Vertingiausias dalykas Berlyne ZOOLOGIJOS sodas.Ten tai būtinai
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 09, 09:57)
Vertingiausias dalykas Berlyne ZOOLOGIJOS sodas.Ten tai būtinai
o kaip zoologjos sodas gruodzio men? ten zadame varyti su abiem vaikais, tik nezinia kaip ten ziema isbusime savaite:)
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 10 10, 19:06)
Lapkricio 19 diena vaziuojam i Berlyna, mes keturiese. Patarkit kaip nuvaziuoti is Schönefeld oro uosto i Hotel Pension Waizenegger am Kurfürstendamm
Adresas Mommsenstr. 6, Charlottenburg
Berlin, 10629.
Kiek mums keturiems tai galetu kainuoti? Ar reikia is anksto uzsisakyti bilietus?
Adresas Mommsenstr. 6, Charlottenburg
Berlin, 10629.
Kiek mums keturiems tai galetu kainuoti? Ar reikia is anksto uzsisakyti bilietus?
Turistu info centre nusiperkat grupini bilieta . jeigu tadien dar vazinesit, tai visai dienai (kaina 16,9 EUR) Apie galimybes galit pasiziureti cia
Netoliese jusu viesbucio buvo musu viesbutis. Sedom i X7 autobusa, Rudow stoteleje persedom i metro U7. Mockernbrucke stotelej i U1 metro. Islipt turbut jums reiktu Uhlandstr, ji paskutine
siaip galima paeiti nuo oro usoto iki greitojo traukinio ir nuvaziuoti juo i miesto centra, viesbutis bus netoli. bet traukinio gali tekti paluketi.
Nemaciau nieko geresnio nei Berlyno viesasis transportas
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 10 10, 20:37)
Nemaciau nieko geresnio nei Berlyno viesasis transportas
Kai manęs klausia, kas paliko Berlyne didžiausią įspūdį, nė nemirktelėjus atsakau - viešojo transporto sistema!
sakykit, o butų Berlyne niekas nebandė nuomotis?
QUOTE(Noja78 @ 2010 10 11, 16:26)
sakykit, o butų Berlyne niekas nebandė nuomotis?
Aš gyvenau nuomotam bute. O kas konkrečiai domina?
Mane irgi domina butukas su virtuve gruodzio men vienai savaitei
QUOTE(Spurgitta @ 2010 10 11, 16:37)
Aš gyvenau nuomotam bute. O kas konkrečiai domina?
is kur nuomavotes, kokioj vietoj, kokia kaina viskas domina. as homelidays puslapyje ziurineju.
Spurgitta, is sios temos suprantu, kad daug zinai apie Berlyna, gal gali pasakyti, ar labai toli nuo centro yra Ortsteil Pankow Allemagne (na taip radau parasyta prie nuomojamo buto)
QUOTE(Noja78 @ 2010 10 11, 19:07)
is kur nuomavotes, kokioj vietoj, kokia kaina viskas domina. as homelidays puslapyje ziurineju.
Spurgitta, is sios temos suprantu, kad daug zinai apie Berlyna, gal gali pasakyti, ar labai toli nuo centro yra Ortsteil Pankow Allemagne (na taip radau parasyta prie nuomojamo buto)
Aš ne pati nuomavausi, man butą nuomavo firma, kurioje atlikinėjau praktiką. Butas buvo Kreuzberg rajone. Rajonas turkų, bet arti centro. Ir kažkaip nebuvo nesaugu man ten. Nuomojamas butas buvo daugiaaukščiam name, kurį visą sudaro nuomojami butai. Tokie namai paprastai priklauso vienai firmai ir butai visi juose yra apstatyti. Vienodai Net užuolaidų spalva vienoda Bet patogu, kai gyveni ten laikinai. Šiaip apskritai Berlyne butai nuomojami be baldų. Mūsų butas buvo trijų kambarių ir nuoma, jei gerai pamenu kainavo 900 eurų (čia su viskuo). Bet čia buvo prieš 5 metus
Po to aš kažkada pati bandžiau žiūrinėti butų nuomos kainų Berlyne, tai atsimenu toliau nuo centro būdavo ir 200 eurų už dviejų kambarių butą. Senokai nežiūrėjau, todėl dabar kainų neįsivaizduoju Tiesiog nueikit i berlin.de arba berlinonline.de puslapius, ten kažkur yra nuomos skiltis. Arba google įveskit "Wohnung zu vermieten Berlin", ir išmeta daug nuomos agentūrų puslapių.
