Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Vilmuutee @ 2010 04 19, 16:15)
Labausiai man baisu kaip su  tais metro  doh.gif  gal zinote kur galeciau rasti metro stoteliu tvarkarasti ar panasiai  unsure.gif  Pirma karta kelione organizuojames patys  blush2.gif

Prie kiekvieno iejimo i stoti buna tvarkarastis... (;
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 04 19, 17:15)
Labausiai man baisu kaip su  tais metro  doh.gif  gal zinote kur galeciau rasti metro stoteliu tvarkarasti ar panasiai  unsure.gif  Pirma karta kelione organizuojames patys  blush2.gif

Jei turi šiek tiek laiko, pabandyk puslapį http://www.berliner-....de/euhaupt.htm. Ten įvedus adresus arba vietas, gali susiplanuoti visą važinėjimą po Berlyną (ir ne vien metro mirksiukas.gif ).
Atsakyti
SAS Radissone viesbutyje esanti akvariuma.
25 metru dydzio,1 tonos talpos vandens,2 500 tropiniu zuvu

user posted image

sis akvariumas yra paciame viesbucio hole,eiles didziules prie kasos
su liftu is leto akvariumo viduje kylama ir leidziames,pojuciai nuostabus wub.gif

tik nebijokit ieiti viesbuti,nes lietuvaiciai baikstus,pamate prabangia aplinka,turtingus svecius,pasijute nepatogiai,iseina,net neatsirade kasos(bent jau mano drauge taip pasielge).
[/quote]

Nu negali buti tonosd tokio dydzio aqvas,nes pas mus namie puse tonos biggrin.gif ,o ten dar ir liftas viduje veikia..... cool.gif tai gal biski didesnis turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 04 19, 17:15)

Nėra ten nieko baisaus smile.gif Metro važinėja gan dažnai, problemų nėra. Va čia gali parsisiųsti metro (U-bahn) ir S-bahn linijų planą. Atsispausdink jį (gerai būtų spalvotas variantas), imi į rankas ir labai paprastai susigaudai, jeigu žinai stotelę, kurioje tu esi ir į kurią tau reikia smile.gif Svarbiausia visada žiūrėk kryptį, kad nenuvažiuotum į kitą pusę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2010 04 20, 14:36)
nėra už ką  4u.gif Jei dar ką nors nori sužinoti, klausk smile.gif Aš ten gyvenau kuri laiką, tai kai ką žinau (na pvz. kur geros shopingo vietos smile.gif))) ax.gif Kada jūs būsit Berlyne?

Birzelio 21-23 dienomis 4u.gif dabar ziuriu,susiradom hosteli, ten nurodyta kaip is oro uosto patekti iki viesbucio,bet pagal autiku zemelapi as nerandu tokio BUS SXF1 g.gif
Hostelis three-little-pigs.com biggrin.gif
Zoooodziu,kaip nuo airport Schönefeld nusigauti iki Stresemannstrasse? doh.gif doh.gif
Ten nuo to viesbucio labai patogu,daug lankomu vietu netoliese unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuutee: 20 balandžio 2010 - 14:01
QUOTE(Spurgitta @ 2010 04 20, 14:36)
nėra už ką  4u.gif Jei dar ką nors nori sužinoti, klausk smile.gif Aš ten gyvenau kuri laiką, tai kai ką žinau (na pvz. kur geros shopingo vietos smile.gif))) ax.gif Kada jūs būsit Berlyne?

Mes birzelio 22 23 d busim Berlyne,butu idomu shopingo vieteles, biggrin.gif parasykit,jei nesunku,kur ju rasti tokiu geru ir nebrangiu.... 4u.gif dekui is anksto.....
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2010 04 20, 16:35)
Mes birzelio 22 23 d busim Berlyne,butu idomu shopingo vieteles, biggrin.gif parasykit,jei nesunku,kur ju rasti tokiu geru ir nebrangiu.... 4u.gif dekui is anksto.....

