Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Vilmuutee @ 2011 01 07, 16:08)
Su S9 nenuvažiuosit, reiks persėst  smile.gif  Nuo oro uosto su S9 važiuojat iki Ostkreuz, tada reikia persest į S3, S5 ar S7. 4u.gif  Tie S tai metro

O kodel jie zemelapyje rodo, kad S9 vaziuoja iki spandau? g.gif Ar yra kas nors tiesioginio iki Alexsander pl.?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 01 07, 16:31)
O kodel jie zemelapyje rodo, kad S9 vaziuoja iki spandau? g.gif Ar yra kas nors tiesioginio iki Alexsander pl.?

Nežinau į kokį Jūs žemėlapį žiūrite, bet pagal mano S žemėlapį S9 nevažiuoja iki spandau stotelės, beje pati taip pat važiavau su persėdimais iki Alexander platz g.gif Tiesioginio metro tai nera iki Alexander platz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuutee: 07 sausio 2011 - 17:27
Čia yra S-bahnu zemelapis. Gal ten pakeliui kazkas pasikeicia, bet zemelapyje matau, kad S9 vaziuoja is oro uosto iki spandau g.gif
O su airbusu nevaziavot?
Papildyta:
Visai susipainiojau del to susisiekimo doh.gif Gal patartumet kur geriausia imti viesbuti paskutiniai nakciai, kad butu centre ir patogus susisiekimas anksti ryte su Schonefelt oro uostu?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 01 07, 19:04)
Čia yra S-bahnu  zemelapis. Gal ten pakeliui kazkas pasikeicia, bet zemelapyje matau, kad S9 vaziuoja is oro uosto iki spandau  g.gif
O su airbusu nevaziavot?
Papildyta:
Visai susipainiojau del to susisiekimo doh.gif Gal patartumet kur geriausia imti viesbuti paskutiniai nakciai, kad butu centre ir patogus susisiekimas anksti ryte su Schonefelt oro uostu?

doh.gif doh.gif čia matyt neseniai tokie pakitimai padaryti, nes dar spalį važiuodavo taip kaip aš sakiau. ir mano žemėlapis senas jau vadinasi
Atsakyti
aš čia žiūrinėjau Jūsų, merginos, paskutinį tą S-bahų žemėlapį, bet nelabai supratau, kaip būtų patogiausia nuvažiuoti iš Šhonefeldo į Potsdamą, gal padėtumėte man neišmanėlei?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 01 07, 18:04)

Imti netoli metro, jie važinėja nuo ankstaus ryto, jei traukiniai arautobusai kartais nevažiuotų, o jau paskui į autobusą, kelios stotelės ir oro uostas 4u.gif Mes gyvenom prie zoologijos sodo, tai metro net persėdinėt nereikėjo (o gal kartą persėdom g.gif sklerozė blush2.gif ), važiuoja greitai, paskui į autobusą ir oro uoste. Būtų buvęs tiesioginis traukinys, bet tądien jis ryte taip anksti nevažiavo dar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 01 07, 22:07)
Imti netoli metro, jie važinėja nuo ankstaus ryto, jei traukiniai arautobusai kartais nevažiuotų, o jau paskui į autobusą, kelios stotelės ir oro uostas 4u.gif Mes gyvenom prie zoologijos sodo, tai metro net persėdinėt nereikėjo (o gal kartą persėdom g.gif sklerozė blush2.gif ), važiuoja greitai, paskui į autobusą ir oro uoste. Būtų buvęs tiesioginis traukinys, bet tądien jis ryte taip anksti nevažiavo dar sad.gif

