Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

Kada važiuojat?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2011 01 05, 13:27)
Kada važiuojat?

vasario 18-20 dienos
Atsakyti
Na aš kovą planuoju mirksiukas.gif , tai gal kas parekomenduos rajoną, kur geriau apsistoti. Prieš lekiant į paryžių buvau labai faina žemėlapį radusi, tai pagal jame pavaizduotas įžymias vietas buvo lengva orientuotis kas kur arčiau, bet berlyne tokio nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 01 05, 11:18)
Sveikos.

Gal kas pasakysite kaip orai vasario mėnesį. galvoju pirkt ar nepirkt doh.gif  Kažin ar nebus labai šalta, ar daug ten sniego būna?

Grizau po svenciu is Berlyno, tai galiu pasakyti, kad sniego ten daaaaaaaaug. Bet priklauso ka jus ten veikti norit, nes man tai tas sniegas ir saltis netrukde.
Papildyta:
QUOTE(Fen-berry @ 2011 01 03, 15:16)
Gal jau yra skridusių iš Vokietijos, įdomu kaip su tuo eko mokesčiu. Kažkaip nelabai supratu kur ten jį susimoket reiks, jei bilietai nupirkti g.gif .

Skridau atgal po Naujuju ir niekur nieko nemokejau.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 01 05, 14:37)
vasario 18-20 dienos

mes vasario 16-18 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2011 01 04, 14:25)
Gal kas rekomenduotų kur pigiai apsistoti porai naktų 2 dideliems  lotuliukas.gif  ir vienai mergaitei

http://www.booking.c...kout=2011-01-20

Prabangos nesitiėkit, bet šiaip tvarkinga, daug vietos kambary, B transporto zonoj.
Atsakyti
Gal zinot ar yra kur Berlyne kvartaliukas metalistu, panku, gotu? Kazkas panasaus kaip Londone CAMDEN TOWN 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot ar Berlyne yra the body shop tinklo parduotuvės? Kiek buvau neužmačiau niekur g.gif

Ai jau radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuutee: 06 sausio 2011 - 17:39
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 01 06, 18:32)
Gal žinot ar Berlyne yra the body shop tinklo parduotuvės? Kiek buvau neužmačiau niekur  g.gif

Ai jau radau  biggrin.gif

yra, tikrai, ir daaaaaug biggrin.gif kiekvienam centriuke rasi mirksiukas.gif tik va kokios parduotuvės neradau, tai Crocs. nemačiau nei vienam prekybcentryje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2011 01 07, 11:01)
yra, tikrai, ir daaaaaug biggrin.gif  kiekvienam centriuke rasi mirksiukas.gif tik va kokios parduotuvės neradau, tai Crocs. nemačiau nei vienam prekybcentryje g.gif

Ten kiek esu sukiojusis apie potsdamer platz tai nemačiau, dabar žiūriu žemėlapį kad visai arti ten yra doh.gif
Atsakyti
Buciau dekinga, jei patikslintumet : is Schonefeld oro uosto su S9 ar davaziuosiu be persedimu iki Alexandel pl., tiksliau ar stoja ten? Ir ryte nuo kelintos val jie vazineja? 4u.gif Kaip suprantu tie S ,tai kazkokie traukinukai? ax.gif
Papildyta:
Dar kazkur cia skaiciau apie airportbus, bet ten ju puslapyje vokiskai surasyta, tai nelabai suprantu. Gal pasakytumet kur jis ten stoja netoli Alexander pl., nuo kada vaziuoja ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 07 sausio 2011 - 14:52
QUOTE(Laaila @ 2011 01 07, 15:58)
Buciau dekinga, jei patikslintumet : is Schonefeld oro uosto su S9 ar davaziuosiu be persedimu iki Alexandel pl., tiksliau ar stoja ten? Ir ryte nuo kelintos val jie vazineja? 4u.gif Kaip suprantu tie S ,tai kazkokie traukinukai?  ax.gif
Papildyta:
Dar kazkur cia skaiciau apie airportbus, bet ten ju puslapyje vokiskai surasyta, tai nelabai suprantu. Gal pasakytumet kur jis ten stoja netoli Alexander pl., nuo kada vaziuoja ir kiek kainuoja? ax.gif

Su S9 nenuvažiuosit, reiks persėst smile.gif Nuo oro uosto su S9 važiuojat iki Ostkreuz, tada reikia persest į S3, S5 ar S7. 4u.gif Tie S tai metro
Atsakyti