Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(irisas @ 2011 01 26, 00:07)
O kaip ten oras?
Mane dar labai domina dviračių nuoma Berlyne, radau kad galima nuomotis, o ar pavyks patogiai po miestą pavažinėti? Ir kažin kaip žiemą ten sąlygos dviračiams  g.gif

Gyvenau Berlyne pusantru metu, tai galiu pasakyti, kad pavasari, vasara ir rudeni orai labai panasus i Lietuvos, o ziema silciau nei pas mus, nuo nulio iki minus 5-6 paprastai smile.gif Miestas labai pritaikytas dviratininkams, visur takeliai. Ziema salygos ivairios- pvz. praeita ziema iskrito labai daug sniego (kas siaip nebudinga Berlynui), tai galiu pasakyti, kad labai blogai gatves vale, net centre, tai ir su dviraciais vazinetis nelabai buvo imanoma. O kai sniego nera, tai super smile.gif
Atsakyti
gal galetu kas atsakyt apie zoologijos soda ziema, skrendam si penkt
Atsakyti
Labukas, mane taip pat domina tas zooligojos sodas.. Nes kaip suprantu, turint mazdaug diena Berlyne, ji verciausia aplankyti. Ar apsimoka ten vaziuoti vasario pradzioj? Ar nebus salta? Ir kokiom valandom dirba sestadieniais? Ir kokios kainos suaugusiems? Gal yra nuolaidu studentams? Va kiek klausimu uzdaviau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(valinga @ 2011 01 26, 09:44)

gal niekas tiesiog nebuvo mirksiukas.gif pažiūrėkit čia, kaip ten viskas atrodo ir tada spręskit eit ar ne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marge @ 2011 01 26, 14:37)
Labukas, mane taip pat domina tas zooligojos sodas.. Nes kaip suprantu, turint mazdaug diena Berlyne, ji verciausia aplankyti. Ar apsimoka ten vaziuoti vasario pradzioj? Ar nebus salta? Ir kokiom valandom dirba sestadieniais? Ir kokios kainos suaugusiems? Gal yra nuolaidu studentams? Va kiek klausimu uzdaviau biggrin.gif bigsmile.gif

Na aš ginčyčiausi, ar žiemą lankantis Berlyne verčiausia aplankyti zoosodą. ax.gif Pažiūrėkit nuorodą, kaip ten kas, bet aš jei važiuočiau žiemą, rinkčiausi kažką kitą.
Zoosodas dirba nuo 9 iki 17 val., kainas rasit čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonazole09 @ 2011 01 25, 22:32)
p.s. planuojančioms aplankyti Bundestagą: dėl saugumo sumetimų reikia registruotis prieš dieną internetu. Atsiprašau jei kartojuosi, temos neskaičiau. Gal kam pravers, nes mes nežinojom ir nuvykus registruotis jau buvo per vėlu  verysad.gif

O kaip gaila, mes nežinojom ir nepatekom verysad.gif
QUOTE(valinga @ 2011 01 26, 08:44)

Buvau zoo sode sausio 12d. tai tikrai iš pradžių ryte galvojom, kur tie gyvūnai blink.gif bet tikrai jau vėliau pasivaikščiojus jų atsirado, tuo labiau, kad galima įeiti į pastatus, kur jie narvuose, ne tik lauke smile.gif o nuolaidas gaudėm visur su WelcomeCard smile.gif
Atsakyti
aciu labai merginom uz atsakymus
Atsakyti
Jei nesunku įmeskite nuorodą kur registruotis į Bundestagą.
Be to, ar reikia mokėti tą ekologijos mokestį?
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2011 01 26, 20:26)
Jei nesunku įmeskite nuorodą kur registruotis į Bundestagą.
Be to, ar reikia mokėti tą ekologijos mokestį?

Jei kalbat apie ta lektuvu ekologinį mokestį.... Nereikia,jį moka aviakompanijos 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai, uz atsakymus 4u.gif Na video tai tikrai numuse upa ten vaziuot biggrin.gif Bet tai tuomet kur vaziuot? g.gif
Atsakyti
Gal kas lanketes cia http://www.tropical-islands.de/? Labai sudomino, tik kad kainos nemazos bigsmile.gif
Atsakyti
Berlyne yra įspūdingas botanikos sodas. Nors lauke nelabai bus ką žiūrėti, bet oranžerijos yra labai didelės, ten galima ne vieną valandą pavaikščioti. Zoologijos sode irgi daug gyvūnų yra patalpose. Labai įdomi naktinių žvėrelių kolekcija, daug visokiausių beždžionių, smalsutės žmogbeždžionės prieina visai arti, jas galima apžiūrėt vos ne nosį prie nosies priglaudus bigsmile.gif . Yra ir turtingas istorijos muziejus, deja jame nebuvau, bet pasakojo, kad labai įdomus.
Atsakyti
Laukiam tos nuorodėlės, kaip registruotis į Bundestagą? g.gif
Atsakyti