As kazkaip nusprendziau, kad gyvenant Alexander pl., salia metro stoteles butu labai patogu. Gal as klystu? be to sako, nevaziuoja is ten tiesioginis.... tai visai pasimeciau doh.gif
siaip viesbuti uzsakiau prie zoologijos sodo (Kurfunsdamm), bet galvoju gal kita nakti visai butu nieko kur arciau metro ir oro uosto g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 01 07, 20:51)
doh.gif  doh.gif  čia matyt neseniai tokie pakitimai padaryti, nes dar spalį važiuodavo taip kaip aš sakiau. ir mano žemėlapis senas jau vadinasi

o jus kada vaziuojat? kur apsistosit paskutine nakti pries skridi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 07 sausio 2011 - 21:43
QUOTE(Laaila @ 2011 01 07, 21:43)
As kazkaip nusprendziau, kad gyvenant Alexander pl., salia metro stoteles butu labai patogu. Gal as klystu? be to sako, nevaziuoja is ten tiesioginis.... tai visai pasimeciau doh.gif
siaip viesbuti uzsakiau prie zoologijos sodo (Kurfunsdamm), bet galvoju gal kita nakti visai butu nieko kur arciau metro ir oro uosto g.gif

Aš nekeisčiau viešbučio schmoll.gif Jei ir su persėdimu, tai metro juk greitai ir pakankamai dažnai net ryte važiuoja, iš vakaro susižiūrėsit grafikus, labai maloniai ten paaiškina visi wink.gif Nes ką vienur, ką kitur, atstumo prasme skirtumas labai minimalus, vis tiek reikės anksti keltis, o dar turėsi gaišt laiką iš vieno išsiregistruot, į kitą specialiai važiuot arba bagažą, kad ir rankinį, su savimi tampytis... jei jau galvojat, kad norit arčiau, tada iš viso, imkit prie oro uosto ir važiuokit ten vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 01 07, 22:45)
Papildyta:

o jus kada vaziuojat? kur apsistosit paskutine nakti pries skridi? 4u.gif

Sausio 30d. skrydis 4u.gif Visada naktį prieš skrydį praleidžiame oro uoste 4u.gif Kolkas jokių nesusipratimų nėra buvę, taigi tikiuosi ir šįkart viskas bus ok
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2011 01 05, 20:51)
http://www.booking.c...kout=2011-01-20

Prabangos nesitiėkit, bet šiaip tvarkinga, daug vietos kambary, B transporto zonoj.

Baaaisiai sudomino, bet labai ir nesupratus likau, sausio menesiui kainos vos ne tris kartus mazesnes nei kovui, ar cia tas principas kuo maziau laiko liko, tuo pigiau? tai gal dar verta palaukt, o ne dabar rezervuot, jei kelione kovo7?
Atsakyti
Beje, būtų labai malonu, jei pasidalintume rastais nebrangiais viešbučiais, kur kas buvo, ar rado kokį neblogą.

Kadangi užsakinėjant per booking.com leonardo viešbutis mano kortelės kažkodėl nepriėmė, paieškas tęsiu toliau.

Svarstau dabar tarp šių:

Pirmas

Antras

Galvoju užsibookint tą pirmąjį, nes per venere.com nenuskaito nuo kortelės nieko, o jei kažką pigesnio ir geresnio iki kelionės rasiu, atšauksiu. Tikiuos neapsikvailinsiu niekur, pirmą kart savarankiškai ieškausi.
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2011 01 09, 01:24)
Beje, būtų labai malonu, jei pasidalintume rastais nebrangiais viešbučiais, kur kas buvo, ar rado kokį neblogą.

Kadangi užsakinėjant per booking.com leonardo viešbutis mano kortelės kažkodėl nepriėmė, paieškas tęsiu toliau.

Svarstau dabar tarp šių:

Pirmas

Antras

Galvoju užsibookint tą pirmąjį, nes per venere.com nenuskaito nuo kortelės nieko, o jei kažką pigesnio ir geresnio iki kelionės rasiu, atšauksiu. Tikiuos neapsikvailinsiu niekur, pirmą kart savarankiškai ieškausi.

Aš tai imčiau antrąjį, ir kaina ir vieta nebloga. Man tas pirmas primeni toki, kuris tik iš nuotraukų gražus, nuvažiuoji ir pamatai, kad ten koks pencionas buvęs... taip jau buvo mum kartą Berlyne mirksiukas.gif
Atsakyti