Kürfürstendam'as (man rodos metro stotele taip ir vadinasi) - ten yra tokiu maziau zinomu, pigesniu parduotuviu. ir seip tokie shopping centrai kaip Galeria Kaufhof, Ka De We... ten parduotuves firmines, bet kazka tikrai nebrangaus galima rasti, buna nuolaidu..
Ir siaip, pasliauziokit aplink Alexander platz, ten parduotuvikiu nemazai.. (:
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 04 20, 14:45)
Birzelio 21-23 dienomis  4u.gif  dabar ziuriu,susiradom hosteli, ten nurodyta kaip is oro uosto patekti iki viesbucio,bet pagal autiku zemelapi as nerandu tokio BUS SXF1  g.gif
Hostelis  three-little-pigs.com  biggrin.gif
Zoooodziu,kaip nuo airport Schönefeld nusigauti iki Stresemannstrasse?   doh.gif  doh.gif
Ten nuo to viesbucio labai patogu,daug lankomu vietu netoliese  unsure.gif

Na vokiečiai nebūtų vokiečiai lotuliukas.gif Angliškai rašo imti autombusą nuo oro uosto, o vokiškai rašo, kad važiuoti S-bahn lotuliukas.gif
Na vien žo, verčiu iš vokiečių, kaip nuvažiuoti iki Jūsų hostelio nuo Schönefeld oro uosto:
1. Sėskite į S-bahn Nr. S9 kryptis "Spandau".

2.Važiuokite iki stotelės "Friedrichstraße"(Mano paskaičiavimu nuo oro uosto bus 15-ta stotelė). Ten persėskite į S-bahn , kuris važiuos Potsdam, Wannsee, Lichtenrade, Blankenfelde ar Teltow Stadt kryptimi (ten raso S1, S2 arba S25).

3. Išlipkite stotelėj "Anhalter Bahnhof“. Berods 3 stotelė smile.gif

Na tikiuosi nusigausit smile.gif
Jo hostelis tikrai patogioj vietoj, šalia Postdamo aikštės, iki visur patogu nuvažiuot. Bet mes su drauge šiemet rinkomės viešbutį šalia Schönefeld oro uosto. Ilgiau važiuosim iki miesto, užtai sutaupysim ant takso grįžtant namo, nes skrydis anksti ryte, o su visuomeniniu iki ten greitai nenusigausi su lagaminais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalantukass @ 2010 04 20, 17:35)

Na jei nebrangių, tai aš asmeniškai nerekomenduoju nei KaDeWe nei Galeria Kaufhof. Aplink Alexanderplatz irgi ne per daugiausiai tų parduotuvių.
Aš visada, kai važiuoju į Berlyną varau į Kurfürstendamm gatvę (geriausia atvaryti iki Wittenbergplatz stotelės. Ten išeini ir eini visą laiką tiesiai, pro atminties bažnyčią nugriautu stogu:) Ten yra visokiausių parduotuvių ir daug smile.gif
Tada visada būtinai varau čia. Labai mėgstu šitą prekybos centrą, nes iki jo labai patogu atvažiuoti ir ten laabai daug visokiausių nebrangių žinomų parduotuvyčių smile.gif Iki jo važiuoti reikia U7, Rudow kryptimi. Išlipi stotelėje "Johannisthaler Chaussee" ir iš metro pakyli tiesiai į prekybos centrą smile.gif
Ir dar apsilankau Postdamo aikštėj esančiame prekybos centre "Arkaden" smile.gif
Tai va 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgitta: 21 balandžio 2010 - 09:58
QUOTE(Spurgitta @ 2010 04 21, 11:10)
Na vokiečiai nebūtų vokiečiai  lotuliukas.gif Angliškai rašo imti autombusą nuo oro uosto, o vokiškai rašo, kad važiuoti S-bahn  lotuliukas.gif
Na vien žo, verčiu iš vokiečių, kaip nuvažiuoti iki Jūsų hostelio nuo Schönefeld oro uosto:

2.Važiuokite iki stotelės "Friedrichstraße"(Mano paskaičiavimu nuo oro uosto bus 15-ta stotelė). Ten persėskite į S-bahn , kuris važiuos Potsdam, Wannsee, Lichtenrade, Blankenfelde ar Teltow Stadt kryptimi (ten raso S1, S2 arba S25).