Tą, ką radot parašyta prie nuomojamo buto - tai Pankow rajonas. Jis yra nemažas, todėl konkrečiai pasakyti arti ar toli nuo centro yra butas, galima tik žinant gatvę. Va įmetu žemėlapiuką Berlyno rajonų. Centras yra ten, kur parašyta- Mitte ir rajonai aplinkui
QUOTE(Spurgitta @ 2010 10 12, 09:08)
Aš ne pati nuomavausi, man butą nuomavo firma, kurioje atlikinėjau praktiką. Butas buvo Kreuzberg rajone. Rajonas turkų, bet arti centro. Ir kažkaip nebuvo nesaugu man ten. Nuomojamas butas buvo daugiaaukščiam name, kurį visą sudaro nuomojami butai. Tokie namai paprastai priklauso vienai firmai ir butai visi juose yra apstatyti. Vienodai Net užuolaidų spalva vienoda Bet patogu, kai gyveni ten laikinai. Šiaip apskritai Berlyne butai nuomojami be baldų. Mūsų butas buvo trijų kambarių ir nuoma, jei gerai pamenu kainavo 900 eurų (čia su viskuo). Bet čia buvo prieš 5 metus
Po to aš kažkada pati bandžiau žiūrinėti butų nuomos kainų Berlyne, tai atsimenu toliau nuo centro būdavo ir 200 eurų už dviejų kambarių butą. Senokai nežiūrėjau, todėl dabar kainų neįsivaizduoju Tiesiog nueikit i berlin.de arba berlinonline.de puslapius, ten kažkur yra nuomos skiltis. Arba google įveskit "Wohnung zu vermieten Berlin", ir išmeta daug nuomos agentūrų puslapių.
Tą, ką radot parašyta prie nuomojamo buto - tai Pankow rajonas. Jis yra nemažas, todėl konkrečiai pasakyti arti ar toli nuo centro yra butas, galima tik žinant gatvę. Va įmetu žemėlapiuką Berlyno rajonų. Centras yra ten, kur parašyta- Mitte ir rajonai aplinkui
laba ačiū už išsamų papasakojimą, jei ką, žinosiu į ką kreiptis
na, aš ieškau butuko 3 dienom, su draugais, kad būtų 2 miegamieji, virtuvė ir tt., tai kaina , jei Mitte rajone 330e (3 naktys 4 asm. ) butukas toks šiaip sau, jei Pankow rajone, prabangus namas su terasa irgi 330euru. o atstumai kaip Berlyne dideli? nes nežinau kaip geriau, ar imti centre, ar važinėti į centrą...
QUOTE(Noja78 @ 2010 10 12, 09:21)
laba ačiū už išsamų papasakojimą, jei ką, žinosiu į ką kreiptis
na, aš ieškau butuko 3 dienom, su draugais, kad būtų 2 miegamieji, virtuvė ir tt., tai kaina , jei Mitte rajone 330e (3 naktys 4 asm. ) butukas toks šiaip sau, jei Pankow rajone, prabangus namas su terasa irgi 330euru. o atstumai kaip Berlyne dideli? nes nežinau kaip geriau, ar imti centre, ar važinėti į centrą...
Man rodos dar paieškokit, įtariu kad galima rasti ir už mažesnę kainą. Pabandykit čia (čia butai centro rajonuose), arba čia. Aš čia greitai pagooglinau. Žiūrėkit daugiau variantų, jeigu jum tik keliom dienom reikia, tai googlinkit pagal žodžius "Ferienwohnung Berlin".
Atstumai Berlyne ne maži, ypač mums lietuviams Bet, kaip jau turbūt skaitėt, ten labai gerai sutvarkyta visuomeninio transporto sistema, todėl nusigauti nuo vienos vietos į kitą tikrai nėra problemų, ir tai labai ilgai netrunka