Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Fen-berry @ 2010 12 29, 15:55)
Ačiukas už atsakymą, adresas viešbučio Chausseestraße 54. Nuoroda būtų šita
Labai bijau, kad tolokai nuo centro...

tai kad netoli centro g.gif žiūrint, aišku, kas Jums centras smile.gif bet, manau, ramiau ir TV bokštą, ir Brandenburgo vartus pasieksit net pįtute, jei metro ar autobusu nenorėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 29, 00:13)
Bet tas bunkeris tai Lenkijoj yra tongue.gif nesvarbu, kad ne lenkas jis buvo bigsmile.gif
Nors Berlyne gal dar vienas yra? g.gif

Na, nezinau kuris tas ar ne tas, bet Berlyne yra bunkeris kuriame Hitleris nusisove. Mane domina ar yra kas nors ten idomaus ar ten aplamai kokia lentele tik g.gif Gal kas nors ten buvot?
Papildyta:
QUOTE(Fen-berry @ 2010 12 29, 11:30)
Vakar ir mes nusipirkom bilietus į Berlyną. Viešbutį rezervavom http://www.city54hos...erlin_city.aspx.
Kažkaip neįsivaizduoju aš tų atstumų, gal kuri gali pasakyti ar geroje vietoje jis  blush2.gif ?  Be to, kaina už kambarį dviems 42 Eu.
Ir dar, kadangi išskrendame iš Berlyno 8 val ryte, suku galvą kaip išsiregistruoti taip anksti iš  viešbučio? Kituose forumuose skaičiau, kad renkasi nakvynę oro uoste. Reik ir čia Jūsų patarimo mirksiukas.gif .

Mes ruosiames pries skridi nakvoti oro uoste, bet jei labai bus sunku, tai is anksto nusiziurejau viesbucius esancius salia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 29 gruodžio 2010 - 18:05
Radau smile.gif http://www.lrytas.lt...-a-hitleris.htm
Atsakyti
gal kas žino paskutines naujienas ar šeštadieniais-sekmadieniais Berlyne dirba pvz. muziejai, ar galima pasikelti į TV bokštą, zoologijos sodas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Niekur nerandu vidutinės oro temperatūros kovo mėn doh.gif Gal kas žino koks maždaug būna kovo pabaigoje? blush2.gif Nes norėtume nuvežt vaikus į zoologijos sodą, tai dėlioju pliusus minusus, kol dar rainiai veža...
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 01 02, 12:14)
Sveikos  4u.gif

Niekur nerandu vidutinės oro temperatūros kovo mėn  doh.gif Gal kas žino koks maždaug būna kovo pabaigoje?  blush2.gif Nes norėtume nuvežt vaikus į zoologijos sodą, tai dėlioju pliusus minusus, kol dar rainiai veža...

Agotuk, tai aš jau surizikavau ir įsigijau tuos bilietukus kovo mėnesiui, skrisim irgi su vaikais....man atrodo, kad truputį berlyne būna šilčiau nei pas mus
Papildyta:
gal dar kas galit patarti kur geriau užsirezervuoti viešbutį - rytų ar vakarų berlyne?
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2011 01 02, 18:10)
Agotuk, tai aš jau surizikavau ir įsigijau tuos bilietukus kovo mėnesiui, skrisim irgi su vaikais....man atrodo, kad truputį berlyne būna šilčiau nei pas mus
Papildyta:
gal dar kas galit patarti kur geriau užsirezervuoti viešbutį - rytų ar vakarų berlyne?

Jei pirksite dienos bilietus, tai jokio skirtumo, kur gyvensite, metro sistema veikia nepriekaištingai thumbup.gif
Vidutinė temperatūra Berlyne
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 12 29, 16:39)
tai kad netoli centro g.gif žiūrint, aišku, kas Jums centras smile.gif bet, manau, ramiau ir TV bokštą, ir Brandenburgo vartus pasieksit net pįtute, jei metro ar autobusu nenorėsit mirksiukas.gif

O kas Berlyne skaitosi centras, aš kažkaip orientavausi Unter den Linden alėja.
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2011 01 02, 21:02)
O kas Berlyne skaitosi centras, aš kažkaip orientavausi Unter den Linden alėja.

sakyčiau, kad taip unsure.gif bent jau nuo ten visos pagrindinės lankytinos vietos netoli 4u.gif
Atsakyti
Bandau žiūrinėti viešbučius... Wilmersdorfas labai toli? Katroj pusėj zoosodas? laugh.gif Jetus, kol pasičiupinėsiu, tai pabrangs dar doh.gif

Radau, bet tada centras tolokai doh.gif O jau kaip orouostas tooooooli doh.gif Nu esu pamąstymuose toliau biggrin.gif

Ačiū už nuorodą apie orus. 4u.gif
Atsakyti
Jei nors kiek padėsiu, tai zoosodas nėra jau taip toli nuo centro wink.gif Aišku, reikia metro arba autobusu važiuot, bet mums neprailgo, mes irgi netoli jo gyvenom. O štai į oro uostą tai jau taip, keltis anksčiausiai reikėjo, ne visas transportas važiuoja, o dar ir norisi "užsimest" laiko, tai kilom 4 ryto... Bet ką nuo zoosodo, ką iš centro, trukmė bus panaši iki oro uosto (jei kalbam apie Ryanair skrydžius) mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal jau yra skridusių iš Vokietijos, įdomu kaip su tuo eko mokesčiu. Kažkaip nelabai supratu kur ten jį susimoket reiks, jei bilietai nupirkti g.gif .

Atsakyti