Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 11 22, 12:19)
oo, mes tam pačiam viešbuty gyvensim nuo gruodžio 2. Irgi kaina bei location suviliojo...  ax.gif  Tik tas check-in vėlas mane irgi nervina biski... nu bet šiaip ar taip reiks pirma iki viešbučio nusigaut pasidėt daiktų...
kokia situacija ten su pusryčiais tam viešbuty? ar bent kavos puodeliu? g.gif

tikiuosi kad ir jus gausit dideli kambari smile.gifsmile.gif kadangi mes labai velyvi ir nakti po klubus trankemes tai pusryciu neuzsisakem, bet girdejom kad tikrai labai jie neblogi,bet gandai ir lieka gandais kai pati nebandziau
Atsakyti
O mes apsipirkinėjom Willmersdorf str. Šarlotenburge, nes ten gyvenom. Dabar galvoju, kokia idiotė buvau, kodėl nenusipirkau nieko (viskas tik dukrai ir MB). doh.gif Gal shoping'o nuotaikos nebuvo - o dabar lietuvėlėj negaliu į rūbus ir jų kainas žiūrėt. verysad.gif
Ar teisingoj gatvėj apsipirkinėjom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 11 22, 12:19)
oo, mes tam pačiam viešbuty gyvensim nuo gruodžio 2. Irgi kaina bei location suviliojo...  ax.gif  Tik tas check-in vėlas mane irgi nervina biski... nu bet šiaip ar taip reiks pirma iki viešbučio nusigaut pasidėt daiktų...
kokia situacija ten su pusryčiais tam viešbuty? ar bent kavos puodeliu? g.gif

grįžau iš Berlyno praeitą penktadienį, prabuvus ten 5 dienas. Praleidom laiką fantastiškai, daug vaikščiojom ir daug pamatėm. Lijo 2 dienas, tai tuo metu nelabai faina buvo. Ypač vieną dieną, nes kojas peršlapau. Bet šiaip daugiau viskas puiku. Viešbučiu irgi labai patenkinta likau. Geroj vietoj, patogus susisiekimas, iki Zoo pėsčiomis per 10 min galima nueit. O jau mugių Kalėdinių kiek... bigsmile.gif
žodžiu, manau, kad Berlyne ne paskutinį kartą buvau... ax.gif
Atsakyti
na ka pabuvojau ir as ten ir galiu pasakyti, kad daugiau ten nematau nei tikslo nei noro grizti schmoll.gif nera ten visai vokiskos dvasios... ir tos pacios kaledines muges prigrustos kinietisku prekiu.
Aisku yra objektu, kuriuos verta pamatyti, bet viena karta...

QUOTE(Makalius @ 2008 01 03, 13:39)
Tai gal oras blogas pasitaikė, gal dar kas? Visi tą Berlyną tik ir giria  unsure.gif

oras buvo labai geras ir tai tikrai neitakojo ...
tiesiog tas miestas neturi zavesio, bendras vaizdas manes visai nesuzavejo, idomus ir zavintys tik kai kurie objektai... tokie kaip Reichstagas, Keiser Wilhelm baznycia, Potzdamer Platz su Sony centru ir memorialas zydu genocido aukoms atminti.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2008 01 03, 12:34)
na ka pabuvojau ir as ten ir galiu pasakyti, kad daugiau ten nematau nei tikslo nei noro grizti  schmoll.gif nera ten visai vokiskos dvasios... ir tos pacios kaledines muges prigrustos kinietisku prekiu.
Aisku yra objektu, kuriuos verta pamatyti, bet viena karta...

O man ten patinka, du kartus buvau ir žinau, kad grįšiu dar. Dėl vokiškos dvasios-taip, gal būt, tai juk didmiestis, o jie visi kosmopolitiški. Bet yra vietų kur tikrai galima pajusti vokišką dvasią. Čia gal priklauso kas mums aprodo Berlyną, kur apsilankome, ką ten veikiame.
O Kalėdinėse mugėse visur to š... yra, tokia jau ta didžioji Kinija su savo prekėmis.
Žodžiu kam kur patinka, kas ko ieško ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mes i Berlyna planuojam vaziuot kovo menesi, pries Velykas ax.gif
Gal galima butu suzinot, kur galima butu apsipirkti? blush2.gif
Norim su vyru atnaujinti spinta biggrin.gif
Todel norim sau pramoga pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2008 01 20, 22:09)
Laba  4u.gif
Mes i Berlyna planuojam vaziuot kovo menesi, pries Velykas  ax.gif
Gal galima butu suzinot, kur galima butu apsipirkti?  blush2.gif
Norim su vyru atnaujinti spinta  biggrin.gif
Todel norim sau pramoga pasidaryt  biggrin.gif

jei idomu tai mes gyvenom pensione "Aurora" tik ten dusai bendri, taciau galima viena uzsirezervuoti tik sau. beto ten dirba rusai, todel galima laisvai susisneketi su visais.
Siaip jei apsipirkineti tai labai patogi vieta, nes labai daug parduotuviu issideste visai netoli, pestute 10min ir siaip netoli centro, greitai galima pasiekti centra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 22 sausio 2008 - 14:01
QUOTE(Forma @ 2008 01 22, 14:00)
jei idomu tai mes gyvenom pensione "Aurora" tik ten dusai bendri, taciau galima viena uzsirezervuoti tik sau. beto ten dirba rusai, todel galima laisvai susisneketi su visais.
Siaip jei apsipirkineti tai labai patogi vieta, nes labai daug parduotuviu issideste visai netoli, pestute 10min ir siaip netoli centro, greitai galima pasiekti centra

Manau, kad visai gera kaina, o kad dušai bendri, galima pakentėti. Ir vieta labai gera, mažiau klaidžiosit po tuos man dar nelabai suprantamus "požeminius labirintus".
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 01 24, 21:42)
O gal kas zinot nebrangu viesbutuka, bet kad dusas ir WC butu kambary g.gif

ieskok per booking.com,ten galima pasirinkti pagal kriterijus.Nemazai viesbuciu raso,kad dusas kambary,o WC bendras aukstui arba 2 kambariam. mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau berlyne, nu ką labai gražus miestas. Yra ką pamatyti ir kur apsilankyti. Super didelio įspudžio nepaliko, bet jei būtų proga tikrai važiuočiau vėl wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2008 01 20, 22:09)
Laba  4u.gif
Mes i Berlyna planuojam vaziuot kovo menesi, pries Velykas  ax.gif
Gal galima butu suzinot, kur galima butu apsipirkti?  blush2.gif
Norim su vyru atnaujinti spinta  biggrin.gif
Todel norim sau pramoga pasidaryt  biggrin.gif

Mano mėgstamiausia apsipirkinėjimo vieta Berlyne yra Gropius Passagen ax.gif

Visko daug, viskas vienoj vietoj, patogu ir su mašina atvažiuot ir su UBahn smile.gif Tiesiai į patį prekybos centrą išlipi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 01 24, 23:42)
O gal kas zinot nebrangu viesbutuka, bet kad dusas ir WC butu kambary g.gif

Mes gyvenome stai cia: http://www.agon-fran...t/preise2.html#
Twin kambarys buvo nedidukas, bet modernus, su TV, telefonu. WC ir dusas svarus bei taip pat naujoviskai irengti. Pusryciai tikrai gardus ir pakankami. O ir vieta visai nebloga - lengva rasti. Mums patiko.
Kas yra nebrangu, manau, labai reliatyvus klausimas biggrin.gif
Atsakyti