Jo hostelis tikrai patogioj vietoj, šalia Postdamo aikštės, iki visur patogu nuvažiuot. Bet mes su drauge šiemet rinkomės viešbutį šalia Schönefeld oro uosto. Ilgiau važiuosim iki miesto, užtai sutaupysim ant takso grįžtant namo, nes skrydis anksti ryte, o su visuomeniniu iki ten greitai nenusigausi su lagaminais smile.gif
Papildyta:

Na jei nebrangių, tai aš asmeniškai nerekomenduoju nei KaDeWe nei Galeria Kaufhof. Aplink Alexanderplatz irgi ne per daugiausiai tų parduotuvių.
Aš visada, kai važiuoju į Berlyną varau į Kurfürstendamm gatvę (geriausia atvaryti iki Wittenbergplatz stotelės. Ten išeini ir eini visą laiką tiesiai, pro atminties bažnyčią nugriautu stogu:) Ten yra visokiausių parduotuvių ir daug smile.gif
Tada visada būtinai varau čia. Labai mėgstu šitą prekybos centrą, nes iki jo labai patogu atvažiuoti ir ten laabai daug visokiausių nebrangių žinomų parduotuvyčių smile.gif Iki jo važiuoti reikia U7, Rudow kryptimi. Išlipi stotelėje "Johannisthaler Chaussee" ir iš metro pakyli tiesiai į prekybos centrą smile.gif
Ir dar apsilankau Postdamo aikštėj esančiame prekybos centre "Arkaden"  smile.gif
Tai va  4u.gif

oi kaip aciu Jums spurgitta, nes manes irgi laukia toks savaitgalis, tai aciu uz naudinga info 4u.gif Nes vokieciu visai nesuprantu, tai kol ka issiaiskinu doh.gif Issirinkom hoteli, bet nezinau ar geroj jis cia vietoj ar nelabai biggrin.gif Kazkaip remiausi daugiau atsiliepimais angliskais blush2.gif
Hotel-Pension Uhland
AddressUhlandstraße 142, Wilmersdorf
Berlin , 10719
Vaziuosim is to pacio aerouosto,. ty Schönefeld ax.gif
ir kur ziureti kaip iki jo nusigauti, kad nebutu vokieciu kalba parasyta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 21 balandžio 2010 - 10:51
QUOTE(mallena @ 2010 04 21, 11:49)
oi kaip aciu Jums spurgitta, nes manes irgi laukia toks savaitgalis, tai aciu uz naudinga info  4u.gif Nes vokieciu visai nesuprantu, tai kol ka issiaiskinu  doh.gif  Issirinkom hoteli, bet nezinau ar geroj jis cia vietoj ar nelabai biggrin.gif Kazkaip remiausi daugiau atsiliepimais angliskais  blush2.gif
Hotel-Pension Uhland
AddressUhlandstraße 142, Wilmersdorf
Berlin , 10719
Vaziuosim is to pacio aerouosto,. ty Schönefeld  ax.gif
ir kur ziureti kaip iki jo nusigauti, kad nebutu vokieciu kalba parasyta  ax.gif

Nėra už ką 4u.gif
dėl to ir sakau, kad galit klausti, man tik malonu padėti susigaudyti, nes Berlynui jaučiu didelę nostalgija. Negaliu atsidžiaugt, kad vėl greit važiuosiu smile.gif

Jūsų viešbutis irgi pačioj širdy Berlyno randasi, tai aplinkui visos įžymybės. Viešbučio puslapį nėra detaliai kaip nuvažiuot, parašyta tik, kad reikia išlipti metro (U-bahn) stotelėje Hohenzollernplatz arba Spicherstrasse, arba jeigu S-bahnu važiuosit tai stotelėje Savignyplatz.
Manau Jums paprasčiausia būtų nuo oro uosto važiuoti taip: Iš pradžių sėsti į S9, važiuoti iki stotelės "Ostkreuz" (9 berods stotelės), tada persėsti į S3 (arba S75), S2 arba S5 (atsiprašau jeigu suklysiu, nes kažkaip mano plane labai smulkūs skaičiukai, neįžiebiu, pasitikrinkit vietoj plane pagal kryptį, S3 (S75) kryptis "Spandau", S2 kryptis "Potsdam", o S5 "Westkreuz", jeigu nepakeitė dabar, nes kaip sakiau internete transp[orto planas šiek tiek pasenęs, naują rasite stotelėj, didelį tokį smile.gif) ir važiuoti iki stotelės Savignyplatz (11 stotelių turėtų būti).
Su metro daugiau persėdimų bus, geriau važiuokit Sbahnu smile.gif
Papildyta:
Tiesa, visiems, kurie mėgsta alų su skoniu, labai rekomenduoju kavinėje paragauti berlynietiško alaus koktelio, kurio man rodos, jeigu neklystu, kitur nebūna, tik Berlyne 4u.gif
Vadinasi "Berliner Weisse". Būna dviejų rūšių:
su aviečių sirupu:
user posted image

