraße"(Mano paskaičiavimu nuo oro uosto bus 15-ta stotelė). Ten persėskite į S-bahn , kuris važiuos Potsdam, Wannsee, Lichtenrade, Blankenfelde ar Teltow Stadt kryptimi (ten raso S1, S2 arba S25).
3. Išlipkite stotelėj "Anhalter Bahnhof. Berods 3 stotelė
Na tikiuosi nusigausit
Jo hostelis tikrai patogioj vietoj, šalia Postdamo aikštės, iki visur patogu nuvažiuot. Bet mes su drauge šiemet rinkomės viešbutį šalia Schönefeld oro uosto. Ilgiau važiuosim iki miesto, užtai sutaupysim ant takso grįžtant namo, nes skrydis anksti ryte, o su visuomeniniu iki ten greitai nenusigausi su lagaminais
Papildyta:
QUOTE(Lalantukass @ 2010 04 20, 17:35)
Mes birzelio 22 23 d busim Berlyne,butu idomu shopingo vieteles,
parasykit,jei nesunku,kur ju rasti tokiu geru ir nebrangiu....
dekui is anksto.....
Na jei nebrangių, tai aš asmeniškai nerekomenduoju nei KaDeWe nei Galeria Kaufhof. Aplink Alexanderplatz irgi ne per daugiausiai tų parduotuvių.
Aš visada, kai važiuoju į Berlyną varau į Kurfürstendamm gatvę (geriausia atvaryti iki Wittenbergplatz stotelės. Ten išeini ir eini visą laiką tiesiai, pro atminties bažnyčią nugriautu stogu:) Ten yra visokiausių parduotuvių ir daug
Tada visada būtinai varau
čia. Labai mėgstu šitą prekybos centrą, nes iki jo labai patogu atvažiuoti ir ten laabai daug visokiausių nebrangių žinomų parduotuvyčių
Iki jo važiuoti reikia U7, Rudow kryptimi. Išlipi stotelėje "Johannisthaler Chaussee" ir iš metro pakyli tiesiai į prekybos centrą
Ir dar apsilankau Postdamo aikštėj esančiame prekybos centre "Arkaden"
Tai va