Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Agakira @ 2011 01 27, 12:50)
Berlyne yra įspūdingas botanikos sodas. Nors lauke nelabai bus ką žiūrėti, bet oranžerijos yra labai didelės, ten galima ne vieną valandą pavaikščioti. 

Pritariu del oranzereju, tikrai ispudingi vaizdai, viena turtingiausia augalu kolekcija europoj. stai cia vasario ivykiu kalendorius.
Atsakyti
QUOTE(Agakira @ 2011 01 27, 11:50)
Berlyne yra įspūdingas botanikos sodas. Nors lauke nelabai bus ką žiūrėti, bet oranžerijos yra labai didelės, ten galima ne vieną valandą pavaikščioti. Zoologijos sode irgi daug gyvūnų yra patalpose. Labai įdomi naktinių žvėrelių kolekcija, daug visokiausių beždžionių, smalsutės  žmogbeždžionės prieina visai arti, jas galima apžiūrėt vos ne nosį prie nosies priglaudus bigsmile.gif . Yra ir turtingas istorijos muziejus, deja jame nebuvau, bet pasakojo, kad labai įdomus.

Pritariu dėl zoologijos sodo, buvom rugsėjį per lietų, ėjom, ėjom, kol atradom gyvūnus patalpose, kur nei jiems ant galvos lyja, nei mums ax.gif
Gamtos muziejus įspūdingas vien savo dinozauro skeleto dydžiu, bet galima pamatyti ir paliesti meteoritą, pažiūrėti filmuką apie galaktikų formąvimasi. O ir bilietai pigūs.
Technikos ir mokslo muziejus taip pat įdomūs. Ypač berniukams smile.gif. Nors mokslo muziejuje besisukantis namukas įspūdį palieka visiems. Bet vis tiek labiau orientuota į vyrus smile.gif
Dar muziejų saloj Antikos muziejus paliko įspūdį, bet čia jau su didesniais vaikais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 29 sausio 2011 - 11:14
QUOTE(Marge @ 2011 01 27, 12:29)
Gal kas lanketes cia http://www.tropical-islands.de/? Labai sudomino, tik kad kainos nemazos bigsmile.gif

Buvom, patiko - drėgnas klimatas, karštis, palmės ir smėlėtos pakrantės leido pasijaust kaip tikruose tropikuose lotuliukas.gif O kaina nemaža dėl to, kad sumokėjus šią sumą gali ten praleist visą dieną - maudytis, "degintis" ant gultų, apsilankyt pirtyse ir saunose ir t.t. thumbup.gif Gal geriau vaizdžiai tą tropicalandą pailiustruosiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Rytietiški motyvai smile.gif

user posted image

user posted image

Esant norui už papildomą mokestį galima pernakvot palapinėse ale žiunglėse lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
Kavinukė smile.gif

user posted image

Na ir pats gražiausias ir egzotiškiausias "paplūdimys" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Juokėmės, už 100eur apsilankėm tikruose tropikuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man vis dar neduoda ramybės susisiekimas doh.gif .
Iš Schonenfeldo važiuosime tiesiai į Bundestagą. Ar aš teisingai suprantu, kad važiuoti galima RE7 iki Friedrichst. stotelės tiesiogiai. Ar tas RE yra kažkoks greitasis traukinukas?
Be to, kaip suprantu iki Friedrichst. galime ir su šiais autobusais X7, 171 ir N7 nuvažiuoti?
Labai reik Jūsų pagalbos 4u.gif .
Atsakyti
Mergaites, mes seniai norim aplankyti Berlyne botanikos soda, kaip viska sustyguoti? Nuo ko pradeti? Lektuvu nenori vyras, autobusu savarankiskai irgi gautusi brangiau negu per kelioniu agenturas, bet niekaip nerandu tokios keliones, kad programoje butu ir botanikos sodas...Padekit!!!!!!!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 01 29, 14:08)

Juokėmės, už 100eur apsilankėm tikruose tropikuose lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mmm, noriu tropiku wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaq @ 2011 01 31, 10:36)
Mergaites, mes seniai norim aplankyti Berlyne botanikos soda, kaip viska sustyguoti? Nuo ko pradeti? Lektuvu nenori vyras, autobusu savarankiskai irgi gautusi brangiau negu per kelioniu agenturas, bet niekaip nerandu tokios keliones, kad programoje butu ir botanikos sodas...Padekit!!!!!!!!! blink.gif

Važiuokit automobiliu - patys susiplanuosit ir viską ką norėsit aplankysit thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas buvote paaiškinsit, ar gali būti kad iš Schonefeld oro uosto iki Bülowstraße 19-22 (Hotel Aldea Novum) važiuoti yra daug persėdimų ir apie 2,5val gaunasi? Nieko aš tam jų transporto puslapy nesupratau. Tik nežinau gal kažkur arčiau oro uosto rinktis viešbutį geriau...
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2011 02 09, 10:38)
Gal kas buvote paaiškinsit, ar gali būti kad iš  Schonefeld oro uosto iki Bülowstraße 19-22 (Hotel Aldea Novum) važiuoti yra daug persėdimų ir apie 2,5val gaunasi? Nieko aš tam jų transporto puslapy nesupratau. Tik nežinau gal kažkur arčiau oro uosto rinktis viešbutį geriau...
Dėkui

Man atrodo, kažką ne taip pažiūrėjot g.gif . Bent jau įvedus šiuos pavadinimus į maps.google, rodo, kad atstumas automobiliu įveikiamas per 20 min., o metro, man atrodo dar greičiau būtų ax.gif . Šiuo metu, neturiu galimybės pažiūrėti į metro planą.
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2011 02 09, 12:20)
Man atrodo, kažką ne taip pažiūrėjot  g.gif . Bent jau įvedus šiuos pavadinimus į maps.google, rodo, kad atstumas automobiliu  įveikiamas per 20 min., o metro, man atrodo dar greičiau būtų  ax.gif . Šiuo metu, neturiu galimybės pažiūrėti į metro planą.

Panašu, kad ne taip pažiūrėjau, bet nearti vistiek ten kaip suprantu, ir persėdimų poros reikia, svarbiausia kad grįžtant kai anksti skrydis būtų galimybė išsisukt be taxi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2011 02 09, 16:01)
Panašu, kad ne taip pažiūrėjau, bet nearti vistiek ten kaip suprantu, ir persėdimų poros reikia, svarbiausia kad grįžtant kai anksti skrydis būtų galimybė išsisukt be taxi smile.gif

Gal atsakys kas žinantis:ar galioja ABC dienos bilietas RE traukiniams?
Atsakyti