arba su žaliu sirupu, kuris man primena "Tarchun" limonado skonį:
user posted image

man tai labai skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgitta: 21 balandžio 2010 - 14:58
QUOTE(Spurgitta @ 2010 04 21, 11:10)
Na vokiečiai nebūtų vokiečiai  lotuliukas.gif Angliškai rašo imti autombusą nuo oro uosto, o vokiškai rašo, kad važiuoti S-bahn  lotuliukas.gif

Papildyta:

As pagal ta zemeplapi kur davete nuoroda susigaudziau kad pirma lipam i S45 vaziuojam iki Sudkreuz, tada perlipam i S2 ir lipam Anhalter Bahnhof stotelei g.gif jei turesit laisvesnio laiko paziurekit ar tikrai taip nuvaziuosim ten kur reikia biggrin.gif o dar kitas klausimas man iskilo? Kur perkami viesojo transporto bilietai? Ir kiek panasiai kainuoja? 4u.gif
Mums irgi skrydis anksti ryte, tai galvojam net nebeissipirkti nakvynes o jau is velaus vakaro nuvykti i oro uosta ir sedeti ten nes skrydis i LT 06.00 ax.gif

Norisi ir i Potsdama visur nulekt gaila kad tik mazai laiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuutee: 21 balandžio 2010 - 15:20
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 04 21, 16:18)
As pagal ta zemeplapi kur davete nuoroda susigaudziau kad pirma lipam i S45 vaziuojam iki Sudkreuz, tada perlipam i S2 ir lipam Anhalter Bahnhof stotelei  g.gif  jei turesit laisvesnio laiko paziurekit ar tikrai taip nuvaziuosim ten kur reikia  biggrin.gif  o dar kitas klausimas man iskilo? Kur perkami viesojo transporto bilietai? Ir kiek panasiai kainuoja?  4u.gif 
Mums irgi skrydis anksti ryte, tai galvojam net nebeissipirkti nakvynes o jau is velaus vakaro nuvykti i oro uosta ir sedeti ten nes skrydis i LT 06.00  ax.gif

Norisi ir i Potsdama visur nulekt gaila kad tik mazai laiko  doh.gif

Aj jo, yra ir S45, aš jo nepastebėjau atsispausdinus, nespalvotas variantas blyn, nieko nesimato biggrin.gif bet jeigu ten linija eina, tai viskas ok, aš tik išverčiau, kas viešbučio puslapyje buvo parašyta mirksiukas.gif Dar pabandysiu rytoj internete pažiūrėt, ar tikrai jis ten važiuoja mirksiukas.gif
Viešojo transporto bilietai perkami stotelėse, ten stovi tokie geltoni automatai, bet man rodos ten viskas yra vokiškai, kai turėsiu laiko pabandysiu paaiškint, ką ten spaust. Geriausia yra pirkti visos dienos bilietą A ir B zonom. (C gali prireikti nebent jeigu važiuosit į Postdamą, bet tada geriau vienkartinį pirkt). Vienos dienos bilietas kainuoja 6,10 eur ir galioja visam viešajam transportui (autobusams, tramvajams, metro ir Sbahnui). Yra grupiniai vienos dienos bilietai, kurie kainuoja apie 18 eur, ir su šiuo vienu bilietu gali važiuoti iki 5 žmonių. 2iese keliaujant aišku neapsimoka, bet trise jau beveik apsimoka smile.gif
Atsakyti