Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(sakilot @ 2011 02 09, 20:05)
Gal atsakys kas žinantis:ar galioja ABC dienos bilietas  RE traukiniams?

Galioja
Atsakyti
Paprotinkit, kaip užsiregistruoti į Reichstagą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 02 10, 22:30)
Paprotinkit, kaip užsiregistruoti į Reichstagą  4u.gif

Reikia rašyti jiems emeilą adresu: besucherdienst@bundestag.de 4u.gif
Ten nurodyti datą, laikus (bent 3 alternatyvai) , žmonių skaičių. Tik įtariu, kad didelės eilės, nes aš rašiau iki reikiamos datos likus 2 savaitėms, tai nebebuvo vietų verysad.gif
Atsakyti
Žiūrėkit ką radau:
Autobusų bilietai Vilnius - Berlynas tik nuo 144 Lt! Bilietai parduodami:
iki 2011.02.18. Keliavimo laikotarpis: iki 2011.05.31.
http://www.zigzag.lt...php/pageid/3273

vilioja keliauti:) su pigiais skrydžiais gali būt, gali nebūt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 11 vasario 2011 - 10:04
Buciau labai dekinga, jei man paiskintumet kaip tik atskridus rasti RE7 ir kur ten bilietus pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 02 11, 19:13)
Buciau labai dekinga, jei man paiskintumet kaip tik atskridus rasti RE7 ir kur ten bilietus pirkti? ax.gif

Oro uoste bus turizmo informacijos centras, ten viska suzinosite ir bilieta nusipirkti galite.
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2011 02 11, 08:46)
Reikia rašyti jiems emeilą adresu: besucherdienst@bundestag.de  4u.gif
Ten nurodyti datą, laikus (bent 3 alternatyvai) , žmonių skaičių.  Tik įtariu, kad didelės eilės, nes aš rašiau iki reikiamos datos likus 2 savaitėms, tai nebebuvo vietų  verysad.gif

ačiū labai 4u.gif Su laikais sunku būtų pataikyt doh.gif Jaučiu imsim dviračių turą po žymiausiais vietas, jeigu žinoma oras leis smile.gif o pranašauja kitam savaitgaliui nekokį doh.gif doh.gif Meldžiuos dar kad pasikeistų biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,as gal ne i tema,bet gal zinot kur Berlyne galima nupirkt kokybiskos,nebrangios kosmetikos,planuoju vaziuot ten,gal patartumet kokiose parduose yra,dekoju is anksto
Atsakyti
Kaip tik savaitgalį buvome Berlyne, į Reichstagą registravausi prieš savaitę. Registravomes 9 valandai ryto, penktadieniui, sudalyvavome jų plenariniame posėdyje, o tada apžiūrėjom kupolą. Tikrai verta registruotis ir apžiūrėti, juo labiau nemokamai thumbup.gif .

Bilietus galima nusipirkti aparatuose, mačiau du, taip pat, įėjus į oro uostą dešinėje yra info centras, kuriame galima pirkti bilietuką. Tik nepamirškite jo pažymėti, mes pažymėjome autobuse, ten išmuša datą.
Taip pat, oro uosto info centre visą vasarį savaitgalio dienos bilietas iki penkių asmenu grupelei kainuoja tik aštuonis Eu, siūlau įsigyti, nes šią nuolaidą siūlo tik čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fen-berry: 15 vasario 2011 - 18:04
QUOTE(Fen-berry @ 2011 02 15, 17:59)
Kaip tik savaitgalį buvome Berlyne, į Reichstagą registravausi prieš savaitę. Registravomes 9 valandai ryto, penktadieniui, sudalyvavome jų plenariniame posėdyje, o tada apžiūrėjom kupolą. Tikrai verta registruotis ir apžiūrėti, juo labiau nemokamai thumbup.gif .

Bilietus galima nusipirkti aparatuose, mačiau du, taip pat, įėjus į oro uostą dešinėje yra info centras, kuriame galima pirkti bilietuką. Tik nepamirškite jo pažymėti, mes pažymėjome autobuse, ten išmuša datą.
Taip pat, oro uosto info centre visą vasarį savaitgalio dienos bilietas iki penkių asmenu grupelei kainuoja tik aštuonis Eu, siūlau įsigyti, nes šią nuolaidą siūlo tik čia.

labai naudinga informacija:), kaip keista su ta registracija i Reichstagą- kažkas čia rašė, kad prieš dvi svaites rašė laišką ir tai jau vietų nebebuvo, o jum pasisekė...
Fen-berry, gal dar plačiau papasakotumėte apie savo kelionę, ruošiames skristi kovo mėn., tai labai daug neaiškumų.... g.gif ax.gif
Papildyta:
Fen-berry, kaip vykote į bundestagą iš oro uosto? , kaip suprantu Jūs atskridote penktadienio ryte ir tą rytą 9,00 val. ir ėjote į Reichstagą?
Ar buvote zoo sode?
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2011 02 16, 14:21)
labai naudinga informacija:), kaip keista su ta registracija i Reichstagą- kažkas čia rašė, kad prieš dvi svaites rašė laišką ir tai jau vietų nebebuvo, o jum pasisekė...

aš rašiau, kad atrašė man, jog priimti negali. Buvome nuėję tą dieną prie Reichstago, tai matyt, kažkas svarbaus vyko, nes buvo pilna policijos, nieko į vidų iš lankytojų neįleidinėjo, visur kabėjo užrašai, kad kupolas uždarytas. Tiesiog manau, kad jie atrašydami laišką, nelabai smulkinasi, nerašo tikslių priežasčių, o atrašo standartinį laiškelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2011 02 16, 19:54)
aš rašiau, kad atrašė man, jog priimti negali. Buvome nuėję tą dieną prie Reichstago, tai matyt, kažkas svarbaus vyko, nes buvo pilna policijos, nieko į vidų iš lankytojų neįleidinėjo, visur kabėjo užrašai, kad kupolas uždarytas. Tiesiog manau, kad jie atrašydami laišką, nelabai smulkinasi, nerašo tikslių priežasčių, o atrašo standartinį laiškelį  mirksiukas.gif

aišku:), buvau netaip supratusi doh.gif vadinasi prieš kokias dvi savaites užsiregistravus turėtų būti vietų....
Agnyte, o gal Jūs pasidalintumėte savo kelionės patirtimi, įspūdžiai juk dar švieži?
ar realu, atskridus, aišku, su rayeneriais 9,00 val. būti prie to Reichstago? nesusigaudau, kuriai valandai reikėtų ten užsiregistruoti, kad nepavėluotume ir nereikėtų ten ilgai sukti ratus ir laukti....? unsure.gif
Atsakyti