Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Spurgitta @ 2010 12 21, 09:55)
nepatingėkit perskaityti kelis puslapius atgal, apie tai buvo kalbama.

Tiesa sakant labai nepatogu skaityti supermama is viesbucio foje 4u.gif

Radau A10. Sita turejote omenyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 21 gruodžio 2010 - 10:31
QUOTE(Rimukas @ 2010 12 21, 11:24)
Tiesa sakant labai nepatogu skaityti supermama is  viesbucio foje  4u.gif 

Radau A10. Sita turejote omenyje?

Aha šitą ir dar šitą. Jis miesto pradžioj beveik.
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2010 12 21, 12:32)

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2010 12 21, 13:32)

Čia jaučiu su metro nuvažiuot galimybių nėr?
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 12 22, 16:05)
Čia jaučiu su metro nuvažiuot galimybių nėr?

Yra smile.gif U7 berods, stotelė Johanissthaler Chaussee. Iš stotelės eskalatorium pakyli tiesiai į prekybos centrą, net į lauką išeit nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2010 12 23, 09:45)
Yra smile.gif U7 berods, stotelė Johanissthaler Chaussee. Iš stotelės eskalatorium pakyli tiesiai į prekybos centrą, net į lauką išeit nereikia  thumbup.gif

tikrai taip, buvom tam centriuke mes smile.gif
Atsakyti
Spurgittos dėka laiminga gryžau iš Berlyno thumbup.gif
Kadangi anksti įlėkėm į Vokietiją, tai pasivažinėjom tuščiomis Berlyno centro gatvėmis, pasijutom kaip dideliam kaime, kurio gyventojai saldžiai miega lotuliukas.gif Bandėm pačiam centre susirasti viešbutį, bet vos nenumirėm iš koto nuo kainų doh.gif , tai apsistojom vis dėl to Formule1 motelyje. Aplankėm centrinę Kalėdinę mugę ir A10 centrą. Visos svajonės išsipildė ir laimingai (nors ir be proto snigo ir kelias buvo laaabai slidus) gryžom namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neturetivardas @ 2010 12 19, 22:22)

Cia raso kad nuo sausio menesio reikes moketi ta mokesti, tai pvz as nusipirkus rynair'e bilietus kovo menesiui butent i berlyna jau, tai irgi reikes moket tuos mokescius?

Kazkoks durnas rytas, dar booking.com parase kad leonardo viesbutis korteles nepriima. nesuprantu kodel, atsiskaitineju su visa virtuon visur ir visada ir viskas gerai, irasiau tuos pacius duomenis vel, gal ka suklydus buvau. Niekam tokiu problemu nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2010 12 26, 12:19)
Cia raso kad nuo sausio menesio reikes moketi ta mokesti, tai pvz as nusipirkus rynair'e bilietus kovo menesiui butent i berlyna jau, tai irgi reikes moket tuos mokescius?

Aš galvoju, kad ne, man rodos tie mokesčiai turėtų būti prie bilieto priskaičiuoti, nebent ten oro uoste kurnors lieps sumokėt g.gif Aš ir turiu sausio pabaigai bilietus, įdomu kaip čia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 12 26, 12:19)
Aš galvoju, kad ne, man rodos tie mokesčiai turėtų būti prie bilieto priskaičiuoti, nebent ten oro uoste kurnors lieps sumokėt  g.gif  Aš ir turiu sausio pabaigai bilietus, įdomu kaip čia bus  g.gif

Nu ziuresim unsure.gif Mane labiau neramina tas nesusipratimas su viesbuciu, tuo labiau kad uzsakymas kai pinigai neatvykus nuskaitomi. Su debetine kortele buciau atsiskaitinejus tai suprantu, bet kas visa virtuon jiem netiko tai nesuprantu g.gif

Beje, kuri viesbuti jus saketes? Kiek uz bilietus sausio menesiui mokejot vienam zmogui pirmyn atgal?
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 12 23, 21:55)
Spurgittos dėka laiminga gryžau iš Berlyno thumbup.gif
Kadangi anksti įlėkėm į Vokietiją, tai pasivažinėjom tuščiomis Berlyno centro gatvėmis, pasijutom kaip dideliam kaime, kurio gyventojai saldžiai miega lotuliukas.gif  Bandėm pačiam centre susirasti viešbutį, bet vos nenumirėm iš koto nuo kainų doh.gif , tai apsistojom vis dėl to Formule1 motelyje. Aplankėm centrinę Kalėdinę mugę ir A10 centrą. Visos svajonės išsipildė ir laimingai (nors ir be proto snigo ir kelias buvo laaabai slidus) gryžom namo ax.gif

thumbup.gif
Radot gerų nuolaidų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgitta: 26 gruodžio 2010 - 12:37
QUOTE(Gabrieele @ 2010 12 26, 13:28)
Nu ziuresim  unsure.gif  Mane labiau neramina tas nesusipratimas su viesbuciu, tuo labiau kad uzsakymas kai pinigai neatvykus nuskaitomi. Su debetine kortele buciau atsiskaitinejus tai suprantu, bet kas visa virtuon jiem netiko tai nesuprantu  g.gif

Beje, kuri viesbuti jus saketes? Kiek uz bilietus sausio menesiui mokejot vienam zmogui pirmyn atgal?

Mes apsistosime etap hoteli, 40eu 2 žmonėm su pusryčiais. Labai geroje vietoje, vasarą kai buvom, tai pestute iki Parlamento, iki Branderburgo vartų galimą nuejti, Zoo netoli irgi. Už bilietą mokėjau vienam žmogui į abi puses 73lt, čia su ryanair + dar už atgalinį bagažą 52lt mirksiukas.gif
Atsakyti